Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mire
Scris: Monday, August 22, 2016 7:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Tania2105 wrote:
Va rog frumos sa-mi spuneti daca v-ati mai confruntat cu asa ceva...Acum o luna si ceva in urma am facut AMH la Synevo si mi-a iesit ca aveam 2.03ng/mL deja era destul de mic, ca sa ajung la dr sa-mi spuna ca defapt ea crede ca eu am rezerva ovariana mult mai mica decat 2, dupa cum se prezinta ovarele mele si mi-a recomandat sa repet analiza la Bioclinica...Si surpriza, acum aflu ca defapt am 0.908 ng/mL Cray Cray Cray nu pot sa credCray Cum e posibil asa ceva? Valorile de referinta sunt identice la ambele laboratoareuff
pale pale pale Sa fie asa o marja mare de eroare? Sunt complet devastata

Eu zic sa ceri si o a 3a parere,la alt laborator,nu te speria.Oricum nu e 100% sigur.Citeam pe grupul Sos infertilitatea,de pe facebook cum o mamica a ramas a 2a oara natural gravida cu amh 0,5..natural,la 37-38de ani.
E suficient un spermatozoid bun si un ovul bun ca sa apara bebe.Cheek Kiss
O sa vezi ca o sa fie bine!!iloveyou
AncaB7
Scris: Monday, August 22, 2016 7:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/14/2016
Tania, si eu zic sa ceri o a treia parere..si iti zic din datorita informatiilor pe care le am din interior...de foarte multe ori, si nu vreau sa va sperii, rezultatele nu sunt tocmai cele corecte. Mai cere o parere si atunci vei stii sigur care este realitatea. Capul sus si fii optimista! Este o perioada grea, dar sunt sigur ca o sa ai bebelul dorit! computerlove

Daaaa, am testat!!! doua liniute clare, mai clare de atat nu puteau sa fie! Sunt uimita...credeam ca am ratat perioada tocmai datorita ciclului dereglat. Maine ma duc sa dozez hcg. Doamne ajuta! hearts hearts hearts
PS: din pacate nu reusesc sa atasez imaginea, sau nu stiu eu cum AngelNot
andy07
Scris: Monday, August 22, 2016 7:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Tania, nu stiu ce sa zic de AMH-ul tau pale ... nu inteleg diferenta. o sa-l repet si eu cand vin din concediu, sa nu plec suparata, mai stii ce surpriza, de la 4 cat il aveam cat mi-o iesi acum.
dar ca incurajare, Dea care trebuie sa nasca zilele astea a ramas insarcinata natural tot cu un AMH mic. poate o sa intre odata sa ne scrie despre asta, sa vezi cu ochii tai.

Amalia, felicitari pe beta! ai gasit un medic inspirat, tine de el! :)

fetele care trebuiau sa testeze azi vad ca nu au mai aparut... ma gandesc mai ales la alexis, care, vorba unei alte aspirante (poate mamica intre timp) era ca sifonul zilele trecute, acum nimic-nimic... sic
andy07
Scris: Monday, August 22, 2016 7:55 PM
Nivel

AncaB7 wrote:
Tania, si eu zic sa ceri o a treia parere..si iti zic din datorita informatiilor pe care le am din interior...de foarte multe ori, si nu vreau sa va sperii, rezultatele nu sunt tocmai cele corecte. Mai cere o parere si atunci vei stii sigur care este realitatea. Capul sus si fii optimista! Este o perioada grea, dar sunt sigur ca o sa ai bebelul dorit! computerlove

Daaaa, am testat!!! doua liniute clare, mai clare de atat nu puteau sa fie! Sunt uimita...credeam ca am ratat perioada tocmai datorita ciclului dereglat. Maine ma duc sa dozez hcg. Doamne ajuta! hearts hearts hearts

bravo, Anca!! Bravoo
andy07
Scris: Monday, August 22, 2016 7:57 PM
Nivel

carlita wrote:
andy, ma bucur ca ne dai sfaturi pertinente in continuare! Cred ca nu negi nici tu ca uneori esti sarcastica, ironica ...sau chiar acida ras etc etc

da mai carllita, dar trebuie sa recunsoti si tu ca uneori se impune ras
oricum, intentia nu e de aciditate, dar asta imi iese.
Tania2105
Scris: Monday, August 22, 2016 7:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
andy07 wrote:
Tania, nu stiu ce sa zic de AMH-ul tau pale ... nu inteleg diferenta. o sa-l repet si eu cand vin din concediu, sa nu plec suparata, mai stii ce surpriza, de la 4 cat il aveam cat mi-o iesi acum.
dar ca incurajare, Dea care trebuie sa nasca zilele astea a ramas insarcinata natural tot cu un AMH mic. poate o sa intre odata sa ne scrie despre asta, sa vezi cu ochii tai.

