Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| andy07 wrote:Ce simptome ai, Amalia? Doar dureri de sani? Cred ca la tine a contat si faptul ca ai luat antibiotic, antiinflamator pt tratarea infectiei sau ce ai avut. Durerile de sani si intepaturi in ovare. Plus ca ma jeneaza putin gatul si am o tuse sacaitoare de 3 zile care nu stiu daca are legatura sau nu |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Amalia1982 wrote: Durerile de sani si intepaturi in ovare. Plus ca ma jeneaza putin gatul si am o tuse sacaitoare de 3 zile care nu stiu daca are legatura sau nu
Si te simti diferit fata de cum era in fiecare luna inainte de menstruatie? Nu ai dureri usoare ca inainte de menstruatie? |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote: Testul de sarcina a fost negativ? Mai testezi peste 3 zile daca nu apar uratii. Sa stii ca eu mai am secretie din asta inainte de menstruatie, nu mi se pare anormala.
Eu am dupa ovulatie,pana la menstra...se transforma din albus de ou,in cremoasa.. |
|

| andy07 wrote: Nu putem sti ce-o fi, dar nu aveai cum sa ovulezi si in z17 si in z27.
Daca e test de ovulatie pozitiv si in z27,inseamna ca e sarcina. Cum a avut si Georgy test pozitiv de ovulatie,apoi test pozitiv de sarcina. |
|

| Alexis21 wrote: Atunci, in ziua17 ce a fost?Ca ati vazut poza cu testul pozitiv de ovulatie?Oare ce sa fie?
Fa un test de sarcina,Viola de preferat.Poate cel de azi nu e suficient de sensibil ptr a depista. |
|

| andy07 wrote: Si te simti diferit fata de cum era in fiecare luna inainte de menstruatie? Nu ai dureri usoare ca inainte de menstruatie?
Nu, nu ma simt diferit deloc. Cat despre dureri, eu avand SOP am fost ciudata mereu. Ba uneori aveam dureri, alteori nu. Uneori aveam spooting, alteori nu. Dar nu am nimci in plus fata de lunile celelalte. Poate doar in concediu am avut ceva in plus si anume m-am bucurat de concediu si nu m-am mai stresat cu ideea de bebe foarte mult. Am renuntat la picioare pe pereti si perne sub fund, ba uneori am bebelit si dimineata si seara. Poate si asta a contat ca nu am mai stat stresata de idea bebe. Dar nu vreau sa incep sa ma bucur pana nu vad cum arata si Beta |
|

Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Amalia1982 wrote:
Nu, nu ma simt diferit deloc. Cat despre dureri, eu avand SOP am fost ciudata mereu. Ba uneori aveam dureri, alteori nu. Uneori aveam spooting, alteori nu. Dar nu am nimci in plus fata de lunile celelalte. Poate doar in concediu am avut ceva in plus si anume m-am bucurat de concediu si nu m-am mai stresat cu ideea de bebe foarte mult. Am renuntat la picioare pe pereti si perne sub fund, ba uneori am bebelit si dimineata si seara. Poate si asta a contat ca nu am mai stat stresata de idea bebe. Dar nu vreau sa incep sa ma bucur pana nu vad cum arata si Beta
Iti doresc beta mare!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Mire wrote:
Fa un test de sarcina,Viola de preferat.Poate cel de azi nu e suficient de sensibil ptr a depista.
Mai bine mai astept si vad daca vine rozica pe 23....daca nu, mai fac un test.Nu vreau sa incep sa sper si sa fiu dezamagita.App,am mai facut un test de ovulatie si este tot asa....nu pozitiv,dar ca si cum se va pozitiva intr-o zi,doua.Si l-am facut si dimineata. |
|

| bianca88 wrote: Iti doresc beta mare!!! Merci ! Si eu sper sa fie ok! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Alexis21 wrote:Pe 23 trebuie sa vina rozica. ...test de ovulatie aproape pozitiv?ce se întâmpla?Oare m-am dereglat?Am ?i pu?in crampe ?i sunt balonata....nu mai în?eleg nimic jur....a?i pa?it a?a fetelor?
Draga mea daca tu nu mai intelegi nimic,inteleg eu ai foarte mari sanse sa ai un bebe in burtica...eu am facut zeci de teste de ovulatie si daca nu erau facute in preajma ovulatiei propriu zise nu arata a 2 linie...iar la tine e destul de pronuntata,ia si mai fa maine la amiaza un test de ovulatie dupa ce 4 ore nu ai facut pipi si vezi daca creste in intensitate a 2 liniuta...te pupacesc si iti tin pumnii dar eu sunt aproape sigura ca e bebe,o sa-ti atasez poza cu testele mele ca sa poti sa compari... georgy gya attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Amalia1982 wrote:Merci  ! Si eu sper sa fie ok! Vai Amalia...abia iti astept beta! |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Amalia1982 wrote: Durerile de sani si intepaturi in ovare. Plus ca ma jeneaza putin gatul si am o tuse sacaitoare de 3 zile care nu stiu daca are legatura sau nu
eu nu am tusit dar in chimb de la inceput am nasul infundat uscat si nu pot respira cum trebuie si ma enerveaza la culme si uneori ma ustura si gatul dar pun pe seama nasului infundat |
|

| Gand la gand cu bucurie!Tocmai iti cautam testele sa vad cum arata!Pai teoretic eu sunt 10 zile dupa ovulatie si e mai intens decat la tine...mult mai intens!!!Of.....Nu stiu ce sa zic....Si cred ca e acelasi tip de teste! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Alexis21 wrote: Gand la gand cu bucurie!Tocmai iti cautam testele sa vad cum arata!Pai teoretic eu sunt 10 zile dupa ovulatie si e mai intens decat la tine...mult mai intens!!!Of.....Nu stiu ce sa zic....Si cred ca e acelasi tip de teste!
Asa e ,al tau e mult mai intens...eu ovulasem in z 13 iar testele am inceput sa le fac a 10-a zi dupa ovulatie deci z 23 de ciclu...eu aveam ciclul de 27 zile foarte regulat...iti mai pun o poza sa vezi ...ai rabdare cu testul de sarcina,daca mai ai teste de ovulatie incearca asa in fiecare zi sa vedem daca e la fel la toata lumea,iti zic sincer ca nu are pret bucuria unui tes facut cand esti mai mult ca sigura insarcinata si vezi 2 linii mari si colorate...eu am inceput sa plang in hohote era o fericire neimaginata...te pup si sper din suflet sa fie bebe si la tine georgy gya attached the following image(s):

|
|

| Amalia1982 wrote:
Nu pot pune poza cu testele ca am plecat in graba de acasa sa ajung la Medlife si nu le am la mine. Daca Beta o sa fie ok, se confirma faptul ca in cazul meu spalaturile cu bicarbonat au fost cele care au facut diferenta
Si eu am facut spalaturi cu bicarbonat luna aceasta.Oare sa fie cu asa efect? |
|
|