Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| AncaB7 wrote:A fost mereu neregulat, dar niciodata atat, cel mai mult am mai avut 2 sapt de intarziere, dar vara cand mergeam la mare (apa rece banuiesc eu ca influenta). Nu am facut absolut nimic special, dar am tot bebelit si am sperat ca poaate e cu noroc, si a fost  A venit si rezultatul la beta hcg: 2188.5 mUI/mL. Saptamana viitoare ma duc la eco, abia astept! Va prafuiesc  pe toate si raman langa voi pana mai trag pe cineva cu mine la burtici! Bravo Anca la asa valoare cred ca se si vede bebe |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/23/2016 Mesaje: 11
| Buna seara fetelor! Mi-a luat ceva pana mi-am facut curaj sa va scriu... ma primiti si pe mine aici? Sper sa nu zabovesc prea mult... Sunt proaspat diagnosticata cu ciclu anovulator, endometru hipoecogen (ziua 24 dimensiune maxima 3,8 mm - iar seara dupa eco au si venit rusii) ....si cireasa de pe tort in pline analize pt depistarea cauzei unei tromboze venoase profunde de acum 8 ani... Acum urmeaza sa ma arunc in urmarirea enigmelor FSH LH PROLACTINA si faza luteala - conform recomandarii medicului. Astept sa imi vina arma secreta (termometrul) in cazul ca se intampla vreo minune, sa nu cumva sa o ratez Am la dispozitie 3 luni de incercari, apoi ma baga pe stimulari. Va pup si va multumesc anticipat! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Duda wrote:Buna seara fetelor! Mi-a luat ceva pana mi-am facut curaj sa va scriu... ma primiti si pe mine aici?  Sper sa nu zabovesc prea mult...  Sunt proaspat diagnosticata cu ciclu anovulator, endometru hipoecogen (ziua 24 dimensiune maxima 3,8 mm - iar seara dupa eco au si venit rusii) ....si cireasa de pe tort in pline analize pt depistarea cauzei unei tromboze venoase profunde de acum 8 ani... Acum urmeaza sa ma arunc in urmarirea enigmelor FSH LH PROLACTINA si faza luteala - conform recomandarii medicului. Astept sa imi vina arma secreta (termometrul) in cazul ca se intampla vreo minune, sa nu cumva sa o ratez  Am la dispozitie 3 luni de incercari, apoi ma baga pe stimulari. Va pup si va multumesc anticipat! Salut! Daca nu ovulezi de ce mai astepti 3 luni? O sa pierzi timp degeaba... Poti incepe cu ceva usor..branca ursului sau myo-sun.. Intreaba-ti doctorul, vezi ce spune. :) |
|

| Asa mi-a zis nenea doctor... unul a zis 6 luni... altul 3 luni mi-am comandat niste branca ursului si de luna viitoare o sa ma apuc sa iau. Acum sa vad ce valori am la analize... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/25/2014 Mesaje: 171
| Salutare fetele !!
Felicitari noilor gravidute si sarcini usoare , asteptam retetele succesului
Fetele sotii vostri cum iau sau au luat profertilul ,amandoua pastilele odata sau separat in aceeasi zi ? Duda bine ai venit !
Lili superbe pozicile cu bebita , mai vrem de la toate fetele!
Succes tuturor !
Clawdia , felicitari sotului, de apreciat gestul lul, bafta dupoa operatie !
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Duda wrote:Buna seara fetelor! Mi-a luat ceva pana mi-am facut curaj sa va scriu... ma primiti si pe mine aici?  Sper sa nu zabovesc prea mult...  Sunt proaspat diagnosticata cu ciclu anovulator, endometru hipoecogen (ziua 24 dimensiune maxima 3,8 mm - iar seara dupa eco au si venit rusii) ....si cireasa de pe tort in pline analize pt depistarea cauzei unei tromboze venoase profunde de acum 8 ani... Acum urmeaza sa ma arunc in urmarirea enigmelor FSH LH PROLACTINA si faza luteala - conform recomandarii medicului. Astept sa imi vina arma secreta (termometrul) in cazul ca se intampla vreo minune, sa nu cumva sa o ratez  Am la dispozitie 3 luni de incercari, apoi ma baga pe stimulari. Va pup si va multumesc anticipat!
Bun venit! Sper sa rezolvi cat mai repede problemele ?i sa iti vezi visul împlinit! |
|

