Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| clawdia wrote:Tania imi pare rau  , fii tare si ai nadejde  , asa cum a zis si Bby, sunt femei care au ramas insarcinate natural si cu un AMH mai mic. caute pe net si te vei convinge. te pup fii tare
Stiu, dar sunt femei sanatoase care nu aveau alte probleme...dar eu sunt toata,,stricata,, |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
|
Nu esti stricata Tania esti suparata acum, de asta vorbesti asa, hai curaj, uite iti dau un text pe care l-am gasit pe un site montereybayifv.com "AMH: AMH (anti mullerian hormone) is an “indirect” test for ovarian reserve and does not necessarily predict how a patient will respond. It can be useful in predicting ovarian reserve but NOT an absolute indicator. We do not have the technology to know how many eggs are present without doing a careful dissection of the ovaries. The AMH test is to help predict, as much as possible, whether the ovaries will yield many follicles upon the hyperstimulation that occurs with giving increased amounts of FSH."
Capul sus, trebuie doar sa mariti pasul, atat. Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti cat mai repede |
|

| clawdia wrote:Nu esti stricata Tania  esti suparata acum, de asta vorbesti asa, hai curaj, uite iti dau un text pe care l-am gasit pe un site montereybayifv.com "AMH: AMH (anti mullerian hormone) is an “indirect” test for ovarian reserve and does not necessarily predict how a patient will respond. It can be useful in predicting ovarian reserve but NOT an absolute indicator. We do not have the technology to know how many eggs are present without doing a careful dissection of the ovaries. The AMH test is to help predict, as much as possible, whether the ovaries will yield many follicles upon the hyperstimulation that occurs with giving increased amounts of FSH." Capul sus, trebuie doar sa mariti pasul, atat. Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti cat mai repede
Ms mult |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Tania bate-te cu mana peste gura scumpo...sunt atatia oameni aflati in suferinta si cu diverse probleme cu adevart grave si totusi se considera normali si isi vad de viata. Nu folosi cuvantul "stricata" ca nu esti. Toate au o rezolvare. Fii tare si optimista si o sa reusesti Eu de multe ori ma mai razvratesc si ma supar ca trebuie sa trec prin asta dar cand arunc o privire in jur ma simt prost ca cer mai mult decat am iar altii sunt atat de incercati de viata si totusi au puterea de a privi inainte cu optimism |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Amalia, felicitari din nou! Ai absolvit cu brio clasa aspirantelor. Multumim pt prafusor! clawdia, felicitari si tie si sotului pt depasirea momentului operatiei si pt prezentarea detaliata! De acum, incep sa prinda un nou contur visele voastre! Tania, e critica ziua de azi pt tine; descarca-te, noi iti suntem alaturi! Cred ca totusi te-a afectat drillingul ovarian destul de mult; dar nu te panica, mai ales ca deja ai planul facut! Pt incurajarea Taniei, stiu ca este o graviduta care a devenit burtica natural cu un AMH sub 0.5 (Eileen sau Dea), o rog sa ne aminteasca traseul ei! |
|

Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| carlita wrote:Amalia, felicitari din nou! Ai absolvit cu brio clasa aspirantelor.  Multumim pt prafusor! clawdia, felicitari si tie si sotului pt depasirea momentului operatiei si pt prezentarea detaliata! De acum, incep sa prinda un nou contur visele voastre! Tania, e critica ziua de azi pt tine; descarca-te, noi iti suntem alaturi!  Cred ca totusi te-a afectat drillingul ovarian destul de mult; dar nu te panica, mai ales ca deja ai planul facut! Pt incurajarea Taniei, stiu ca este o graviduta care a devenit burtica natural cu un AMH sub 0.5 ( Eileen sau Dea), o rog sa ne aminteasca traseul ei!
Carlita Doamne ajuta |
|

| bby88 wrote:Tania bate-te cu mana peste gura scumpo...sunt atatia oameni aflati in suferinta si cu diverse probleme cu adevart grave si totusi se considera normali si isi vad de viata. Nu folosi cuvantul "stricata" ca nu esti. Toate au o rezolvare. Fii tare si optimista si o sa reusesti  Eu de multe ori ma mai razvratesc si ma supar ca trebuie sa trec prin asta dar cand arunc o privire in jur ma simt prost ca cer mai mult decat am iar altii sunt atat de incercati de viata si totusi au puterea de a privi inainte cu optimism
Stiu, imi pare rau ca am zis asa...sper Dumnezeu sa ma ierte...Am un sot care ma iubeste, am niste parinti minuntati, care sunt alaturi de mine in orice moment,am casa, am tot, dar nu pot sa nu plang...Nu ma simt implinita fara un bebe |
|

