Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 10:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Amalia1982 wrote:
Neata fetele. Ati auzit pana acum de testele de sarcina de la Fildas si Ferlidona? Sunt ok?
Pe scurt: 3 zile de sangerare 21-23 iulie, dr mi-a zis k sa il consider ciclu. Test de ovulatie pizitiv pe 8 august. Incepand cu 13 august dureri de sani si intepaturi in ovare. Pe 16 august fac un test, de la Fildas si apare si a doua liniuta dar stearsa. Ieri pe 18 fac un Ferlidona, a doua liniuta pitin mai vizibila decat cel anterior. Dimineata la ora 8 m-am prezentat la Medlife si am facut Beta. La ora 18 am rezultatul. Ati auzit ceva de testele astea? Sunt sanse sa fie doar linia de uscare? Nu mai am rabdare pana la Beta. Pluc ca mi se par cam devreme simptomele pe care le am

Eu stiu ca ferlidona sunt foarte bune.Oricum, te lamuresti azi cu beta.
bby88
Scris: Friday, August 19, 2016 10:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
Amalia1982 wrote:
Neata fetele. Ati auzit pana acum de testele de sarcina de la Fildas si Ferlidona? Sunt ok?
Pe scurt: 3 zile de sangerare 21-23 iulie, dr mi-a zis k sa il consider ciclu. Test de ovulatie pizitiv pe 8 august. Incepand cu 13 august dureri de sani si intepaturi in ovare. Pe 16 august fac un test, de la Fildas si apare si a doua liniuta dar stearsa. Ieri pe 18 fac un Ferlidona, a doua liniuta pitin mai vizibila decat cel anterior. Dimineata la ora 8 m-am prezentat la Medlife si am facut Beta. La ora 18 am rezultatul. Ati auzit ceva de testele astea? Sunt sanse sa fie doar linia de uscare? Nu mai am rabdare pana la Beta. Pluc ca mi se par cam devreme simptomele pe care le am

Eu cu Fildas nu m-am inteles dar nici liniu?a nu mi-a ramas. Iar ferlidona stiu ca e f bun si fara linii de uscare asa ca cel mai probabil e?ti burticutalove pune o poza cu testele. Oricum diseara cred ca beta va fi pozitiv si te vom putea felicitamajoreta
andy07
Scris: Friday, August 19, 2016 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Daca fildas si ferlidona au doua liniute, apoi e sarcina newclap
Crissy
Scris: Friday, August 19, 2016 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Amalia te asteptam cu beta mare! majoreta majoreta majoreta majoreta
Lili Eu
Scris: Friday, August 19, 2016 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Alexis21 wrote:

Am facut un test dimineata ?i nimic.În schimb am avut secre?ie albu? de ou ?i au început sa ma doara sânii cam tare....?i burta...ca ?i Cum vin urâ?i. ...
Îmi e teama de vreo dereglare.Genul asta de secre?ie, cu 3 zile înainte de roza,nu am avut niciodata! !!!
Poate sa fie doua lucruri, ori ai o ovulatie mai tarzie si acum ovulezi ori e bebe si e prea devreme pt test. si eu in luna in care am ramas cu cateva zile inainte de data cand trebuia sa vina urati am avut o secretie cam ca la ovulatie incolora, dar apoasa care a tinut 3 zile cred poate e bebe, dar nu strica daca si bebelesti poate ai o ovulatie tarzie! eu iti tin pumni sa fie bebe Hands DistanceKiss
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 10:24 AM
Nivel

Lili Eu wrote:
Poate sa fie doua lucruri, ori ai o ovulatie mai tarzie si acum ovulezi ori e bebe si e prea devreme pt test. si eu in luna in care am ramas cu cateva zile inainte de data cand trebuia sa vina urati am avut o secretie cam ca la ovulatie incolora, dar apoasa care a tinut 3 zile cred poate e bebe, dar nu strica daca si bebelesti poate ai o ovulatie tarzie! eu iti tin pumni sa fie bebe Hands DistanceKiss

