Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Salutare, fetelor!!! A fost cam liniste aici azi!
Bianca, eu cred ca e ok sa ne mai si detasam si sa nu ne gandim intruna la bebe... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| maria2013 wrote:Salutare, fetelor!!! A fost cam liniste aici azi!
Bianca, eu cred ca e ok sa ne mai si detasam si sa nu ne gandim intruna la bebe... Neata!!! Asa e în weekend e mai liniste pe forum.... |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Eu cred ca am ovulat ieri.Am avut dureri de pe la 12 ziua pana seara.Am bebelit si ieri si alaltaieri seara. Azi temp a crescut. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Neeeaaataaa!!!
Mire, Hope, spor la bebelit, sa dea Dumnezeu sa ne aratati cate 2 liniute peste 2 saptamani
Amalia felicitari pentru bobita , e bine in burtica unde trebuie, lasa stresul ca o agiti
Bianca, Alexis imi pare rau pentru z1, dar trantiti-o si voi de pereti de 2-3 ori ca poate se sperie si nu mai vine 9 luni!!!
Mai fetelor deci va astept luna asta, inca o transa de burtici fara discutie; hai sa mutam grupul asta cu totul de la aspirante la burtici, ce ziceti?
O saptamana cat mai usoara si plina de bebeleala va doresc!!!!
|
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Mire wrote:Eu cred ca am ovulat ieri.Am avut dureri de pe la 12 ziua pana seara.Am bebelit si ieri si alaltaieri seara. Azi temp a crescut.
Bravooo Mire Sper sa ai o surpriza frumoasa in 2 saptamani
HOPE, tu pe unde iar ai disparut? Parca si tu urmai sa ovulezi? |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Neata, fetelor! Eu am cam absentat cateva zile de pe aici si sunt in urma cu stirile ... mai avem vreo graviduta noua, dupa Anca si Amalia? Hope, tinem pumnii sa fie asta luna ta! Flore, cum esti? Ti-ai mai revenit? |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
|
Salutare! Tot apar si dispar ... Ma enerveaza testele de ovulatie ca inca nu s-au pozitivat.. Sper ca azi sa am test pozitiv pt ca simt ceva discomfort la ovarul stang.. |
|

| HOPE wrote:Salutare!  Tot apar si dispar  ... Ma enerveaza testele de ovulatie ca inca nu s-au pozitivat.. Sper ca azi sa am test pozitiv pt ca simt ceva discomfort la ovarul stang..
Ce zi esti? |
|

| carlita wrote:Neata, fetelor! Eu am cam absentat cateva zile de pe aici si sunt in urma cu stirile ... mai avem vreo graviduta noua, dupa Anca si Amalia? Hope, tinem pumnii sa fie asta luna ta! Flore, cum esti? Ti-ai mai revenit? Multumesc, Carlita! Doamne ajuta sa fie bine pentru toate! |
|

| Tania2105 wrote:
Ce zi esti?
Sunt ziua 19, am cicluri de 35-37 zile:( ... Mi se pare ciudat ca ovulez, desi n-am luat nimic.. nici branca , nici myo sun... La mine asta e o raritate ... |
|

| HOPE wrote: Sunt ziua 19, am cicluri de 35-37 zile:( ... Mi se pare ciudat ca ovulez, desi n-am luat nimic.. nici branca , nici myo sun... La mine asta e o raritate ...
Si pt mine e a 3 luna cand nu mai iau nimic inafara de vitamine..Si sunt ca si tine, ovulez ziua 19-20..Sper sa fie bine la tine si sa fie un outz ff bun care iese |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| HOPE wrote: Sunt ziua 19, am cicluri de 35-37 zile:( ... Mi se pare ciudat ca ovulez, desi n-am luat nimic.. nici branca , nici myo sun... La mine asta e o raritate ...
Te asteptam cu vesti bune! |
|

|
O sa ovulez cu ovarul stang, asta iar mi se intampla rar . Luna asta sunt numai in exceptii .Tu ce zi esti? Nicoleta, eu sper...tot sper de 3 ani jumate ... Dumnezeu stie.. |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Neata !Eu declar z1 ! Fetele care asteapta ovulatia spor la bebelit si celor care sunt la testat Doamne ajuta sa veniti cu 2 liniute! |
|

| HOPE wrote: O sa ovulez cu ovarul stang, asta iar mi se intampla rar  . Luna asta sunt numai in exceptii  .Tu ce zi esti? Nicoleta, eu sper...tot sper de 3 ani jumate  ... Dumnezeu stie..
Si eu luna asta ovulez cu stangul, dar din pacate el e deplasat si pe cale naturala e pierdut Luna asta nu fac nimic..nici macar temperatura nu o mai iau, si sunt ziua 9..In cateva zile plec in vacanta, si cand ma intorc merg la clinica sa intocmez dosarul pt FIV si sa ma pregatesc pt histero...In 2 luni sper sa reusesc sa fac procedura in sine...Si da, m-am convins inca o data, sunt la mana lui Dumnezeu |
|
|