Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
|
Eu zic sa ceri si o a 3a parere,la alt laborator,nu te speria.Oricum nu e 100% sigur.Citeam pe grupul Sos infertilitatea,de pe facebook cum o mamica a ramas a 2a oara natural gravida cu amh 0,5..natural,la 37-38de ani. E suficient un spermatozoid bun si un ovul bun ca sa apara bebe. O sa vezi ca o sa fie bine!! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| Tania, si eu zic sa ceri o a treia parere..si iti zic din datorita informatiilor pe care le am din interior...de foarte multe ori, si nu vreau sa va sperii, rezultatele nu sunt tocmai cele corecte. Mai cere o parere si atunci vei stii sigur care este realitatea. Capul sus si fii optimista! Este o perioada grea, dar sunt sigur ca o sa ai bebelul dorit!
Daaaa, am testat!!! doua liniute clare, mai clare de atat nu puteau sa fie! Sunt uimita...credeam ca am ratat perioada tocmai datorita ciclului dereglat. Maine ma duc sa dozez hcg. Doamne ajuta! PS: din pacate nu reusesc sa atasez imaginea, sau nu stiu eu cum |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Tania, nu stiu ce sa zic de AMH-ul tau ... nu inteleg diferenta. o sa-l repet si eu cand vin din concediu, sa nu plec suparata, mai stii ce surpriza, de la 4 cat il aveam cat mi-o iesi acum. dar ca incurajare, Dea care trebuie sa nasca zilele astea a ramas insarcinata natural tot cu un AMH mic. poate o sa intre odata sa ne scrie despre asta, sa vezi cu ochii tai.
Amalia, felicitari pe beta! ai gasit un medic inspirat, tine de el! :)
fetele care trebuiau sa testeze azi vad ca nu au mai aparut... ma gandesc mai ales la alexis, care, vorba unei alte aspirante (poate mamica intre timp) era ca sifonul zilele trecute, acum nimic-nimic... |
|

| bravo, Anca!! |
|

| carlita wrote:andy, ma bucur ca ne dai sfaturi pertinente in continuare! Cred ca nu negi nici tu ca uneori esti sarcastica, ironica ...sau chiar acida  etc etc da mai carllita, dar trebuie sa recunsoti si tu ca uneori se impune oricum, intentia nu e de aciditate, dar asta imi iese. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andy07 wrote:Tania, nu stiu ce sa zic de AMH-ul tau  ... nu inteleg diferenta. o sa-l repet si eu cand vin din concediu, sa nu plec suparata, mai stii ce surpriza, de la 4 cat il aveam cat mi-o iesi acum. dar ca incurajare, Dea care trebuie sa nasca zilele astea a ramas insarcinata natural tot cu un AMH mic. poate o sa intre odata sa ne scrie despre asta, sa vezi cu ochii tai. Amalia, felicitari pe beta! ai gasit un medic inspirat, tine de el! :) fetele care trebuiau sa testeze azi vad ca nu au mai aparut... ma gandesc mai ales la alexis, care, vorba unei alte aspirante (poate mamica intre timp) era ca sifonul zilele trecute, acum nimic-nimic...
Asi vrea sa-l repet si eu, dar nu stiu la ce laborator sa merg Anca felcitari pt bebe |
|

| acum l-ai facut unde ti-a recomandat medicul tau?
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
|
Felicitari!!!! Sa ai sarcina usoara si un bebe cuminte si sanatos! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Felicitari si mult succes maine la beta!
PS: graviduta cu nr4 a lunii daca ajungem la 5-6 ma puteti numi si pe mine mama Omida |
|

| andy07 wrote:acum l-ai facut unde ti-a recomandat medicul tau?
Primul l-am facut la SYNEVO, azi l-am facut la BIOCLINICA LABORATOARE la recomandarea dr, deoarece era sigura ca am AMH mai mic..Mi-a si scris pe fisa de examinare REZERVA OVARIANA SCAZUTA |
|

| Tania2105 wrote:
Primul l-am facut la SYNEVO, azi l-am facut la BIOCLINICA LABORATOARE la recomandarea dr, deoarece era sigura ca am AMH mai mic..Mi-a si scris pe fisa de examinare REZERVA OVARIANA SCAZUTA
nu stiu ce sa zic... iti dai seama ca si daca refaci si iese iarasi 2, nu te ajuta cu nimic, doar mai dai niste bani si mai treci prin niste emotii.
|
|

| andy07 wrote: nu stiu ce sa zic... iti dai seama ca si daca refaci si iese iarasi 2, nu te ajuta cu nimic, doar mai dai niste bani si mai treci prin niste emotii.
Vad ce zice si dr daca se merita sa mai repet...totul depinde de cati foliculi voi avea zilele urmatoare |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Felicitarii!!!!! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Crissy wrote:Felicitari si mult succes maine la beta! PS: graviduta cu nr4 a lunii daca ajungem la 5-6 ma puteti numi si pe mine mama Omida Mama Omida :)))))daca se adevereste nr luna asta,asteptam cu interes previziunile pr luna urmatoare |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Tania imi pare rau, dar totusi poti sa repeti analiza si eu zic sa o fc la synevo, fii tare si cu siguranta totul va fii bine si o sa vii cu 2 liniute cat de curant! Te imbratisez cu drag! |
|
|