Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| bianca88 wrote: Sper sa fie bine,ziua t e 37,7 stand in pat
La mine nu a depasit niciodata cred 37,2...nici dimineata,nici seara. |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Bun venit, Duda! Sedere cat mai scurta la aspirici! Anca, felicitari pt beta!!! Asteptam peste dublu maine! Aleeeeeexis, nu vrei sa ne zici daca ai testat? Temperatura mea creste cu 0.4 - 0.5 peste zi fata de cea de dimineata, deci, e ok, bianca! Dar ce modificare de grafic ai? Ti-a mutat FF ovulatia, asa-i? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Buna fetelor,
si eu sunt pe aici, va citesc, eu inca nu am noutati, astept cm si programarea de luni a sotului la dr , vedem ce ne mai zice.
Bun venit fetelor noi si sedere scurta !
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Buna dragelor!sunt eu nebuna sau este o umbra de liniuta pes test??? bianca88 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bianca88 wrote:Buna dragelor!sunt eu nebuna sau este o umbra de liniuta pes test???
Eu vad sper sa fie bebe |
|

|
inseamna ca inca n-am innebunit,ieri era clar alb de asta si am observat-o magat si eu de un fir de speranta!!Doamne sper sa fie bobota acolo!!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| bianca88 wrote:Buna dragelor!sunt eu nebuna sau este o umbra de liniuta pes test??? Se vede ceva . La cum ti se mentine temperatura eu zic ca este bebe, mai repeta testul maine dim, daca nu mai ai rabdare fugi la beta hcg si pana diseara o sa stii sigur (eu am primit rezultatele in 4 ore). Iti tinem pumnii |
|

| AncaB7 wrote:Se vede ceva  . La cum ti se mentine temperatura eu zic ca este bebe, mai repeta testul maine dim, daca nu mai ai rabdare fugi la beta hcg si pana diseara o sa stii sigur (eu am primit rezultatele in 4 ore). Iti tinem pumnii beta nu pot sa fac azi,la noi se face doar dimineata,mai rabd eu inca 2 zile apoi voi mai face un test si am sa vad si maine ce va face temperatura |
|

Inregistrat: 1/24/2014 Mesaje: 1178
| bianca88 wrote: beta nu pot sa fac azi,la noi se face doar dimineata,mai rabd eu inca 2 zile apoi voi mai face un test si am sa vad si maine ce va face temperatura
e cam ciudat testul, linia aia nu trebuia sa fie în partea opusa? mai fa un test eventual un viola.Ce test e ala din poza? |
|

| RalukM wrote: e cam ciudat testul, linia aia nu trebuia sa fie în partea opusa? mai fa un test eventual un viola.Ce test e ala din poza?
e test francez bb test si asa trebuie sa fie |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| bianca88 wrote:
e test francez bb test si asa trebuie sa fie
Ai facut azi inca un test sau e cel de ieri dupa-amiaza? |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| bianca88 wrote:Buna dragelor!sunt eu nebuna sau este o umbra de liniuta pes test??? Se vede!!! Cate zile ai dupa ovulatie?
Edit> am vazut..12 :)
|
|

| E de astazi testul |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Eu nu am mai facut test de sarcina de o juma de an, am si uitat cum treb sa arate, dar si mie mi se pare cam ciudat. Ala de aseara a fost aceeasi marca? |
|

| andy07 wrote:Eu nu am mai facut test de sarcina de o juma de an, am si uitat cum treb sa arate, dar si mie mi se pare cam ciudat. Ala de aseara a fost aceeasi marca? Nu,aseara a fost Rapid test |
|
|