Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| bianca88 wrote:Inainte de ovulatie mergea bine mergeam de 3 ori pe zi cu scaun ul,de asta cred ca e simptom si balonata sunt Vazusem pe aici ca si nasul infundat are ceva cu sarcina,?? Eu am nasul înfundat în sarcina |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bianca, eu îti doresc sa fii însarcinata, la fel cum doresc pentru noi toate. Insa, personal, prefer sa nu iau în seama fiecare posibil semn de sarcina, de teama unei dezamagiri...Mai sunt câteva zile si poti testa. Înca putin... |
|

Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| maria2013 wrote:Bianca, eu îti doresc sa fii însarcinata, la fel cum doresc pentru noi toate. Insa, personal, prefer sa nu iau în seama fiecare posibil semn de sarcina, de teama unei dezamagiri...Mai sunt câteva zile si poti testa. Înca putin...
Multumesc draga,eu doar le observ usor toate schimbarile din corp..asteptam pana pe 26 |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| frumoasa crestere bianca |
|

|
multumesc draga !!Sper sa fie ceva |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Sunt curioasa de alexis21 daca a testat. Test de sarcina de data asta, sper |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Hey fetelor,
Neata!!!
Am trecut sa va salut si sa va multumesc pentru mesajele transmise sotului meu. Va pup cu drag Eu am ovulat in z12... putin grabit si cu muuuulte dureri de ovare, posibil si de stres si de cat am umblat. De luna viitoare incepem si noi cu adevarat sa incercam pentru bebe, taiem tot ce a fost pana acum si o luam de la capat. Ma rog sa nu intarzie mult sa apara copilasul mult dorit
O saptamana usoara va doresc!!!! |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Asteptam vestile bune!!! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| clawdia wrote:Hey fetelor, Neata!!! Am trecut sa va salut si sa va multumesc pentru mesajele transmise sotului meu. Va pup cu drag  Eu am ovulat in z12... putin grabit si cu muuuulte dureri de ovare, posibil si de stres si de cat am umblat. De luna viitoare incepem si noi cu adevarat sa incercam pentru bebe, taiem tot ce a fost pana acum si o luam de la capat. Ma rog sa nu intarzie mult sa apara copilasul mult dorit O saptamana usoara va doresc!!!! Nu am avut timp sa intru sa scriu dar am citit cu interes povestirea sotului tau. Il felicit ca a avut curajul sa faca pasul si pe langa asta sa impartaseasca cu noi si ii multumim. Multa bafta dragilor si sper ca in cateva luni sa veniti cu povestirea testului pozitiv App. ce v-a zis medicul? In cat timp se vad rezultatele? Citisem ca tot dupa 3 luni se vad
Fetelor va doresc o saptamana usoara |
|

| Kika parca in a 3a sau 4a luna dupa operatia sotului a ramas gravida, sau ma insel? |
|

| AncaB7, ai facut test? |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| bianca88 wrote:Inainte de ovulatie mergea bine mergeam de 3 ori pe zi cu scaun ul,de asta cred ca e simptom si balonata sunt Vazusem pe aici ca si nasul infundat are ceva cu sarcina,??
Graficul tau arata f bine nu te mai stresa sa cauti simptome.Ai rabdare inca putin |
|

| bby88 wrote:Nu am avut timp sa intru sa scriu dar am citit cu interes povestirea sotului tau. Il felicit ca a avut curajul sa faca pasul si pe langa asta sa impartaseasca cu noi si ii multumim. Multa bafta dragilor si sper ca in cateva luni sa veniti cu povestirea testului pozitiv  App. ce v-a zis medicul? In cat timp se vad rezultatele? Citisem ca tot dupa 3 luni se vad Fetelor va doresc o saptamana usoara
Multumesc BBy , sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa se rezolve problemutele si sa vina bebeee!!!! In principiu cam dupa 3 luni minim se vad rezultatele.. dar am auzit si cazuri ca de ex. dupa primele 2 luni a rezultat sarcina....sau dupa 6-8 luni. Acum nu mai conteaza cand o fi sa vina sa vina, il asteptam cu bratele deschise; sanatosi sa fim. |
|

| Mire wrote:Graficul tau arata f bine  nu te mai stresa sa cauti simptome.Ai rabdare inca putin
Merci draga de incurajare! |
|

| andy07 wrote:Kika parca in a 3a sau 4a luna dupa operatia sotului a ramas gravida, sau ma insel?
Da Andy si eu o am de model , parca in a 4-a luna cred a ramas ea gravi, dupa operatia sotului...ar fi super si la noi sa fie macar la fel... dar cum vrea Dumnezeu noi oricum ne-am pus toate sperantele in operatia asta. |
|
|