Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bby88
Scris: Monday, August 22, 2016 8:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
AncaB7 wrote:
Tania, si eu zic sa ceri o a treia parere..si iti zic din datorita informatiilor pe care le am din interior...de foarte multe ori, si nu vreau sa va sperii, rezultatele nu sunt tocmai cele corecte. Mai cere o parere si atunci vei stii sigur care este realitatea. Capul sus si fii optimista! Este o perioada grea, dar sunt sigur ca o sa ai bebelul dorit! computerlove

Daaaa, am testat!!! doua liniute clare, mai clare de atat nu puteau sa fie! Sunt uimita...credeam ca am ratat perioada tocmai datorita ciclului dereglat. Maine ma duc sa dozez hcg. Doamne ajuta! hearts hearts hearts
PS: din pacate nu reusesc sa atasez imaginea, sau nu stiu eu cum AngelNot

Felicitari!!A meritat rabdarea taBravoo Sarcina usoarahearts
andy07
Scris: Monday, August 22, 2016 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
din ce am observat, de aici de pe forum, au ramas mai multe fete gravide (si mai rapid) dintre cele care aveau ciclu lung si chiar neregulat. astea cu ciclu scurt suntem vai de mama noastra :)) eu cu ovulatia prin z10, cel mai bine z12 sunt o cauza pierduta.
andrada1983
Scris: Monday, August 22, 2016 8:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Tania2105 wrote:
Va rog frumos sa-mi spuneti daca v-ati mai confruntat cu asa ceva...Acum o luna si ceva in urma am facut AMH la Synevo si mi-a iesit ca aveam 2.03ng/mL deja era destul de mic, ca sa ajung la dr sa-mi spuna ca defapt ea crede ca eu am rezerva ovariana mult mai mica decat 2, dupa cum se prezinta ovarele mele si mi-a recomandat sa repet analiza la Bioclinica...Si surpriza, acum aflu ca defapt am 0.908 ng/mL Cray Cray Cray nu pot sa credCray Cum e posibil asa ceva? Valorile de referinta sunt identice la ambele laboratoareuff pale pale pale Sa fie asa o marja mare de eroare? Sunt complet devastata

Tania imi pare rau,nici nu stiu ce sa iti zic ca nu ma prea pricep....dar poate ar fi bine sa repeti analiza,m-i se pare prea mare diferenta intre ele.Te imbratisez tare tare Buddy1
NicoN
Scris: Monday, August 22, 2016 8:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
AncaB7 wrote:
Tania, si eu zic sa ceri o a treia parere..si iti zic din datorita informatiilor pe care le am din interior...de foarte multe ori, si nu vreau sa va sperii, rezultatele nu sunt tocmai cele corecte. Mai cere o parere si atunci vei stii sigur care este realitatea. Capul sus si fii optimista! Este o perioada grea, dar sunt sigur ca o sa ai bebelul dorit! computerlove

Daaaa, am testat!!! doua liniute clare, mai clare de atat nu puteau sa fie! Sunt uimita...credeam ca am ratat perioada tocmai datorita ciclului dereglat. Maine ma duc sa dozez hcg. Doamne ajuta! hearts hearts hearts
PS: din pacate nu reusesc sa atasez imaginea, sau nu stiu eu cum AngelNot

Felicitari!!! Doamne ajuta!computerlove in ce zi esti?
andrada1983
Scris: Monday, August 22, 2016 8:42 PM
Nivel

andy07 wrote:
din ce am observat, de aici de pe forum, au ramas mai multe fete gravide (si mai rapid) dintre cele care aveau ciclu lung si chiar neregulat. astea cu ciclu scurt suntem vai de mama noastra :)) eu cu ovulatia prin z10, cel mai bine z12 sunt o cauza pierduta.

Poate e o coincidenta, nu e vai de mama voastra,urmati si voi cat de curand.
Ia partea buna a lucrurilor,nu astepti asa mult ovulatia urmatoare sic
Tania2105
Scris: Monday, August 22, 2016 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
NicoletaNisca wrote:

Tania imi pare rau, dar totusi poti sa repeti analiza si eu zic sa o fc la synevo, fii tare si cu siguranta totul va fii bine si o sa vii cu 2 liniute cat de curant! Te imbratisez cu drag! pupici

Nico, am facut prima data la SYNEVO si nu mai vreau la ei...astept sa vad ce zice dr si cati foliculi voi avea..Ms pt cuvintele frumoasepupici
Tania2105
Scris: Monday, August 22, 2016 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
andrada1983 wrote:

