Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| nu testez pana in ziua in care ar trebui sa-mi vina ciclul,26 august,nu mai e mult! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| maria2013 wrote:Eu sunt de parere ca nu ne putem baza doar pe evolutia temperaturii. Ne poate juca feste... (stim cati factori o pot influenta)
Subscriu...nu ne putem baza 100% pe temperatura..Luna trecuta ovulasem, confirmat ecografic, si temperatura tot joasa era...Bianca, Andy are dreptate..Cred ca in maxim 2 zile poti testa..Bafta |
|

| http://unica.md/calculator-ovulatie-si-sarcina/ Aici mereu calculez,am de la u.m.3 saptamani 4 zile E devreme de testat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Eu zic ca la putine gravide nu le iese testul pozitiv in 13 dpo. Majoritatea fetelor de pe aici au avut test pozitiv pana in z14 po.
Daca e devreme pt testat, e inca si mai devreme pt alte semne. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Amalia1982 wrote:Tocmai ce am iesit de la dr. Nu vede nimic. M-a chemat saptamana viitoare. Am reusit sa ma sperii putin dar ma gandesc ca poate e prea mica si e inca devreme
Ultima menstruatie pe 21 iulie. Am ovulat pe 8 august. Deci sunt z34. Nici nu stiu cum se calculeaza si la cate saptamani se vede ceva la eco... Amalia eu am avut menstra neregulata între 32-40 de zile si prima data s-a vazut saculetul 6 sapt si 1 zi..sarcina era de 4s6z..apoi embrionul dupa inca o sapt..asa ca stai linistita.. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| bianca88 wrote:http://unica.md/calculator-ovulatie-si-sarcina/ Aici mereu calculez,am de la u.m.3 saptamani 4 zile E devreme de testat
Tu stii mai bine, dar de ce pe grafic iti apare ziua 28, iar acel calculator iti zice de 3s4z? |
|

| maria2013 wrote:
Tu stii mai bine, dar de ce pe grafic iti apare ziua 28, iar acel calculator iti zice de 3s4z?
poate cv a gresit eu lagrafic |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| bby88 wrote:Neata fetelor Ce vorbarete sunteti  Ma bucur ca faceti "haz de necaz". Astept si eu sa fiu "insemnata" sa incep noua luna:)) sunt in tratative cu al meu daca luna asta mergem intr-un mini-concediu sau fac laparoscopia:))) Sa vedem Claudia app. Uitasem sa te intreb de ce sotul tau a facut operatie clasica si nu laparoscopie? Auzisem ca acum se recomanda laparo si pentru varicocel si ca recuperarea e mai usoara. Si inca ceva fetelor...Ai vostri prezentau dureri inainte de operatie? Al meu de ceva timp se plange de durere in testicole
BBy, ca sa iti raspund la ambele intrebari, a facut operatia clasica deoarece asa prefera sa lucreze dr. la care merge sotul, depinde de medic, din cauza asta ii va lua mai mult timp sa se recupereze.
Iar la cea de-a doua intrebare, da al meu avea dureri in scrot, care se duceau pe picior, mai ales dupa o zi de munca, si facut efort.
Sper ca te-am ajutat |
|

Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| Amalia1982 wrote:Tocmai ce am iesit de la dr. Nu vede nimic. M-a chemat saptamana viitoare. Am reusit sa ma sperii putin dar ma gandesc ca poate e prea mica si e inca devreme
Ultima menstruatie pe 21 iulie. Am ovulat pe 8 august. Deci sunt z34. Nici nu stiu cum se calculeaza si la cate saptamani se vede ceva la eco... Relax, la mine în a fost 19.07, aseara sarcina avea 5mm, e f mica. |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bianca88 wrote: poate cv a gresit eu lagrafic 27 iulie a fost z1? temperaturile le-ai trecut corect pe toate? in mod normal faza luteala adica perioada de dupa ovulatie si pana vin din nou uratii e intre 12-14 zile, noi te incurajam sa testezi maine pe baza datelor pe care le-ai trecut in grafic.. florinei de exemplu i-a iesit testuletul pozitiv in z12 daca imi aduc bine aminte |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
Ultima menstruatie pe 21 iulie. Am ovulat pe 8 august. Deci sunt z34. Nici nu stiu cum se calculeaza si la cate saptamani se vede ceva la eco... eu zic ca trbuie sa ai rabdare e micuta sarcina...la mine la 5 saptamani si 2 zile se vedea doar sacul gestional apoi la 6 saptamani si 5 zile sa vazut bebe si ii batea inimioara am pus pozici sa le vezi. Lili Eu attached the following image(s):

|
|

| Crissy wrote:27 iulie a fost z1? temperaturile le-ai trecut corect pe toate? in mod normal faza luteala adica perioada de dupa ovulatie si pana vin din nou uratii e intre 12-14 zile, noi te incurajam sa testezi maine pe baza datelor pe care le-ai trecut in grafic.. florinei de exemplu i-a iesit testuletul pozitiv in z12 daca imi aduc bine aminte Totul e corect,pe 11.08 mia scazt t.bazala la36.3 Si pe 12 am ovulat si ecografic mi sa confirmat |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bianca88 wrote: Totul e corect,pe 11.08 mia scazt t.bazala la36.3 Si pe 12 am ovulat si ecografic mi sa confirmat
In cazul asta poti sa testezi incepand de maine cand te simti tu pregatita |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Felicitari noilor burticute.... va asteptam la gravidute....!!!! |
|

| Vad daca am curaj |
|
|