Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
HOPE
Scris: Tuesday, August 23, 2016 5:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
clawdia wrote:

Nu e problema Hope, doar ca nu vad de ce l-ar fi avantajat pe el in vreun fel daca operatia are costuri mai putine sau nu, el oricum a avut partea lui; si cred ca nu e expert in laparoscopii. Chestia e ca noi am mers la el, si a fost ok, l-a tratat pe sot mereu foarte bine si nu am stat sa mai cautam un altul pentru operatie, am mers pe mana lui pana la capat.

Pana la urma cel mai important e ca sotul tau sa fie bine si sa aveti un copil cat mai curand.
Am intalnit un caz in care un doctor s-a razgandit peste noapte in cazul unei paciente cu endometrioza si a renuntat la laparoscopie in favoarea operatiei clasice. Mi s-a parut ciudat... Ma gandesc ca operatiile clasice insumate nu costa nici pe jumate cat laparoscopiile. La un singur caz nu se simte, dar la 10-20 de operatii...se simte diferenta. Nu e in favoarea medicului, ci a spitalului.. Nu stiu... De ce s-a mai inventat laparoscopia daca nu se practica? ...
De exemplu mie mi-a facut histeroscopie in spital de stat. Putea sa-mi scoata polipul prin chiuretaj, dar asta era mult mai invaziv si riscam ca in cateva luni sa mi se refaca( cum am patit la primul pe care l-am scos la privat cu alt medic). Doctorii buni, dedicati, care sunt si foarte interesati de binele pacientilor incep sa devina rari, din pacate.. Al meu este! :)
clawdia
Scris: Tuesday, August 23, 2016 5:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/21/2014
HOPE wrote:

Pana la urma cel mai important e ca sotul tau sa fie bine si sa aveti un copil cat mai curand.
Am intalnit un caz in care un doctor s-a razgandit peste noapte in cazul unei paciente cu endometrioza si a renuntat la laparoscopie in favoarea operatiei clasice. Mi s-a parut ciudat... Ma gandesc ca operatiile clasice insumate nu costa nici pe jumate cat laparoscopiile. La un singur caz nu se simte, dar la 10-20 de operatii...se simte diferenta. Nu e in favoarea medicului, ci a spitalului.. Nu stiu... De ce s-a mai inventat laparoscopia daca nu se practica? ...
De exemplu mie mi-a facut histeroscopie in spital de stat. Putea sa-mi scoata polipul prin chiuretaj, dar asta era mult mai invaziv si riscam ca in cateva luni sa mi se refaca( cum am patit la primul pe care l-am scos la privat cu alt medic). Doctorii buni, dedicati, care sunt si foarte interesati de binele pacientilor incep sa devina rari, din pacate.. Al meu este! :)

Asa e pana la urma sa fie el ok si apoi sa vina si bebe. Oricum ms de informatii e bine de stiut pe viitorCheek Kiss .... stii care era faza ca acum mi-am amintit, ca nu erau prea multi pacienti in spital, erau putini si majoritatea cu probleme ale vezicii urinare, rinichi, etc, sotul meu a fost singurul operat de varicocel.
HOPE
Scris: Tuesday, August 23, 2016 6:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
clawdia wrote:

Asa e pana la urma sa fie el ok si apoi sa vina si bebe. Oricum ms de informatii e bine de stiut pe viitorCheek Kiss .... stii care era faza ca acum mi-am amintit, ca nu erau prea multi pacienti in spital, erau putini si majoritatea cu probleme ale vezicii urinare, rinichi, etc, sotul meu a fost singurul operat de varicocel.

