Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Tania2105 wrote:Buna dimineata Bianca, cat scaderea nu este dramatica si e inca sus temperatura, nu e nimic grav...Ea oscileaza zilnic nu-mi ramane decat sa astept! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Neata aspirici cu sclipici! Am intrat sa vad ce faceti si vad vesti bune! Felicitari fetelor si bebei cuminti, sanatosi si frumosi! Sa stea in burtica pana la termen si sa va bucure vietile! Noilor aspirici aici o sa gasiti intelegere, sfaturi bune, cate un sut in fund la nevoie si o sa treaca timpul mai usor. Bine ati venit si sedere cat mai scurta! Eu am zis ca nu am mare lucru de spus si intru numai sa va zic noutatile si sa va prafuiesc zdravan. Ieri am facut eco la 12 saptamani, nu am mai facut dublu-test din cauza unui dr tare bun...daca vreti detalii, vi le dau mai tarziu, la cerere. Bebe minune e bine, superactiv si il puteti vedea la poza de profil ca altcumva nu pot sa il pun deocamdata.
Pfffu pfuuu pfuuu praf de burtica de la un bebe suuuperactiv! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bianca88 wrote: nu-mi ramane decat sa astept!
Bianca ce s-a intamplat cu graficul tau? E derutat...Tu cand ai ovulat defapt? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Neata fetelor,
Anca felicitari pentru beta baban sarcina usoara, si multa sanatate.
Duda bine ai venit si sedere cat mai scurta
Teo, bine ca e bine bobita sarcina usoara in continuare
Carla, si al meu a luat profertil si le lua separat, daca nu ma insel dupa masa. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Bine ai venit Duda si sedere cat mai scurta!
Bianca modifica la grafic pune in ziua ovulatiei test de ovulatie pozitiv si secretie egg, iar in ziua urmatoare test ovulatie negativ ca sa ti se mute la loc ovulatia |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/23/2016 Mesaje: 11
| Multuuuuu pt urarile de bun venit!!! Vad ca mai sunt aspirante cu trombofilie pe aici ... Sa speram ca ii venim de hac si asteia!!! Eu momentan indur niste mici intepaturi pe la ovare...dar sunt abia in ziua 6, am scapat de rusi dupa primele 4 zile... Si am ciclu usor neregulat de 24-28 de zile poate o punem si noi de o ovulatie |
|

| Duda wrote:Multuuuuu pt urarile de bun venit!!! Vad ca mai sunt aspirante cu trombofilie pe aici  ... Sa speram ca ii venim de hac si asteia!!! Eu momentan indur niste mici intepaturi pe la ovare...dar sunt abia in ziua 6, am scapat de rusi dupa primele 4 zile... Si am ciclu usor neregulat de 24-28 de zile  poate o punem si noi de o ovulatie
He he he asa sa fie...Si daca tot puneti de o ovulatie, sa vina si bebe |
|

Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| clawdia wrote:Neata fetelor, Anca felicitari pentru beta baban  sarcina usoara, si multa sanatate. Duda bine ai venit si sedere cat mai scurta Teo, bine ca e bine bobita  sarcina usoara in continuare Carla, si al meu a luat profertil si le lua separat, daca nu ma insel dupa masa. Multumesc frumos! Multa sanatatae si sa veniti toate cu vesti bune! Eu va urmaresc din umbra si va prafuiesc mereu! Pupici |
|

Inregistrat: 8/23/2016 Mesaje: 11
|
In weekend acum ne ducem la tara sa facem tuica sper sa nu iasa bebii trotilat |
|

|
Tareeeee asta |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| bianca88 wrote: nu-mi ramane decat sa astept!
Bianca,modifica graficul..ti-a luat-o razna Mai ai putin de asteptat si vedem daca e cu ochisori.Daca nu,luna viitoare |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Bine ai venit si sedere scurta pe aici |
|

| gata mi-am corectat graficul |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| bianca88 wrote:gata mi-am corectat graficul
Poate maine creste temperatura Oricum e destul de ok si acum,nu te descuraja.Pana nu vezi rosu,sunt sanse. |
|

| Mire wrote:Poate maine creste temperatura Oricum e destul de ok si acum,nu te descuraja.Pana nu vezi rosu,sunt sanse. Sper sa fie bine,ziua t e 37,7 stand in pat |
|
|