Asa sper sa fie.....e posibil sa ovulezi de doua ori intr-o luna, fara sa vina roza?
Mire
Scris: Friday, August 19, 2016 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Amalia1982 wrote:

Nu am auzit de ele sa dea rez fals pozitiv.Ferlidona stiu ca e un test f bun.
andy07
Scris: Friday, August 19, 2016 10:30 AM
Nivel

Alexis21 wrote:

Am facut un test dimineata ?i nimic.În schimb am avut secre?ie albu? de ou ?i au început sa ma doara sânii cam tare....?i burta...ca ?i Cum vin urâ?i. ...
Îmi e teama de vreo dereglare.Genul asta de secre?ie, cu 3 zile înainte de roza,nu am avut niciodata! !!!

Testul de sarcina a fost negativ? Mai testezi peste 3 zile daca nu apar uratii. Sa stii ca eu mai am secretie din asta inainte de menstruatie, nu mi se pare anormala.
andy07
Scris: Friday, August 19, 2016 10:31 AM
Nivel

Alexis21 wrote:

Asa sper sa fie.....e posibil sa ovulezi de doua ori intr-o luna, fara sa vina roza?

NU!
Lili Eu
Scris: Friday, August 19, 2016 10:33 AM
Nivel

Amalia1982 wrote:
Eu zic ca e bebe Bravoo nu e devreme pt simptome pe astea o sa le ai pana pe la 8 saptamani cu crampe si dureri de ovare. pe mine si acum la 11 saptamani si 2 zile ma dor sani parca nu asa ca la inceput dar tot ma dor, doar durere de burtica e alta incepe sa creasca bebe si isi face loc se intind muschi pe laterale si cand ma intorc in pat dupa o parte pe alta simt ca se rup muschi am cate un junghi de cateva secunde de ma lasa fara aier Lol sau la stranut sau tuse doare tot asa daca ma prinde fara sa incordez burta simt ca se rup muschi dar doare un pic si trece alcool te asteptam cu beta mare!!!!majoreta majoreta majoreta
Lili Eu
Scris: Friday, August 19, 2016 10:37 AM
Nivel

Alexis21 wrote:

e posibil boar in cazul gemenilor, se produce ov dubla, dar ov se produce la interval de cateva ore. nu la distanta de asa multe zile, tu bebeleste si la data cand trebuie sa vina urati fa un test de sarcina.... DistanceKiss
Amalia1982
Scris: Friday, August 19, 2016 10:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/23/2015
bby88 wrote:

Eu cu Fildas nu m-am inteles dar nici liniu?a nu mi-a ramas. Iar ferlidona stiu ca e f bun si fara linii de uscare asa ca cel mai probabil e?ti burticutalove pune o poza cu testele. Oricum diseara cred ca beta va fi pozitiv si te vom putea felicitamajoreta

Nu pot pune poza cu testele ca am plecat in graba de acasa sa ajung la Medlife si nu le am la mine.
Daca Beta o sa fie ok, se confirma faptul ca in cazul meu spalaturile cu bicarbonat au fost cele care au facut diferenta
andy07
Scris: Friday, August 19, 2016 10:50 AM
Nivel

Ce simptome ai, Amalia? Doar dureri de sani?
Cred ca la tine a contat si faptul ca ai luat antibiotic, antiinflamator pt tratarea infectiei sau ce ai avut.
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 10:55 AM
Nivel

andy07 wrote:

NU!

Atunci, in ziua17 ce a fost?Ca ati vazut poza cu testul pozitiv de ovulatie?Oare ce sa fie?
andy07
Scris: Friday, August 19, 2016 10:59 AM
Nivel

Alexis21 wrote:

Atunci, in ziua17 ce a fost?Ca ati vazut poza cu testul pozitiv de ovulatie?Oare ce sa fie?

Nu putem sti ce-o fi, dar nu aveai cum sa ovulezi si in z17 si in z27.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.