Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| NicoletaNisca wrote:Am facut azi un test de ovulatie si e ff slab...oare de ce? Sau e prea devreme? Oricum fac si maine si sambata sa vedem ce zice dozarile hormonale nu le-ai facut? fsh. lh... eu m-am saturat de cate ori ma trimitea.\ oricum dupa pregnyl nu mai conteaza testul de ovulatie, acum l-ai facut imediat dupa injectie, nu a apucat pregnylul sa ajunga in pipi , ca pregnylul si ovitrelle pozitiveaza testele de ovulatie. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| NIco311985 wrote:Buna din nou . Pana la urma am mers la urgente si nu mai inteleg chiar nimic cum se poate ca aseara un test digital sa arate sarcina 1-2 si acum mi-a luat sange si rezultatul este negativ nu pot sa inteleg nimic si deloc :( Testul de sarcina poate tia aratat pozitiv pt ca inca aproape 2 luni dupa poerderea sarcinii hormonul hcg mai este in organism..la mn asa a fost |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2016 Mesaje: 79
| [quote=bby88] Depinde cat de lung ai ciclul si cand ai ovulat. E cam devreme ziua 23 pt test. Ai facut deja sau inten?ionezi?
Buna Bby :)
Nu am facut inca testul...nu mai vreau inca o dezamagire :(. Parca cm este mai putin dezamagitor decat un test negativ. Vreau sa incep un tratament, dar cred ca cel mai bine astept pana la cm.
Cm meu este neregulat si conform calculelor mele am avut ovulatia in ziua 13.
Calcule= aplicatie pe telefon ..
O mai foloseste careva? sau doar eu
Multu,
L
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| andy07 wrote: eu aszice direct la unul din astia mai specializati in infertilitate, sa nu pierzi timpul: Tutunaru, Albu, sau altii de la clinicile de infertilitate- dar astia s-ar putea sa sara direct cu inseminarea/ fiv-ul. nici eu nu-s din bucuresti dar la unul pe probleme de infertilitate m-as duce, sa n-o lalai.
Multumesc de sfat! O sa incerc la stat ca la privat sunt toti ataaaat de ocupati..in fine..Totusi nu cred ca este cazul de inseminari/fiv momentan, am 24 de ani, rezerva ovariana ff bogata, conform spuselor unuia dintre cei mai buni dr in infertilitate, si suntem la inceput de drum. Cred ca totul se datoreaza unor dereglari hormonale si de aici vreau sa incep investigatiile.. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Lorelai_123 wrote:[quote=bby88] Depinde cat de lung ai ciclul si cand ai ovulat. E cam devreme ziua 23 pt test. Ai facut deja sau inten?ionezi? Buna Bby :) Nu am facut inca testul...nu mai vreau inca o dezamagire :(. Parca cm este mai putin dezamagitor decat un test negativ. Vreau sa incep un tratament, dar cred ca cel mai bine astept pana la cm. Cm meu este neregulat si conform calculelor mele am avut ovulatia in ziua 13. Calcule= aplicatie pe telefon  .. O mai foloseste careva? sau doar eu Multu, L
Daca ciclul nu este regulat aplica?ia din telefon cu siguran?a nu ?tie cand ovulezi tu. Nici daca era regulat nu prea avea de unde sa ?tie fara teste, temperaturi etc . A ta face o medie probabil. Ia im considerare cel mai lung dintre ultimele cicluri si fa testul in ziua in care ar trebui sa apara cel mai devreme. E grea a?teptarea dar rabdare si bafta sa vii cu 2 liniu?e |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| AncaB7 wrote:Multumesc de sfat!  O sa incerc la stat ca la privat sunt toti ataaaat de ocupati..in fine..Totusi nu cred ca este cazul de inseminari/fiv momentan, am 24 de ani, rezerva ovariana ff bogata, conform spuselor unuia dintre cei mai buni dr in infertilitate, si suntem la inceput de drum. Cred ca totul se datoreaza unor dereglari hormonale si de aici vreau sa incep investigatiile.. Sa stiu ca la tutunaru poti merge oricând. Are program zilnic de la 13 si se intra fara programari in ordinea in care se ajunge. E foarte aglomerat si uneori poti a?tepta mult dar sta pana la ultima pacienta daca nu cumva apare vreo urgenta. Poti încerca daca e?ti din Bucure?ti. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Pe 23 trebuie sa vina rozica. ...test de ovulatie aproape pozitiv?ce se întâmpla?Oare m-am dereglat?Am ?i pu?in crampe ?i sunt balonata....nu mai în?eleg nimic jur....a?i pa?it a?a fetelor? Alexis21 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| andy07 wrote: dozarile hormonale nu le-ai facut? fsh. lh... eu m-am saturat de cate ori ma trimitea.\ oricum dupa pregnyl nu mai conteaza testul de ovulatie, acum l-ai facut imediat dupa injectie, nu a apucat pregnylul sa ajunga in pipi , ca pregnylul si ovitrelle pozitiveaza testele de ovulatie.
Acum nu am facut nici o analiza, a zis dr ca nu e necesar ca se vede clar pe eco care e problema |
|

Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Alexis21 wrote:Pe 23 trebuie sa vina rozica. ...test de ovulatie aproape pozitiv?ce se întâmpla?Oare m-am dereglat?Am ?i pu?in crampe ?i sunt balonata....nu mai în?eleg nimic jur....a?i pa?it a?a fetelor? La mine mia aratat asa pe 12.08 si a 2 zi la eco mia confirmat ca s-au spart foliculii |
|

| Alexis21 wrote:Pe 23 trebuie sa vina rozica. ...test de ovulatie aproape pozitiv?ce se întâmpla?Oare m-am dereglat?Am ?i pu?in crampe ?i sunt balonata....nu mai în?eleg nimic jur....a?i pa?it a?a fetelor? de ce nu faci direct test de sarcina daca tot nu te poti abtine? vad ca esti in ziua 27 la ciclu de 30, deci ar iesi ceva. |
|

| NicoletaNisca wrote: Acum nu am facut nici o analiza, a zis dr ca nu e necesar ca se vede clar pe eco care e problema
ce problema vede, nu vede nivelul de LH pe ecograf, de asta vorbeam: ai test test de ovulatie negativ intr-o perioada in care nivelul de LH ar trebui sa fie mare si sa pozitiveze testul de ovulatie. si e ciudat pt ca clomifenul asta face, creste nivelul de LH si FSH din sange. poate nu raspunzi cum trebuie la el. |
|

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| andy07 wrote: de ce nu faci direct test de sarcina daca tot nu te poti abtine? vad ca esti in ziua 27 la ciclu de 30, deci ar iesi ceva.
Am facut un test dimineata ?i nimic.În schimb am avut secre?ie albu? de ou ?i au început sa ma doara sânii cam tare....?i burta...ca ?i Cum vin urâ?i. ... Îmi e teama de vreo dereglare.Genul asta de secre?ie, cu 3 zile înainte de roza,nu am avut niciodata! !!! |
|

Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Neata fetele. Ati auzit pana acum de testele de sarcina de la Fildas si Ferlidona? Sunt ok? Pe scurt: 3 zile de sangerare 21-23 iulie, dr mi-a zis k sa il consider ciclu. Test de ovulatie pizitiv pe 8 august. Incepand cu 13 august dureri de sani si intepaturi in ovare. Pe 16 august fac un test, de la Fildas si apare si a doua liniuta dar stearsa. Ieri pe 18 fac un Ferlidona, a doua liniuta pitin mai vizibila decat cel anterior. Dimineata la ora 8 m-am prezentat la Medlife si am facut Beta. La ora 18 am rezultatul. Ati auzit ceva de testele astea? Sunt sanse sa fie doar linia de uscare? Nu mai am rabdare pana la Beta. Pluc ca mi se par cam devreme simptomele pe care le am |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Amalia1982 wrote:Neata fetele. Ati auzit pana acum de testele de sarcina de la Fildas si Ferlidona? Sunt ok? Pe scurt: 3 zile de sangerare 21-23 iulie, dr mi-a zis k sa il consider ciclu. Test de ovulatie pizitiv pe 8 august. Incepand cu 13 august dureri de sani si intepaturi in ovare. Pe 16 august fac un test, de la Fildas si apare si a doua liniuta dar stearsa. Ieri pe 18 fac un Ferlidona, a doua liniuta pitin mai vizibila decat cel anterior. Dimineata la ora 8 m-am prezentat la Medlife si am facut Beta. La ora 18 am rezultatul. Ati auzit ceva de testele astea? Sunt sanse sa fie doar linia de uscare? Nu mai am rabdare pana la Beta. Pluc ca mi se par cam devreme simptomele pe care le am Amalia, eu am facut teste de la Ferlidona si toate au iesit clar negative asa ca nu cred ca e posibil sa dea fals pozitiv, cred ca ti-a priit concediul si ne vei da vestea cea mare diseara ! |
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Amalia1982 wrote:Neata fetele. Ati auzit pana acum de testele de sarcina de la Fildas si Ferlidona? Sunt ok? Pe scurt: 3 zile de sangerare 21-23 iulie, dr mi-a zis k sa il consider ciclu. Test de ovulatie pizitiv pe 8 august. Incepand cu 13 august dureri de sani si intepaturi in ovare. Pe 16 august fac un test, de la Fildas si apare si a doua liniuta dar stearsa. Ieri pe 18 fac un Ferlidona, a doua liniuta pitin mai vizibila decat cel anterior. Dimineata la ora 8 m-am prezentat la Medlife si am facut Beta. La ora 18 am rezultatul. Ati auzit ceva de testele astea? Sunt sanse sa fie doar linia de uscare? Nu mai am rabdare pana la Beta. Pluc ca mi se par cam devreme simptomele pe care le am
Amalia, din cate stiu astea nu au linie de uscare...Am facut si eu ciclul trecut si FILDAS si FERLIDONA si erau perfect negative....Doamne ajuta sa fie bebe
Edit: Ai o poza cu testele? |
|
|