Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Felicitari!!A meritat rabdarea ta Sarcina usoara |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| din ce am observat, de aici de pe forum, au ramas mai multe fete gravide (si mai rapid) dintre cele care aveau ciclu lung si chiar neregulat. astea cu ciclu scurt suntem vai de mama noastra :)) eu cu ovulatia prin z10, cel mai bine z12 sunt o cauza pierduta. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Tania imi pare rau,nici nu stiu ce sa iti zic ca nu ma prea pricep....dar poate ar fi bine sa repeti analiza,m-i se pare prea mare diferenta intre ele.Te imbratisez tare tare |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Felicitari!!! Doamne ajuta! in ce zi esti? |
|
| andy07 wrote:din ce am observat, de aici de pe forum, au ramas mai multe fete gravide (si mai rapid) dintre cele care aveau ciclu lung si chiar neregulat. astea cu ciclu scurt suntem vai de mama noastra :)) eu cu ovulatia prin z10, cel mai bine z12 sunt o cauza pierduta. Poate e o coincidenta, nu e vai de mama voastra,urmati si voi cat de curand. Ia partea buna a lucrurilor,nu astepti asa mult ovulatia urmatoare
|
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| NicoletaNisca wrote:Tania imi pare rau, dar totusi poti sa repeti analiza si eu zic sa o fc la synevo, fii tare si cu siguranta totul va fii bine si o sa vii cu 2 liniute cat de curant! Te imbratisez cu drag!
Nico, am facut prima data la SYNEVO si nu mai vreau la ei...astept sa vad ce zice dr si cati foliculi voi avea..Ms pt cuvintele frumoase |
|

Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andrada1983 wrote:Tania imi pare rau,nici nu stiu ce sa iti zic ca nu ma prea pricep....dar poate ar fi bine sa repeti analiza,m-i se pare prea mare diferenta intre ele.Te imbratisez tare tare
Te pup |
|

| andrada1983 wrote:Poate e o coincidenta, nu e vai de mama voastra,urmati si voi cat de curand. Ia partea buna a lucrurilor,nu astepti asa mult ovulatia urmatoare da mai, vine repede ovulatia, perioada critica, nici nu ne-am revenit de la maratonul sexual de la ovulatia trecuta ca iar ne apucam :)) partea proasta e ca nu au timp sa se coaca toate alea pe acolo, ovocitele, endometrul... la mine sunt amarate, le-ar mai trebuie 2-3 zile sa se maturizeze. |
|
| andy07 wrote: da mai, vine repede ovulatia, perioada critica, nici nu ne-am revenit de la maratonul sexual de la ovulatia trecuta ca iar ne apucam :)) partea proasta e ca nu au timp sa se coaca toate alea pe acolo, ovocitele, endometrul... la mine sunt amarate, le-ar mai trebuie 2-3 zile sa se maturizeze.
La tine poate is necoapte,la mine cred ca se prea coc :)) Ce sa facem Andy,mergem inainte |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| andy07 wrote:din ce am observat, de aici de pe forum, au ramas mai multe fete gravide (si mai rapid) dintre cele care aveau ciclu lung si chiar neregulat. astea cu ciclu scurt suntem vai de mama noastra :)) eu cu ovulatia prin z10, cel mai bine z12 sunt o cauza pierduta. Nu e chiar asa. Nu stiu daca tu ai prins-o pe Nanny aspirica dar ea ovula numai in z10-11 si ramânea mereu însarcinata doar ca pierdea sarcinile. Si cand a ramas si a dus sarcina la capat a ramas cu ovulatie in z10. Si Doina la fel parca, inca ea avea si faza luteala tot de 10zile. Eu imi amintesc multe aspirante cu ovulatie timpurie. In cazul tau nu exista o solu?ie sa nu mai creasca asa progesteronul inainte de ovulatie? |
|

| nu stiu nicio solutie. poate inhibarea aia de se face la fiv. nu stiu de Nany, dar daca zici de doinanuta, ea ovula tarziu, problema e ca lua progesteron inainte sa ovuleze. chiar imi pare rau ca fetele astea nu mai intra pe forum sa ne zica una alta. eu stiu SIGUR ca pana in z11 am endometrul maxim 6,5, deci poftim... nu ma ajuta deloc ovulatia timpurie. |
|

Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna seara!Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine si felicitari pentru noile gravidute!Sarcini la termen si bebei sanatosi! Cat despre mine, Andy sa stii ca tot ca un sifon sunt!Dar am avut de cantat si sambata si duminica(2 nunti), si am fost cam ocupata.Adica ziua dormeam si noaptea cantam.Si azi am dormit pana la 4 jumatate.Si nu, nu am mai testat asa cum am si zis, m-am tinut de cuvant.Maine e ziua cea mare.O sa testez dimineata si daca nu e nimic.....o sa fie cea mai urata aniversare de casnicie....Va pup! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| Anca, felicitari!!! Eu am fost azi la medic, sarcina micuta, în uter, 5mm, 4s6z, peste 2 sapt merg iar. Pfu pfu praf pe voi |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Alexis21 wrote:Buna seara!Multumesc fetelor ca v-ati gandit la mine si felicitari pentru noile gravidute!Sarcini la termen si bebei sanatosi! Cat despre mine, Andy sa stii ca tot ca un sifon sunt!Dar am avut de cantat si sambata si duminica(2 nunti), si am fost cam ocupata.Adica ziua dormeam si noaptea cantam.Si azi am dormit pana la 4 jumatate.Si nu, nu am mai testat asa cum am si zis, m-am tinut de cuvant.Maine e ziua cea mare.O sa testez dimineata si daca nu e nimic.....o sa fie cea mai urata aniversare de casnicie....Va pup!
Succes! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| florinamaria wrote:Anca, felicitari!!! Eu am fost azi la medic, sarcina micuta, în uter, 5mm, 4s6z, peste 2 sapt merg iar. Pfu pfu praf pe voi
Sarcina usoara sa ai si un bebe cuminte si sanatos!!! |
|
|