Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
florinamaria
Scris: Thursday, August 18, 2016 3:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
bby88 wrote:
App Florinamaria cum mai e?ti cu simptomele de burticuta? Saptamana trecuta cand ziceai ca e?ti gravida la cap parca aveai gre?uri si altele..sunt curioasa daca inca le ai sau erau pe fond psihicras bafta multa maine la beta. Sa iasa perfect si saptamana viitoare poate vedem si pozahearts

Le am pe toate si nu sunt inchipuiri, sunt mai accentuate fata de sarcinile trecute: dureri de sani, disconfort abdominal, nas înfundat, balonare, constipa?ie, gingii sensibile, greata. Sunt fericita cu ele. Cheek Kiss
bby88
Scris: Thursday, August 18, 2016 3:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
florinamaria wrote:

Le am pe toate si nu sunt inchipuiri, sunt mai accentuate fata de sarcinile trecute: dureri de sani, disconfort abdominal, nas înfundat, balonare, constipa?ie, gingii sensibile, greata. Sunt fericita cu ele. Cheek Kiss

Superhearts înseamna ca s-a implantat foarte repede bobita de au inceput atat de devreme. Parca prin z7 deja le aveai. Felicitari inca o data si sarcina usoaracomputerlove
bianca88
Scris: Thursday, August 18, 2016 3:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/16/2016
florinamaria wrote:
Beta 1: 168, beta 2: 375.
Va pupacesc si va prafuiesc maxim confeti confeti confeti confeti confeti

Vai draga va doresc sa va bucurati la maxim de sarcina!!!!Numai bine!
AncaB7
Scris: Thursday, August 18, 2016 3:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
Am o mare rugaminte, nu stiu daca aici este locul potrivit, dar nu stiu unde sa ma mai interesez. Dr care mi-a facut eco acum o saptamana trebuie sa nasca si nu pot ramane la ea, desi mi-as fi dorit enorm. Ciclul meu tot nu a venit nici dupa tratamentul cu duphaston, o sa mai astept 5 zile, dar ma vad nevoita sa caut un dr care sa ma indrume si, sper eu, sa ma urmareasca pe parcursul viitoarei sarcini. Doar ca am o mare problema in a gasi un dr bun si disponibil cat mai repede...dupa jumatatea lui septembrie este f tarziu...ultima menstruatie am avut-o in iunie..nu mai pot sa stau asa si nici nu vreau sa ma duc la oricine. Datorita faptului ca aveti mai multa experienta ca mine si sunt convinsa ca ati intalnit mai multi dr, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare...Cray
AncaB7
Scris: Thursday, August 18, 2016 3:38 PM
Nivel

florinamaria wrote:
Beta 1: 168, beta 2: 375.
Va pupacesc si va prafuiesc maxim confeti confeti confeti confeti confeti

Felicitaaari!! Sarcina usoara si bebe sanatos! computerlove
carmenalina
Scris: Thursday, August 18, 2016 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
HOPE wrote:

Carmenalina, ce mai faci ...?cum esti?

Sunt in vacanta inca, de pe 1 sept incepe show-ul la noi, inscrieri si mare agitatie pana la 1 oct, cand intram in paine cu piticii. Am fost si in concediu, sunt pe tratament cu Myo sun, nu stie nici medicul ce se petrece cu ovarul meu drept, la 2-3 luni mai lasa cate o bomba de chist....si asa e greu sa raman cu ceva bobita, ma mai chinuie si asta..Acum astept menstruatia si apoi la control ca sa vada daca s-a dus chistul, si in rest sunt in grija celui de Sus, cum o vrea sa ne asterne calea, mai greu sau mai usor, sanatosi sa fim...computerlove computerlove
Crissy
Scris: Thursday, August 18, 2016 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
AncaB7 wrote:
Am o mare rugaminte, nu stiu daca aici este locul potrivit, dar nu stiu unde sa ma mai interesez. Dr care mi-a facut eco acum o saptamana trebuie sa nasca si nu pot ramane la ea, desi mi-as fi dorit enorm. Ciclul meu tot nu a venit nici dupa tratamentul cu duphaston, o sa mai astept 5 zile, dar ma vad nevoita sa caut un dr care sa ma indrume si, sper eu, sa ma urmareasca pe parcursul viitoarei sarcini. Doar ca am o mare problema in a gasi un dr bun si disponibil cat mai repede...dupa jumatatea lui septembrie este f tarziu...ultima menstruatie am avut-o in iunie..nu mai pot sa stau asa si nici nu vreau sa ma duc la oricine. Datorita faptului ca aveti mai multa experienta ca mine si sunt convinsa ca ati intalnit mai multi dr, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, o recomandare...Cray

