Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| clawdia wrote:
Nu e problema Hope, doar ca nu vad de ce l-ar fi avantajat pe el in vreun fel daca operatia are costuri mai putine sau nu, el oricum a avut partea lui; si cred ca nu e expert in laparoscopii. Chestia e ca noi am mers la el, si a fost ok, l-a tratat pe sot mereu foarte bine si nu am stat sa mai cautam un altul pentru operatie, am mers pe mana lui pana la capat.
Pana la urma cel mai important e ca sotul tau sa fie bine si sa aveti un copil cat mai curand. Am intalnit un caz in care un doctor s-a razgandit peste noapte in cazul unei paciente cu endometrioza si a renuntat la laparoscopie in favoarea operatiei clasice. Mi s-a parut ciudat... Ma gandesc ca operatiile clasice insumate nu costa nici pe jumate cat laparoscopiile. La un singur caz nu se simte, dar la 10-20 de operatii...se simte diferenta. Nu e in favoarea medicului, ci a spitalului.. Nu stiu... De ce s-a mai inventat laparoscopia daca nu se practica? ... De exemplu mie mi-a facut histeroscopie in spital de stat. Putea sa-mi scoata polipul prin chiuretaj, dar asta era mult mai invaziv si riscam ca in cateva luni sa mi se refaca( cum am patit la primul pe care l-am scos la privat cu alt medic). Doctorii buni, dedicati, care sunt si foarte interesati de binele pacientilor incep sa devina rari, din pacate.. Al meu este! :) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| HOPE wrote: Pana la urma cel mai important e ca sotul tau sa fie bine si sa aveti un copil cat mai curand. Am intalnit un caz in care un doctor s-a razgandit peste noapte in cazul unei paciente cu endometrioza si a renuntat la laparoscopie in favoarea operatiei clasice. Mi s-a parut ciudat... Ma gandesc ca operatiile clasice insumate nu costa nici pe jumate cat laparoscopiile. La un singur caz nu se simte, dar la 10-20 de operatii...se simte diferenta. Nu e in favoarea medicului, ci a spitalului.. Nu stiu... De ce s-a mai inventat laparoscopia daca nu se practica? ... De exemplu mie mi-a facut histeroscopie in spital de stat. Putea sa-mi scoata polipul prin chiuretaj, dar asta era mult mai invaziv si riscam ca in cateva luni sa mi se refaca( cum am patit la primul pe care l-am scos la privat cu alt medic). Doctorii buni, dedicati, care sunt si foarte interesati de binele pacientilor incep sa devina rari, din pacate.. Al meu este! :)
Asa e pana la urma sa fie el ok si apoi sa vina si bebe. Oricum ms de informatii e bine de stiut pe viitor .... stii care era faza ca acum mi-am amintit, ca nu erau prea multi pacienti in spital, erau putini si majoritatea cu probleme ale vezicii urinare, rinichi, etc, sotul meu a fost singurul operat de varicocel. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| clawdia wrote:Asa e pana la urma sa fie el ok si apoi sa vina si bebe. Oricum ms de informatii e bine de stiut pe viitor  .... stii care era faza ca acum mi-am amintit, ca nu erau prea multi pacienti in spital, erau putini si majoritatea cu probleme ale vezicii urinare, rinichi, etc, sotul meu a fost singurul operat de varicocel.
Doamne ajuta sa vina bebe cat mai curand! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Test de sarcina negativ
bianca88 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| bianca88 wrote:Test de sarcina negativ Imi pare rau.. Te-ai cam grabit oricum. Mai ai ?anse pana cand ar trebui sa apara uratii. Daca nu poate luna viitoare încerci sa ai mai multa rabdare..mai mult rau iti faci analizând fiecare simptom si testând asa devreme |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bianca88 wrote:Test de sarcina negativ imi pare rau ce sensibilitate are testul? scrie acolo in stanga jos |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| bianca88 wrote:Test de sarcina negativ Te-ai grabit!Nu vreau sa iti dau sperante si sa nu fie nimic,dar m-i se pare mie sau mai e o liniuta super pala acolo?Daca dau zoom pe poza mie asa m-i se pare,poate am eu vedenii. |
|

| Sensibilitae-10mui/ml
Deja astept pana pe 26 sa vad daca vine menstra |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| NicoletaNisca wrote:Anca felicitari inca odata!  nu mai stiu daca ai scris tu tot timpul ai avut cm asa lung? Ai facut cv special luna asta? A fost mereu neregulat, dar niciodata atat, cel mai mult am mai avut 2 sapt de intarziere, dar vara cand mergeam la mare (apa rece banuiesc eu ca influenta). Nu am facut absolut nimic special, dar am tot bebelit si am sperat ca poaate e cu noroc, si a fost  A venit si rezultatul la beta hcg: 2188.5 mUI/mL. Saptamana viitoare ma duc la eco, abia astept! Va prafuiesc pe toate si raman langa voi pana mai trag pe cineva cu mine la burtici! |
|

| AncaB7 wrote:A fost mereu neregulat, dar niciodata atat, cel mai mult am mai avut 2 sapt de intarziere, dar vara cand mergeam la mare (apa rece banuiesc eu ca influenta). Nu am facut absolut nimic special, dar am tot bebelit si am sperat ca poaate e cu noroc, si a fost  A venit si rezultatul la beta hcg: 2188.5 mUI/mL. Saptamana viitoare ma duc la eco, abia astept! Va prafuiesc  pe toate si raman langa voi pana mai trag pe cineva cu mine la burtici!
Sincere felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara!!!!ce sapt esti? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| bianca88 wrote:
Sincere felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara!!!!ce sapt esti?
Mulumesc din suflet! Aproximez eu ca saptamana 5, datorita ovulatiei si valori hcg, ca dupa menstuatie nu mai pot ghida, dar sapt viitoare aflu sigur |
|

| AncaB7 wrote:Mulumesc din suflet!  Aproximez eu ca saptamana 5, datorita ovulatiei si valori hcg, ca dupa menstuatie nu mai pot ghida, dar sapt viitoare aflu sigur Sa fiti sanatosi tu si bebe!!!pupicei!! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Anca, felicitari pentru beta! Asteptam vestile de la eco!
Bianca, nu deznadajdui! Daca nu va fi acum, privim cu optimism luna viitoare! |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| AncaB7 wrote:A fost mereu neregulat, dar niciodata atat, cel mai mult am mai avut 2 sapt de intarziere, dar vara cand mergeam la mare (apa rece banuiesc eu ca influenta). Nu am facut absolut nimic special, dar am tot bebelit si am sperat ca poaate e cu noroc, si a fost  A venit si rezultatul la beta hcg: 2188.5 mUI/mL. Saptamana viitoare ma duc la eco, abia astept! Va prafuiesc  pe toate si raman langa voi pana mai trag pe cineva cu mine la burtici! Super beta!!! Doamne ajuta! E mare bobita ta! |
|

| maria2013 wrote:Anca, felicitari pentru beta! Asteptam vestile de la eco!
Bianca, nu deznadajdui! Daca nu va fi acum, privim cu optimism luna viitoare!
Da da!!! O sa fie bine are grija Domnul de noi toti! |
|
|