Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| cu draga inima ti-as mai da cateva kg de la mine daca s-ar putea ca sa te incadrezi in subprogram.. cum ai ramas cu FIV-ul pana la urma? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Neata fete dragi!Ne-am intors si noi din vacanta Clawdia felicitari sotului pt curaj si destainuire Foarte active ati fost cat am fost plecata,abia am recuperat . Multumim Anelise pt casuta noua,haideti fetele sa umplem noua casuta de teste pozitive
|
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:ia uite la asta ce scadere si de fapt e insarcinata.  Doamne, da si asta a testat din 5 dpo
Eu am vazut-o pe una care testa din a 2a zi dpo,zilnic.Vreo 11-12zile,pana a iesit pozitiv. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2016 Mesaje: 79
| maria2013 wrote:
Aplicatiile se bazeaza doar pe calcule, nu pot oferi o imagine clara a situatiei tale. Mie doctorita mi-a recomandat teste de ovulatie începând cu ziua 12 (pentru un ciclu de 30-32 zile). Eu am folosit Oview (care mi s-au parut scumpe), Minut si Bluecross. Acum a?tept sa ajunga o comanda plasata pe internet, cu 20 de teste de ovulatie ?i 10 de sarcina. Sper sa fie bune, caci pre?ul este.
Multumesc
|
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Crissy wrote:cu draga inima ti-as mai da cateva kg de la mine daca s-ar putea ca sa te incadrezi in subprogram..  cum ai ramas cu FIV-ul pana la urma? cum sa ramana, imi iau un mic concediu de pe 3 pe 10sept si la intoarcere ma apuc de treaba. |
|
| Mire wrote:
Alexis,nu vreau sa te descurajez. Am facut si eu test de ovulatie inainte sa apara uratii. Cu 2-3zile inainte,vreo 2teste parca. Le atasez imediat...
Mi-am facut si eu test de ovulatie de curiozitate caci tot s-a vb de metoda lui Georgy. Asa arata si al meu z8dpo,putin mai vizibil decat al tau Mire, deci daca e sa ma iau dupa testele de ovulatie ,ar trebui sa ovulez zilele urmatoare :)))) Am mai facut 1 test de ov acum 2 zile, atunci abea se zarea liniuta,deci nu mai stiu cine a zis ca lh-ul fluctueaza in organism pe parcursul cm-ului, avea dreptate. Alexis , cel mai bine baga un test de sarcina dimineata, Doamne ajuta sa fie cu ochisori ! andrada1983 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Aspirici dragi.Un scaun pe zi tot se considera constipatie? |
|

| eu as zice ca e normal 1/zi de unde ideea cu constipatia? |
|
| bianca88 wrote:Aspirici dragi.Un scaun pe zi tot se considera constipatie? 1 pe zi e foarte normal. |
|

| Imi simt burta plina mereu si daca chiar merg la toaleta fac ft putin sau deloc |
|

| hm, atunci da. eu am facut 3 saptamanai de cand iau wobenzzym si vreau sa va zic ca ma simt f bine de cand il iau- eu chiar sunt genul constipat, stau mult la toaleta, am un tranzit f greoi. de cand iau asta am zilnic scaun si cu mare usurinta, nu mai treb sa ma screm (pardon) inainte foloseam supozitoare si dulcolax sau alte laxative.
|
|
| andy07 wrote:hm, atunci da. eu am facut 3 saptamanai de cand iau wobenzzym si vreau sa va zic ca ma simt f bine de cand il iau- eu chiar sunt genul constipat, stau mult la toaleta, am un tranzit f greoi. de cand iau asta am zilnic scaun si cu mare usurinta, nu mai treb sa ma screm  (pardon) inainte foloseam supozitoare si dulcolax sau alte laxative.
Si acum ma bag ca si chilotul in fund :)))),ma bucur ca ti-a ajutat la ceva |
|

| Inainte de ovulatie mergea bine mergeam de 3 ori pe zi cu scaun ul,de asta cred ca e simptom si balonata sunt Vazusem pe aici ca si nasul infundat are ceva cu sarcina,?? |
|

| andrada1983 wrote:Si acum ma bag ca si chilotul in fund :)))),ma bucur ca ti-a ajutat la ceva
da, la asta cu constipatia m-a ajutat si nu mai sunt bloated am un abdomen mai plat pt cand merg la mare am vazut pe youtube si pe diverse bloguri americane in principal, multe femei care folosesc wobenzym (dar si alte enzime- serapeptaza si natokinaza) pt tratarea infertilitatii de cauza tubara- deci pt aderente ale trompelor- enzimele astea dizolva depunerile de fibrina ce se produc in urma inflamatiilor din diverse locuri din oganism, inlusiv trompe.
|
|

| bianca88 wrote:Inainte de ovulatie mergea bine mergeam de 3 ori pe zi cu scaun ul,de asta cred ca e simptom si balonata sunt Vazusem pe aici ca si nasul infundat are ceva cu sarcina,?? de 3 ori pe zi mi se pare mult, n-as avea atata timp :)) in faza luteala oricum suntem mai constipate din cauza nivelului ridicat de progesteron, care printre altele da si constipatie. de aia si in sarcina sunt femeile constipate, ca au progesteronul mare. nu e neaparat simptom de sarcina, ti-am zis, eu stiu clar ca sunt constipata in fiecare luna dupa ovulatie- mai putin luna asta de cand fac tratamentul despre care am vorbit. poate la tine sa fie un semn pt cceva imbucurator. |
|
|