Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 12:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
georgy gya wrote:

Asa e ,al tau e mult mai intens...eu ovulasem in z 13 iar testele am inceput sa le fac a 10-a zi dupa ovulatie deci z 23 de ciclu...eu aveam ciclul de 27 zile foarte regulat...iti mai pun o poza sa vezi ...ai rabdare cu testul de sarcina,daca mai ai teste de ovulatie incearca asa in fiecare zi sa vedem daca e la fel la toata lumea,iti zic sincer ca nu are pret bucuria unui tes facut cand esti mai mult ca sigura insarcinata si vezi 2 linii mari si colorate...eu am inceput sa plang in hohote era o fericire neimaginata...te pup si sper din suflet sa fie bebe si la tinecomputerlove

Doamne ajuta sa fie asta motivul.Pot sa iau un nospa?
AncaB7
Scris: Friday, August 19, 2016 12:49 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
bby88 wrote:

Sa stiu ca la tutunaru poti merge oricând. Are program zilnic de la 13 si se intra fara programari in ordinea in care se ajunge. E foarte aglomerat si uneori poti a?tepta mult dar sta pana la ultima pacienta daca nu cumva apare vreo urgenta. Poti încerca daca e?ti din Bucure?ti.

Multumesc mult! Voi incerca asa imediat ce reusesc sa imi iau o zi libera computerlove
florinamaria
Scris: Friday, August 19, 2016 1:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
Lili Eu wrote:
eu nu am tusit dar in chimb de la inceput am nasul infundat uscat si nu pot respira cum trebuie si ma enerveaza la culme si uneori ma ustura si gatul dar pun pe seama nasului infundat DistanceKiss

Rinita de sarcina, si eu sunt la fel
Amalia1982
Scris: Friday, August 19, 2016 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2015
Alexis21 wrote:

Si eu am facut spalaturi cu bicarbonat luna aceasta.Oare sa fie cu asa efect?

Anul trecut cand am ramas si nu s-a fixat am facut tot asa spalaturi. Acum daca da Dumnezeu sa fie ok, clar eu cred k nu e coincidenta. De ce in 2 ani si jumatate s-a prins doar in luna cu spalaturi?
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 1:21 PM
Nivel

Amalia1982 wrote:

Anul trecut cand am ramas si nu s-a fixat am facut tot asa spalaturi. Acum daca da Dumnezeu sa fie ok, clar eu cred k nu e coincidenta. De ce in 2 ani si jumatate s-a prins doar in luna cu spalaturi?

Eu am zis"hai sa încerc ?i asta ".Daca am bebe, e clar ca de la asta am reu?it. Noi de 5 ani încercam.
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 1:23 PM
Nivel

Mire wrote:

Fa un test de sarcina,Viola de preferat.Poate cel de azi nu e suficient de sensibil ptr a depista.

Nu ?tiu daca ajung azi....Am sa încerc. ...ma gândeam la un clearblue
Crissy
Scris: Friday, August 19, 2016 1:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Alexis21 wrote:

Clear Blue are sensibilitate 25, adica la fel ca si testul pe care l-ai facut deja.. daca nu poti sa mai astepti ia Viola altfel dai banii degeaba
carlita
Scris: Friday, August 19, 2016 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
De mult n-a fost asa aglomerat forumul...toate asteptam vesti cu sufletul la gura! Haideti, fetelor!!! majoreta majoreta majoreta
georgy gya
Scris: Friday, August 19, 2016 1:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Alexis21 wrote:

Parerea mea e sa te linisteti si sa gandesti pozitiv...e super ok ca ai teste de ovulatie asa deci sunt sanse enorme,ai vazut cazul meu si daca te uiti pe net sunt foarte multe fete in aceeasi situatie...stiu ca e greu sa astepti,dar iti zic sincer ca eu eram dependenta de teste,pana nu faceam un test nu ma puteam linisti si dezamagirea era mare...asteapta inca 3 zile pana sa fi la data la care ar fi venit uratii,mai fa teste de ovulatie daca mai ai cumparate...iar daca totusi nu te poti abtine du-te si dozeaza pentru beta nu are rost sa dai bani pe teste de sarcina caci vor fi negative acum e prea devreme pentru teste...te pup si stau cu sufletul la gura pentru tinaCheek Kiss coeur
Amalia1982
Scris: Friday, August 19, 2016 2:08 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Eu am zis"hai sa încerc ?i asta ".Daca am bebe, e clar ca de la asta am reu?it. Noi de 5 ani încercam.

Bafta multa sa fie bebe
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 2:41 PM
Nivel

georgy gya wrote:

Parerea mea e sa te linisteti si sa gandesti pozitiv...e super ok ca ai teste de ovulatie asa deci sunt sanse enorme,ai vazut cazul meu si daca te uiti pe net sunt foarte multe fete in aceeasi situatie...stiu ca e greu sa astepti,dar iti zic sincer ca eu eram dependenta de teste,pana nu faceam un test nu ma puteam linisti si dezamagirea era mare...asteapta inca 3 zile pana sa fi la data la care ar fi venit uratii,mai fa teste de ovulatie daca mai ai cumparate...iar daca totusi nu te poti abtine du-te si dozeaza pentru beta nu are rost sa dai bani pe teste de sarcina caci vor fi negative acum e prea devreme pentru teste...te pup si stau cu sufletul la gura pentru tinaCheek Kiss coeur

Mai am teste de ovulatie.Asa am sa fac.Trei zile nu este mult.Dar tu ce simptome aveai?Pe mine ma dor ovarele ca si cum trebuie sa imi vina..si ma dor si sanii...si mijlocul mai ales!
Amalia1982
Scris: Friday, August 19, 2016 2:41 PM
Nivel

Si a iesit Beta

67.68

Nu pot atasa poza k tremur toata si imi zice k e prea mare
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 2:46 PM
Nivel

Amalia1982 wrote:
Si a iesit Beta

67.68

OMG!!!!!!!FELICITARI!SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!YEEEEEEEEEEECheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes yes

P.S-Taie din poza si apoi ataseaza.Apoi si testele.Si daca ai....poti sa faci un test de ovulatie sa vezi cum iese?Hands
bby88
Scris: Friday, August 19, 2016 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Amalia1982 wrote:
Si a iesit Beta

67.68

BravoooooooBravoo Bravoo Ai un bebe zdravan de ti s-au pozitivat teste si beta atat de devreme. Sarcina usoara si la termen si bebic sanatoshearts
Amalia1982
Scris: Friday, August 19, 2016 2:56 PM
Nivel

bby88 wrote:

BravoooooooBravoo Bravoo Ai un bebe zdravan de ti s-au pozitivat teste si beta atat de devreme. Sarcina usoara si la termen si bebic sanatoshearts

Colega de munca glumeste si spune k poate sunt gemeni
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.