| Duda wrote:Asa mi-a zis nenea doctor... unul a zis 6 luni... altul 3 luni  mi-am comandat niste branca ursului si de luna viitoare o sa ma apuc sa iau. Acum sa vad ce valori am la analize... Si eu am probleme asemanatoare.. La mine functioneaza branca ursului, dar tinctura, nu pastilele. |
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| Duda wrote:Buna seara fetelor! Mi-a luat ceva pana mi-am facut curaj sa va scriu... ma primiti si pe mine aici?  Sper sa nu zabovesc prea mult...  Sunt proaspat diagnosticata cu ciclu anovulator, endometru hipoecogen (ziua 24 dimensiune maxima 3,8 mm - iar seara dupa eco au si venit rusii) ....si cireasa de pe tort in pline analize pt depistarea cauzei unei tromboze venoase profunde de acum 8 ani... Acum urmeaza sa ma arunc in urmarirea enigmelor FSH LH PROLACTINA si faza luteala - conform recomandarii medicului. Astept sa imi vina arma secreta (termometrul) in cazul ca se intampla vreo minune, sa nu cumva sa o ratez  Am la dispozitie 3 luni de incercari, apoi ma baga pe stimulari. Va pup si va multumesc anticipat! Bine ai venit si sedere scurta aici! |
|

| HOPE wrote: Si eu am probleme asemanatoare.. La mine functioneaza branca ursului, dar tinctura, nu pastilele.
Multumesc fetelor pt urari si incurajari! Ma bucur ca v-am gasit. Ma ajuta foarte mult sa pot discuta cu cineva toate astea. De cand am aflat (vineri) sunt data putin peste cap... sper sa ma imbarbatez repede alaturi de voi!!!
Hope si eu tot tinctura am comandat (de la tei- traiasca farmacia tei ) ca am citit toate paginile de pe toate forumurile si toate articolele dedicate acestei plante si asa am ajuns la concluzia ca tinctura e the best! Mai am o colega de birou care a ramas cu branca dupa un an de zile desi are ovare polichistice. |
|

| Duda wrote:Multumesc fetelor pt urari si incurajari! Ma bucur ca v-am gasit. Ma ajuta foarte mult sa pot discuta cu cineva toate astea. De cand am aflat (vineri) sunt data putin peste cap... sper sa ma imbarbatez repede alaturi de voi!!! Hope si eu tot tinctura am comandat (de la tei- traiasca farmacia tei  ) ca am citit toate paginile de pe toate forumurile si toate articolele dedicate acestei plante si asa am ajuns la concluzia ca tinctura e the best! Mai am o colega de birou care a ramas cu branca dupa un an de zile desi are ovare polichistice. Super! O sa functionneze si la tine.. Trebuie sa fii optimista! |
|

| HOPE wrote:Super! O sa functionneze si la tine.. Trebuie sa fii optimista!
Multumesc! Incerc incerc Sper sa reusim toate! Spor la bebelit  |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
|
Bine ai venit DUDA |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Duda wrote:Buna seara fetelor! Mi-a luat ceva pana mi-am facut curaj sa va scriu... ma primiti si pe mine aici?  Sper sa nu zabovesc prea mult...  Sunt proaspat diagnosticata cu ciclu anovulator, endometru hipoecogen (ziua 24 dimensiune maxima 3,8 mm - iar seara dupa eco au si venit rusii) ....si cireasa de pe tort in pline analize pt depistarea cauzei unei tromboze venoase profunde de acum 8 ani... Acum urmeaza sa ma arunc in urmarirea enigmelor FSH LH PROLACTINA si faza luteala - conform recomandarii medicului. Astept sa imi vina arma secreta (termometrul) in cazul ca se intampla vreo minune, sa nu cumva sa o ratez  Am la dispozitie 3 luni de incercari, apoi ma baga pe stimulari. Va pup si va multumesc anticipat! Bine ai venit si iti doresc sa pleci repede la gravidute ! |
|

Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Buna.azi T.bazala 37,00 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bianca88 wrote:Buna.azi T.bazala 37,00
Buna dimineata Bianca, cat scaderea nu este dramatica si e inca sus temperatura, nu e nimic grav...Ea oscileaza zilnic |
|
|