DistanceKiss
Doamne ajuta sa vina bebe cat mai curand!
bianca88
Scris: Tuesday, August 23, 2016 6:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/16/2016
Test de sarcina negativBye2

bianca88 attached the following image(s):
1471967048525.jpg

bby88
Scris: Tuesday, August 23, 2016 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
bianca88 wrote:

Imi pare rau.. Te-ai cam grabit oricum. Mai ai ?anse pana cand ar trebui sa apara uratii. Daca nu poate luna viitoare încerci sa ai mai multa rabdare..mai mult rau iti faci analizând fiecare simptom si testând asa devremeCheek Kiss
Crissy
Scris: Tuesday, August 23, 2016 6:56 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
bianca88 wrote:

imi pare rau plans ce sensibilitate are testul? scrie acolo in stanga jos
andrada1983
Scris: Tuesday, August 23, 2016 7:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
bianca88 wrote:

Te-ai grabit!Nu vreau sa iti dau sperante si sa nu fie nimic,dar m-i se pare mie sau mai e o liniuta super pala acolo?Daca dau zoom pe poza mie asa m-i se pare,poate am eu vedenii.
bianca88
Scris: Tuesday, August 23, 2016 7:26 PM
Nivel

Sensibilitae-10mui/ml

Deja astept pana pe 26 sa vad daca vine menstra
AncaB7
Scris: Tuesday, August 23, 2016 8:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
NicoletaNisca wrote:

Anca felicitari inca odata! computerlove nu mai stiu daca ai scris tu tot timpul ai avut cm asa lung? Ai facut cv special luna asta?

A fost mereu neregulat, dar niciodata atat, cel mai mult am mai avut 2 sapt de intarziere, dar vara cand mergeam la mare (apa rece banuiesc eu ca influenta). Nu am facut absolut nimic special, dar am tot bebelit si am sperat ca poaate e cu noroc, si a fost Big Surprise
A venit si rezultatul la beta hcg: 2188.5 mUI/mL. Saptamana viitoare ma duc la eco, abia astept!
Va prafuiesc majoreta majoreta pe toate si raman langa voi pana mai trag pe cineva cu mine la burtici! computerlove
bianca88
Scris: Tuesday, August 23, 2016 8:42 PM
Nivel

AncaB7 wrote:

A fost mereu neregulat, dar niciodata atat, cel mai mult am mai avut 2 sapt de intarziere, dar vara cand mergeam la mare (apa rece banuiesc eu ca influenta). Nu am facut absolut nimic special, dar am tot bebelit si am sperat ca poaate e cu noroc, si a fost Big Surprise
A venit si rezultatul la beta hcg: 2188.5 mUI/mL. Saptamana viitoare ma duc la eco, abia astept!
Va prafuiesc majoreta majoreta pe toate si raman langa voi pana mai trag pe cineva cu mine la burtici! computerlove

Sincere felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara!!!!ce sapt esti?
AncaB7
Scris: Tuesday, August 23, 2016 8:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
bianca88 wrote:

Sincere felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara!!!!ce sapt esti?

Mulumesc din suflet! Cheek Kiss Aproximez eu ca saptamana 5, datorita ovulatiei si valori hcg, ca dupa menstuatie nu mai pot ghida, dar sapt viitoare aflu sigur computerlove
bianca88
Scris: Tuesday, August 23, 2016 8:53 PM
Nivel

AncaB7 wrote:

Mulumesc din suflet! Cheek Kiss Aproximez eu ca saptamana 5, datorita ovulatiei si valori hcg, ca dupa menstuatie nu mai pot ghida, dar sapt viitoare aflu sigur computerlove

Sa fiti sanatosi tu si bebe!!!pupicei!!
maria2013
Scris: Tuesday, August 23, 2016 9:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Anca, felicitari pentru beta! Asteptam vestile de la eco!

Bianca, nu deznadajdui! Daca nu va fi acum, privim cu optimism luna viitoare!
NicoN
Scris: Tuesday, August 23, 2016 9:11 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
AncaB7 wrote:

Super beta!!! Doamne ajuta! E mare bobita ta! computerlove hearts coeur
bianca88
Scris: Tuesday, August 23, 2016 9:17 PM
Nivel

maria2013 wrote:
Anca, felicitari pentru beta! Asteptam vestile de la eco!

Bianca, nu deznadajdui! Daca nu va fi acum, privim cu optimism luna viitoare!

Da da!!! O sa fie bine are grija Domnul de noi toti!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.