Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Lorelai_123 wrote:Salut, Este posibil ca un test de sarcina facut in ziua 23 sa fie pozitiv? Ce parere aveti? Multumesc tare mult!! Si bine v-am gasit Depinde cat de lung ai ciclul si cand ai ovulat. E cam devreme ziua 23 pt test. Ai facut deja sau inten?ionezi?
Nico Ori începi duminica ori sambata dupa nunta. Mie medicul mi-a zis ca nu conteaza daca ajung si mai am 1-2 zile in care ajung mai târziu acasa. Important e sa il pun inainte de a ma baga in pat si dupa sa nu mai urinez. Bafta multa sa se prinda bebe |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| bby88 wrote:Depinde cat de lung ai ciclul si cand ai ovulat. E cam devreme ziua 23 pt test. Ai facut deja sau inten?ionezi? Nico Ori începi duminica ori sambata dupa nunta. Mie medicul mi-a zis ca nu conteaza daca ajung si mai am 1-2 zile in care ajung mai târziu acasa. Important e sa il pun inainte de a ma baga in pat si dupa sa nu mai urinez. Bafta multa sa se prinda bebe Multumesc! Doamne ajuta!!! |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Lorelai_123 wrote:Salut, Este posibil ca un test de sarcina facut in ziua 23 sa fie pozitiv? Ce parere aveti? Multumesc tare mult!! Si bine v-am gasit se poate, daca ai ovulat in zilele 10-12, la 10 zile dupa ovulatie un test de sarcina poate iesi pozitiv. mai da-ne detalii. |
|

| florinamaria wrote:Le am pe toate si nu sunt inchipuiri, sunt mai accentuate fata de sarcinile trecute: dureri de sani, disconfort abdominal, nas înfundat, balonare, constipa?ie, gingii sensibile, greata. Sunt fericita cu ele. Lasa, lasa, nu te mai plange! felicitari pt beta 2! |
|

| AncaB7 wrote:Am o mare rugaminte, nu stiu daca aici este locul potrivit, dar nu stiu unde sa ma mai interesez. Dr care mi-a facut eco acum o saptamana trebuie sa nasca si nu pot ramane la ea, desi mi-as fi dorit enorm. Ciclul meu tot nu a venit nici dupa tratamentul cu duphaston, o sa mai astept 5 zile, dar ma vad nevoita sa caut un dr care sa ma indrume si, sper eu, sa ma urmareasca pe parcursul viitoarei sarcini. Doar ca am o mare problema in a gasi un dr bun si disponibil cat mai repede...dupa jumatatea lui septembrie este f tarziu...ultima menstruatie am avut-o in iunie..nu mai pot sa stau asa si nici nu vreau sa ma duc la oricine. Datorita faptului ca aveti mai multa experienta ca mine si sunt convinsa ca ati intalnit mai multi dr, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare... eu aszice direct la unul din astia mai specializati in infertilitate, sa nu pierzi timpul: Tutunaru, Albu, sau altii de la clinicile de infertilitate- dar astia s-ar putea sa sara direct cu inseminarea/ fiv-ul. nici eu nu-s din bucuresti dar la unul pe probleme de infertilitate m-as duce, sa n-o lalai. |
|

| NIco311985 wrote:Buna , nu am mai scris de ceva vreme sa va spun toata povestea .. um 27 iunie pe 25 iulie am facut un test care a iesit pozitiv pe 30 insa am inceput sa sangerez si au fost 5 zile ca cm ul meu normal cum am mai pierdut sarcina asa am zis ca este un avort spontan .. eu sunt in spania si aici fara acte mai greu ajungi la un medic am zis ca astept pana la sfarsitul lui august cand imi fac actele .. dupa o saptamana mi-am facut alt test pozitiv si el un clear blue digital care arata 1-2 saptamani de sarcina am zis ca poate inca este prezent hormonul .. ieri la 3 saptamani de la testul respectiv am facut alt clear blue care arata identic 1-2 saptamani de sarcina chiar nuu inteleg nimic ma simt inca insarcinata fara tensiune in zona sanilor dar cu greata si ameteala fara vreo durere ce sa mai inteleg ? Va multumesc din suflet Mai Nico, numai printr-un miracol sarcina ar mai putea fi la locul ei dupa 5 zile de sangerare, din pacate. ca s-a eliminat e una, dar sa nu fie extrauterina si sa fie in trompa ca e nasol, poti ramne fara trompa. de ce nu te-ai dus la urgenta cand aivazut ca sangerezi? aia iti faceau si test de sange |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/27/2016 Mesaje: 39
| Buna din nou . Pana la urma am mers la urgente si nu mai inteleg chiar nimic cum se poate ca aseara un test digital sa arate sarcina 1-2 si acum mi-a luat sange si rezultatul este negativ nu pot sa inteleg nimic si deloc :( |
|

| NicoletaNisca wrote:Am iesit de la dr! Am doar un folicul ok de 1.8 si cv ...dar de emoti nu mai stiu cat si endometrul de 11, celalalt folicul e de 1.56 parca prea mic....am facut acum la 5 pregnylul si mi a dat dr arefam, magne b 6 si acid folic astea de sambata...as avea o mica problemuta daca pun arefamul sambata noaptea dupa nunta e ok? Va pup da foliculul asta de a ramas mic ce-a avut, parca tot atat avea si marti? |
|

| NIco311985 wrote:Buna din nou . Pana la urma am mers la urgente si nu mai inteleg chiar nimic cum se poate ca aseara un test digital sa arate sarcina 1-2 si acum mi-a luat sange si rezultatul este negativ nu pot sa inteleg nimic si deloc :( Sorry! test prost sangele spune adevarul. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| bby88 wrote:Super  înseamna ca s-a implantat foarte repede bobita de au inceput atat de devreme. Parca prin z7 deja le aveai. Felicitari inca o data si sarcina usoara Mul?umesc :* |
|

| bianca88 wrote: Vai draga va doresc sa va bucurati la maxim de sarcina!!!!Numai bine!
Mul?umesc, sper sa va trag dupa mine :* |
|

| andy07 wrote:Lasa, lasa, nu te mai plange! felicitari pt beta 2! Mul?umesc. Nu plec de aici pâna nu te plângi si tu de simptomele respective, a?a mi s-a pus pata pe tine. |
|

| andy07 wrote: da foliculul asta de a ramas mic ce-a avut, parca tot atat avea si marti?
Aveam unu de 1 41 parca, dar ma uit pe eco, nu mai stiu pe ce parte...cel de pe stanga e ok Si mai aveam unu de 1 si un pic...1.1 cred...cand ajung acas ma uit pe eco |
|

| Am facut azi un test de ovulatie si e ff slab...oare de ce? Sau e prea devreme? Oricum fac si maine si sambata sa vedem ce zice |
|

| pai luati-ma odata de aici ca nu mai supooorttt!!!! |
|
|