Cand ai oprit tratamentul cu duphaston? Te intreb pentru ca eu sunt intr-o situatie similara.. se vede si pe graficul meu de altfel doar ca eu am luat utrogestan si au trecut deja cele 12 zile dupa oprirea tratamentului cand ar fi trebuit sa vina uratii..
AncaB7
Scris: Thursday, August 18, 2016 4:36 PM
Nivel

Crissy wrote:

Cand ai oprit tratamentul cu duphaston? Te intreb pentru ca eu sunt intr-o situatie similara.. se vede si pe graficul meu de altfel doar ca eu am luat utrogestan si au trecut deja cele 12 zile dupa oprirea tratamentului cand ar fi trebuit sa vina uratii..

14 august a fost ultima zi in care am administrat, mi-a spus dr ca poate dura pana la 5 zile-o sapt sa imi vina, de asta am zis ca mai astept, dar totusi am avut o sangerare usoara pe 13 (in timpul administrarii), ceea ce nu cred ca e este ok..
Crissy
Scris: Thursday, August 18, 2016 4:48 PM
Nivel

AncaB7 wrote:

14 august a fost ultima zi in care am administrat, mi-a spus dr ca poate dura pana la 5 zile-o sapt sa imi vina, de asta am zis ca mai astept, dar totusi am avut o sangerare usoara pe 13 (in timpul administrarii), ceea ce nu cred ca e este ok..

uff, mai stai cateva zile si poate apar.. Cheek Kiss eu stiam ca pana la 12 zile dupa oprirea progesteronului vin uratii.. medic din pacate nu-ti pot recomanda ca nu sunt din Bucuresti
AncaB7
Scris: Thursday, August 18, 2016 4:59 PM
Nivel

Crissy wrote:

uff, mai stai cateva zile si poate apar.. Cheek Kiss eu stiam ca pana la 12 zile dupa oprirea progesteronului vin uratii.. medic din pacate nu-ti pot recomanda ca nu sunt din Bucuresti

Sper totusi sa nu vina, poate vine bebe :d..desi slabe sanse avand in vedere ca mi-a scazut astazi temp la 36.1, de la 36.7 ieri (ciudata temperatura). Ai vb cu dr cum sa procedezi daca nu vine nici dupa tratament? uff
Crissy
Scris: Thursday, August 18, 2016 5:04 PM
Nivel

AncaB7 wrote:

Sper totusi sa nu vina, poate vine bebe :d..desi slabe sanse avand in vedere ca mi-a scazut astazi temp la 36.1, de la 36.7 ieri (ciudata temperatura). Ai vb cu dr cum sa procedezi daca nu vine nici dupa tratament? uff

Scaderea de temperatura ar putea sa fie semn ca sunt pe aproape uratii, eu abia marti ajung la dr sper sa vina totusi pana atunci ca imi incurca rau de tot planurile uff
NicoN
Scris: Thursday, August 18, 2016 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Am iesit de la dr! Am doar un folicul ok de 1.8 si cv ...dar de emoti nu mai stiu cat si endometrul de 11, celalalt folicul e de 1.56 parca prea mic....am facut acum la 5 pregnylul si mi a dat dr arefam, magne b 6 si acid folic astea de sambata...as avea o mica problemuta daca pun arefamul sambata noaptea dupa nunta e ok? Va pup
Lorelai_123
Scris: Thursday, August 18, 2016 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2016
Salut,

Este posibil ca un test de sarcina facut in ziua 23 sa fie pozitiv?
Ce parere aveti?

Multumesc tare mult!!

Si bine v-am gasitcomputerlove
carmenalina
Scris: Thursday, August 18, 2016 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 12/3/2008
Nu e nicio problema, dar daca tb sa incepi de sambata, cand vii de la nunta e deja duminica. Asa ca poate il bei cu apa, ca n-are nicio problema. Arefamul nu e asa de indicat, am inteles ca nu mai e prescris de ceva vreme de unii medici, eu mi-am dereglat toata activitatea uterului de la el, fetele luau [arca si altceva.....Eu stiu de la endocrinolog ca nu face bine la corp....
Lorelai_123
Scris: Thursday, August 18, 2016 5:45 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2016
Salut,

Este posibil ca un test de sarcina facut in ziua 23 sa fie pozitiv?
Ce parere aveti?

Multumesc tare mult!!

Si bine v-am gasitcomputerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.