| carlita wrote:Amalia, felicitari din nou! Ai absolvit cu brio clasa aspirantelor.  Multumim pt prafusor! clawdia, felicitari si tie si sotului pt depasirea momentului operatiei si pt prezentarea detaliata! De acum, incep sa prinda un nou contur visele voastre! Tania, e critica ziua de azi pt tine; descarca-te, noi iti suntem alaturi!  Cred ca totusi te-a afectat drillingul ovarian destul de mult; dar nu te panica, mai ales ca deja ai planul facut! Pt incurajarea Taniei, stiu ca este o graviduta care a devenit burtica natural cu un AMH sub 0.5 ( Eileen sau Dea), o rog sa ne aminteasca traseul ei!
Ms Carlita |
|
| Bianca, arata promitator graficul tau! Nu te grabi, nu te agita! Sunt sanse de bebe! Scaderea aia de temp din z6 poate fi dip-ul despre care s-a mai discutat pe aici. Am avut parte si eu de asa intamplare luna trecuta si, totusi, n-am avut test pozitiv! Ulterior, citind la rece mai multe info despre asa numitul dip, am vazut ca, statistic vorbind, sunt sanse mai mari de bebe intr-un grafic care prezinta scufundarea aia de temp.
In cazul meu, nu-i exclus sa fi fost o implantare esuata, un avort menstrual, pentru ca am eliminat ceva ciudat in seara zilei 1 a cm; era un tesut albicios, parca se asemana cu o pielita ... nu stiu nici acum ce o fi fost  |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Tania2105 wrote:Stiu, imi pare rau ca am zis asa...sper Dumnezeu sa ma ierte...Am un sot care ma iubeste, am niste parinti minuntati, care sunt alaturi de mine in orice moment,am casa, am tot, dar nu pot sa nu plang...Nu ma simt implinita fara un bebe Cunosc starea. Plângi, descarca-te si mergi mai departe. E?ti o femeie puternica |
|
| Ruby, stiu ca esti o fire optimista si ne-am cam obisnuit cu tine pe aici, de aceea iti lasam un timp de revenire sufleteasca, dupa care te asteptam sa ne fii alaturi in continuare! Iti inteleg dezamagirea, mai ales ca ti-ai pus sperantele in stimularea asta, dar poti sa te descarci si aici, la noi ... nu trebuie sa te tii tare si fata de noi; toate trecem uneori prin momente la limita colapsului! Te pup si te asteptam sa revii la noi cand vei fi pregatita! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| carlita wrote:Bianca, arata promitator graficul tau! Nu te grabi, nu te agita! Sunt sanse de bebe! Scaderea aia de temp din z6 poate fi dip-ul despre care s-a mai discutat pe aici. Am avut parte si eu de asa intamplare luna trecuta si, totusi, n-am avut test pozitiv! Ulterior, citind la rece mai multe info despre asa numitul dip, am vazut ca, statistic vorbind, sunt sanse mai mari de bebe intr-un grafic care prezinta scufundarea aia de temp. In cazul meu, nu-i exclus sa fi fost o implantare esuata, un avort menstrual, pentru ca am eliminat ceva ciudat in seara zilei 1 a cm; era un tesut albicios, parca se asemana cu o pielita ... nu stiu nici acum ce o fi fost  Multumesc pt cuvintele frumoase,m-am uitat azi pe fertilityfriend la grafine de gravide si diferite sunt care cu scaderi care si cum,asa ca asteptam cu Doamne ajute! |
|
| andy, ma bucur ca ne dai sfaturi pertinente in continuare! Cred ca nu negi nici tu ca uneori esti sarcastica, ironica ...sau chiar acida dar majoritatea ne-am obisnuit cu tine si eu, cel putin, imi dau seama ca nu spui lucruri din rautate, ci doar asa cum arata ele in realitate, fara alte "periaje" ... Eu sper sa sfatuiesti aspirantele si dupa ce te muti in tabara burticilor, mamicilor, etc ... |
|
| Anca, ai facut testul azi dimineata? Dar tu, Alexis? Ne tii in sah ! |
|

Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Felicitari Amalia, fetelor eu va citesc pe fuga in ultimele zile pt ca in viata mea s-au intamplat si lucruri mai putin placute in ultimu timp dar eu raman increzatoare ca Dumnezeu ne va asculta pe toate si ne va face o minune, Tania draga nu iti pierde nadejdea, Andy m-ai certat de cateva ori si ai avut tot dreptu asa ca eu prefer sa o faci si de acum pt ca tu ai trecut deja pe unde noi abia acum ne apropiem, va imbratisez cu drag pe toate |
|
|