Tania imi pare rau,nici nu stiu ce sa iti zic ca nu ma prea pricep....dar poate ar fi bine sa repeti analiza,m-i se pare prea mare diferenta intre ele.Te imbratisez tare tare Buddy1

Te pupDistanceKiss
andy07
Scris: Monday, August 22, 2016 9:05 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

Poate e o coincidenta, nu e vai de mama voastra,urmati si voi cat de curand.
Ia partea buna a lucrurilor,nu astepti asa mult ovulatia urmatoare sic

da mai, vine repede ovulatia, perioada critica, nici nu ne-am revenit de la maratonul sexual de la ovulatia trecuta ca iar ne apucam :))
partea proasta e ca nu au timp sa se coaca toate alea pe acolo, ovocitele, endometrul... la mine sunt amarate, le-ar mai trebuie 2-3 zile sa se maturizeze.
andrada1983
Scris: Monday, August 22, 2016 9:09 PM
Nivel

andy07 wrote:

da mai, vine repede ovulatia, perioada critica, nici nu ne-am revenit de la maratonul sexual de la ovulatia trecuta ca iar ne apucam :))
partea proasta e ca nu au timp sa se coaca toate alea pe acolo, ovocitele, endometrul... la mine sunt amarate, le-ar mai trebuie 2-3 zile sa se maturizeze.

La tine poate is necoapte,la mine cred ca se prea coc :))
Ce sa facem Andy,mergem inainte Cheek Kiss
bby88
Scris: Monday, August 22, 2016 9:24 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
andy07 wrote:

Nu e chiar asa. Nu stiu daca tu ai prins-o pe Nanny aspirica dar ea ovula numai in z10-11 si ramânea mereu însarcinata doar ca pierdea sarcinile. Si cand a ramas si a dus sarcina la capat a ramas cu ovulatie in z10. Si Doina la fel parca, inca ea avea si faza luteala tot de 10zile. Eu imi amintesc multe aspirante cu ovulatie timpurie. In cazul tau nu exista o solu?ie sa nu mai creasca asa progesteronul inainte de ovulatie?
andy07
Scris: Monday, August 22, 2016 9:27 PM
Nivel

nu stiu nicio solutie. poate inhibarea aia de se face la fiv.
nu stiu de Nany, dar daca zici de doinanuta, ea ovula tarziu, problema e ca lua progesteron inainte sa ovuleze.
chiar imi pare rau ca fetele astea nu mai intra pe forum sa ne zica una alta.
eu stiu SIGUR ca pana in z11 am endometrul maxim 6,5, deci poftim... nu ma ajuta deloc ovulatia timpurie.
Alexis21
Scris: Monday, August 22, 2016 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Buna seara!Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine si felicitari pentru noile gravidute!Sarcini la termen si bebei sanatosi!
Cat despre mine, Andy sa stii ca tot ca un sifon sunt!Dar am avut de cantat si sambata si duminica(2 nunti), si am fost cam ocupata.Adica ziua dormeam si noaptea cantam.Si azi am dormit pana la 4 jumatate.Si nu, nu am mai testat asa cum am si zis, m-am tinut de cuvant.Maine e ziua cea mare.O sa testez dimineata si daca nu e nimic.....o sa fie cea mai urata aniversare de casnicie....Va pup!
florinamaria
Scris: Tuesday, August 23, 2016 12:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
Anca, felicitari!!!
Eu am fost azi la medic, sarcina micuta, în uter, 5mm, 4s6z, peste 2 sapt merg iar. Pfu pfu praf pe voi confeti confeti confeti
maria2013
Scris: Tuesday, August 23, 2016 7:42 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Alexis21 wrote:
Buna seara!Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine si felicitari pentru noile gravidute!Sarcini la termen si bebei sanatosi!
Cat despre mine, Andy sa stii ca tot ca un sifon sunt!Dar am avut de cantat si sambata si duminica(2 nunti), si am fost cam ocupata.Adica ziua dormeam si noaptea cantam.Si azi am dormit pana la 4 jumatate.Si nu, nu am mai testat asa cum am si zis, m-am tinut de cuvant.Maine e ziua cea mare.O sa testez dimineata si daca nu e nimic.....o sa fie cea mai urata aniversare de casnicie....Va pup!

Succes!
maria2013
Scris: Tuesday, August 23, 2016 7:43 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
florinamaria wrote:
Anca, felicitari!!!
Eu am fost azi la medic, sarcina micuta, în uter, 5mm, 4s6z, peste 2 sapt merg iar. Pfu pfu praf pe voi confeti confeti confeti

Sarcina usoara sa ai si un bebe cuminte si sanatos!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.