Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Tuesday, August 23, 2016 9:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
AncaB7 wrote:

A fost mereu neregulat, dar niciodata atat, cel mai mult am mai avut 2 sapt de intarziere, dar vara cand mergeam la mare (apa rece banuiesc eu ca influenta). Nu am facut absolut nimic special, dar am tot bebelit si am sperat ca poaate e cu noroc, si a fost Big Surprise
A venit si rezultatul la beta hcg: 2188.5 mUI/mL. Saptamana viitoare ma duc la eco, abia astept!
Va prafuiesc majoreta majoreta pe toate si raman langa voi pana mai trag pe cineva cu mine la burtici! computerlove

Bravo AncaBravoo la asa valoare cred ca se si vede bebehearts
Duda
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/23/2016
Buna seara fetelor! Mi-a luat ceva pana mi-am facut curaj sa va scriu... ma primiti si pe mine aici? campfire Sper sa nu zabovesc prea mult... Blushing Blushing Blushing Sunt proaspat diagnosticata cu ciclu anovulator, endometru hipoecogen (ziua 24 dimensiune maxima 3,8 mm - iar seara dupa eco au si venit rusii) ....si cireasa de pe tort in pline analize pt depistarea cauzei unei tromboze venoase profunde de acum 8 ani... Acum urmeaza sa ma arunc in urmarirea enigmelor FSH LH PROLACTINA si faza luteala - conform recomandarii medicului. Astept sa imi vina arma secreta (termometrul) in cazul ca se intampla vreo minune, sa nu cumva sa o ratez SimplyLove Am la dispozitie 3 luni de incercari, apoi ma baga pe stimulari. Va pup si va multumesc anticipat! DistanceKiss
HOPE
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
Duda wrote:
Buna seara fetelor! Mi-a luat ceva pana mi-am facut curaj sa va scriu... ma primiti si pe mine aici? campfire Sper sa nu zabovesc prea mult... Blushing Blushing Blushing Sunt proaspat diagnosticata cu ciclu anovulator, endometru hipoecogen (ziua 24 dimensiune maxima 3,8 mm - iar seara dupa eco au si venit rusii) ....si cireasa de pe tort in pline analize pt depistarea cauzei unei tromboze venoase profunde de acum 8 ani... Acum urmeaza sa ma arunc in urmarirea enigmelor FSH LH PROLACTINA si faza luteala - conform recomandarii medicului. Astept sa imi vina arma secreta (termometrul) in cazul ca se intampla vreo minune, sa nu cumva sa o ratez SimplyLove Am la dispozitie 3 luni de incercari, apoi ma baga pe stimulari. Va pup si va multumesc anticipat! DistanceKiss

Salut! Daca nu ovulezi de ce mai astepti 3 luni? O sa pierzi timp degeaba... Poti incepe cu ceva usor..branca ursului sau myo-sun.. Intreaba-ti doctorul, vezi ce spune. :)
Duda
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:33 PM
Nivel

Asa mi-a zis nenea doctor... unul a zis 6 luni... altul 3 luni uff plans pale mi-am comandat niste branca ursului si de luna viitoare o sa ma apuc sa iau. Acum sa vad ce valori am la analize...
CARLA 8
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/25/2014
Salutare fetele !!

Felicitari noilor gravidute si sarcini usoareArgue , asteptam retetele succesuluiLove

Fetele sotii vostri cum iau sau au luat profertilul ,amandoua pastilele odata sau separat in aceeasi zi ?
Duda bine ai venit !

Lili superbe pozicile cu bebitacomputerlove , mai vrem de la toate fetele!

Succes tuturor !

Clawdia , felicitari sotului, de apreciat gestul lul, bafta dupoa operatie !
maria2013
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Duda wrote:

Bun venit! Sper sa rezolvi cat mai repede problemele ?i sa iti vezi visul împlinit!
HOPE
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:37 PM
Nivel

Duda wrote:
Asa mi-a zis nenea doctor... unul a zis 6 luni... altul 3 luni uff plans pale mi-am comandat niste branca ursului si de luna viitoare o sa ma apuc sa iau. Acum sa vad ce valori am la analize...

Si eu am probleme asemanatoare.. La mine functioneaza branca ursului, dar tinctura, nu pastilele.
florinamaria
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Duda wrote:

Bine ai venit si sedere scurta aici! Cheek Kiss
Duda
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:45 PM
Nivel

HOPE wrote:

Si eu am probleme asemanatoare.. La mine functioneaza branca ursului, dar tinctura, nu pastilele.

Multumesc fetelor pt urari si incurajari! Ma bucur ca v-am gasit. Ma ajuta foarte mult sa pot discuta cu cineva toate astea. De cand am aflat (vineri) sunt data putin peste cap... sper sa ma imbarbatez repede alaturi de voi!!!

Hope si eu tot tinctura am comandat (de la tei- traiasca farmacia tei alcool ) ca am citit toate paginile de pe toate forumurile si toate articolele dedicate acestei plante si asa am ajuns la concluzia ca tinctura e the best! Mai am o colega de birou care a ramas cu branca dupa un an de zile desi are ovare polichistice.
HOPE
Scris: Tuesday, August 23, 2016 10:48 PM
Nivel

Duda wrote:

Multumesc fetelor pt urari si incurajari! Ma bucur ca v-am gasit. Ma ajuta foarte mult sa pot discuta cu cineva toate astea. De cand am aflat (vineri) sunt data putin peste cap... sper sa ma imbarbatez repede alaturi de voi!!!

Hope si eu tot tinctura am comandat (de la tei- traiasca farmacia tei alcool ) ca am citit toate paginile de pe toate forumurile si toate articolele dedicate acestei plante si asa am ajuns la concluzia ca tinctura e the best! Mai am o colega de birou care a ramas cu branca dupa un an de zile desi are ovare polichistice.

Super! O sa functionneze si la tine.. Trebuie sa fii optimista! DistanceKiss
Duda
Scris: Tuesday, August 23, 2016 11:28 PM
Nivel

HOPE wrote:

Super! O sa functionneze si la tine.. Trebuie sa fii optimista! DistanceKiss

Multumesc! Incerc incerc sic ras majoreta Sper sa reusim toate! Spor la bebelit SimplyLove
Tania2105
Scris: Tuesday, August 23, 2016 11:41 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Duda wrote:

Multumesc! Incerc incerc sic ras majoreta Sper sa reusim toate! Spor la bebelit SimplyLove

Bine ai venit DUDA DistanceKiss
NicoN
Scris: Wednesday, August 24, 2016 12:12 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Duda wrote:

Bine ai venit si iti doresc sa pleci repede la gravidute !pupici
bianca88
Scris: Wednesday, August 24, 2016 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2016
Buna.azi T.bazala 37,00
Tania2105
Scris: Wednesday, August 24, 2016 8:32 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
bianca88 wrote:
Buna.azi T.bazala 37,00

Buna dimineataDistanceKiss
Bianca, cat scaderea nu este dramatica si e inca sus temperatura, nu e nimic grav...Ea oscileaza zilnic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.