Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| NicoletaNisca wrote:Tania cum esti? Ju ai mers sa repeti analiza? Nico, sunt si astazi necajita, dar mai calma decat ieri...Toate fetele m-au incurajat si mi-ai transmis cuvinte frumoase si de sustinere, asa ca merg mai departe..Astept sa ma sune azi asistenta dnei dr si cred ca joi sau vineri merg la eco sa vad cati foliculi antrali am si am sa o intreb si pe ea ce parerea are despre rezultat si daca se merita sa mai repet |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:Merci, Crissy! Ma asteptam sa fie 2 ca am ovulat de 2 ori luna asta
Nu sunteti normale |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| maria2013 wrote:Bianca, graficul tau arata foarte bine! Multumesc,sper sa nu-mi vina "uratii" si sa fac peste 4 zile testul |
|

| bianca88 wrote: Multumesc,sper sa nu-mi vina "uratii" si sa fac peste 4 zile testul
Arata f bine!Asteptam vesti bune Apropo a cata luna de incercari este? |
|

| Mire wrote:Arata f bine!Asteptam vesti bune Apropo a cata luna de incercari este? Dupa pierdere,a 3-a |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Tania2105 wrote:Nico, sunt si astazi necajita, dar mai calma decat ieri...Toate fetele m-au incurajat si mi-ai transmis cuvinte frumoase si de sustinere, asa ca merg mai departe..Astept sa ma sune azi asistenta dnei dr si cred ca joi sau vineri merg la eco sa vad cati foliculi antrali am si am sa o intreb si pe ea ce parerea are despre rezultat si daca se merita sa mai repet Ma bucur ca esti mai ok astazi!!! Trebuie sa fim tari si sa nu renuntam...atunci cand te astepti mai putin se intampla, incearca sa te relaxezi si sa te detasezi si o sa vezi ca totul va fii bine! Te pup si astept vesti bune cand vii de la dr! Intreaba dr. Ce sa iei pt calitatea lor daca tot sunt putine sa fie calitate, pana la urma doar de unul e nevoie |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| NicoletaNisca wrote:Ma bucur ca esti mai ok astazi!!! Trebuie sa fim tari si sa nu renuntam...atunci cand te astepti mai putin se intampla, incearca sa te relaxezi si sa te detasezi si o sa vezi ca totul va fii bine! Te pup si astept vesti bune cand vii de la dr! Intreaba dr. Ce sa iei pt calitatea lor daca tot sunt putine sa fie calitate, pana la urma doar de unul e nevoie
Nico, sa stii ca iau deja pt imbunatatire tot ce pot printre care Q10 si INOFOLIC |
|

| Cam am un pic durere slaba ca si cum ar veni "uratii" oare pot fi ei?? |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| bianca88 wrote:Cam am un pic durere slaba ca si cum ar veni "uratii" oare pot fi ei??
Asta numai tu o stii, in functie de cum iti cunosti organismul. |
|

| maria2013 wrote:
Asta numai tu o stii, in functie de cum iti cunosti organismul.
aveam in vedere,dupa grafic cu asa temperatura mare,mde obicei inainte de ciclu scadea la 36,4 |
|

| bianca88 wrote: aveam in vedere,dupa grafic cu asa temperatura mare,mde obicei inainte de ciclu scadea la 36,4
Luna trecuta, în primele trei zile am avut36.7, 36.5 ?i abia apoi 36.1.... Abia a treia zi temperatura a scazut... |
|

| maria2013 wrote:
Luna trecuta, în primele trei zile am avut36.7, 36.5 ?i abia apoi 36.1.... Abia a treia zi temperatura a scazut...
Si eu am avut 36,6 primele 3zile a menstrei. |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Bianca88, in z13 po cum ai fi maine chiar ai putea testa. Crezi ca esti pregatita? |
|

| Eu sunt de parere ca nu ne putem baza doar pe evolutia temperaturii. Ne poate juca feste... (stim cati factori o pot influenta) |
|

| andy07 wrote:Bianca88, in z13 po cum ai fi maine chiar ai putea testa. Crezi ca esti pregatita?
Graficul Biancai e chiar promi?ator. Tinem pumnii! |
|
|