Amalia, felicitari pe beta! ai gasit un medic inspirat, tine de el! :)

fetele care trebuiau sa testeze azi vad ca nu au mai aparut... ma gandesc mai ales la alexis, care, vorba unei alte aspirante (poate mamica intre timp) era ca sifonul zilele trecute, acum nimic-nimic... sic

Asi vrea sa-l repet si eu, dar nu stiu la ce laborator sa merg pale Anca felcitari pt bebepupici
andy07
Scris: Monday, August 22, 2016 8:01 PM
Nivel

acum l-ai facut unde ti-a recomandat medicul tau?
maria2013
Scris: Monday, August 22, 2016 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
AncaB7 wrote:

Felicitari!!!! Sa ai sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos!
Crissy
Scris: Monday, August 22, 2016 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
AncaB7 wrote:

Felicitari si mult succes maine la beta! Cheek Kiss majoreta

PS: graviduta cu nr4 a lunii daca ajungem la 5-6 ma puteti numi si pe mine mama Omida hohot
Tania2105
Scris: Monday, August 22, 2016 8:10 PM
Nivel

andy07 wrote:
acum l-ai facut unde ti-a recomandat medicul tau?

Primul l-am facut la SYNEVO, azi l-am facut la BIOCLINICA LABORATOARE la recomandarea dr, deoarece era sigura ca am AMH mai mic..Mi-a si scris pe fisa de examinare REZERVA OVARIANA SCAZUTA
andy07
Scris: Monday, August 22, 2016 8:17 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

Primul l-am facut la SYNEVO, azi l-am facut la BIOCLINICA LABORATOARE la recomandarea dr, deoarece era sigura ca am AMH mai mic..Mi-a si scris pe fisa de examinare REZERVA OVARIANA SCAZUTA

nu stiu ce sa zic... iti dai seama ca si daca refaci si iese iarasi 2, nu te ajuta cu nimic, doar mai dai niste bani si mai treci prin niste emotii.
Tania2105
Scris: Monday, August 22, 2016 8:21 PM
Nivel

andy07 wrote:

nu stiu ce sa zic... iti dai seama ca si daca refaci si iese iarasi 2, nu te ajuta cu nimic, doar mai dai niste bani si mai treci prin niste emotii.

Vad ce zice si dr daca se merita sa mai repet...totul depinde de cati foliculi voi avea zilele urmatoareBye2
andrada1983
Scris: Monday, August 22, 2016 8:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
AncaB7 wrote:

Felicitarii!!!!!majoreta
andrada1983
Scris: Monday, August 22, 2016 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
Crissy wrote:

Felicitari si mult succes maine la beta! Cheek Kiss majoreta

PS: graviduta cu nr4 a lunii daca ajungem la 5-6 ma puteti numi si pe mine mama Omida hohot

Mama Omida :)))))daca se adevereste nr luna asta,asteptam cu interes previziunile pr luna urmatoare Cheek Kiss
NicoN
Scris: Monday, August 22, 2016 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Tania2105 wrote:
Va rog frumos sa-mi spuneti daca v-ati mai confruntat cu asa ceva...Acum o luna si ceva in urma am facut AMH la Synevo si mi-a iesit ca aveam 2.03ng/mL deja era destul de mic, ca sa ajung la dr sa-mi spuna ca defapt ea crede ca eu am rezerva ovariana mult mai mica decat 2, dupa cum se prezinta ovarele mele si mi-a recomandat sa repet analiza la Bioclinica...Si surpriza, acum aflu ca defapt am 0.908 ng/mL Cray Cray Cray nu pot sa credCray Cum e posibil asa ceva? Valorile de referinta sunt identice la ambele laboratoareuff pale pale pale Sa fie asa o marja mare de eroare? Sunt complet devastata

Tania imi pare rau, dar totusi poti sa repeti analiza si eu zic sa o fc la synevo, fii tare si cu siguranta totul va fii bine si o sa vii cu 2 liniute cat de curant! Te imbratisez cu drag! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.