Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| floricel17 wrote:Buna dimeneata, fetelor! Intr-un final imi fac curaj sa va scriu, desi va urmersc de o bucata de vreme :) Sunt Flori. Am 29 de ani, sunt casatorita de un an dar eu si sotul meu suntem impreuna de 10 In urma cu vreo 3 ani in urma unui control am gasit in fibrom care nu a vrut sa plece din burtica mea decat fortat, asa ca fix acum un an ( si la 2 luni de la nunta) am facut o miomectomie clasica in timpul careia mi-au fost extirpati mai multi monstruleti. Din luna iunie avem liber la bebe si, desi am fost vrednici, inca nu a vrut sa vina. Am un CM destul de neregulat, intre 28 si 32 zile, si asi fi in ziua 3 DPO. Folosesc teste de ovulatie pt detectarea acesteia, m-au ajutat intrucat spre surprinderea mea ovulez undeva in ziua 18. Luna aceasta am avut test pozitiv vineri dar am inceputsa ne iubim intensiv de miercuri si pana sambata inclusiv :) duminica am mai facut un test pt a ma asigura ca nu mai sunt la ovulatie si a fost clar negativ. Ne dorim tare tare un bebe, cat mai repede tinand cont de istoricul meu, nu vreau sa fac alt monstrulet inainte de a ramane gravi. In speranta ca nu v-am plictisit prea tare, va rog sa ma primiti printre voi! O zi minunAta va doresc! Bine ai venit si Î?i doresc sa treci cât mai repede în grupul gravidutelor |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/13/2016 Mesaje: 57
| floricel17 wrote:Buna dimeneata, fetelor! Intr-un final imi fac curaj sa va scriu, desi va urmersc de o bucata de vreme :) Sunt Flori. Am 29 de ani, sunt casatorita de un an dar eu si sotul meu suntem impreuna de 10 In urma cu vreo 3 ani in urma unui control am gasit in fibrom care nu a vrut sa plece din burtica mea decat fortat, asa ca fix acum un an ( si la 2 luni de la nunta) am facut o miomectomie clasica in timpul careia mi-au fost extirpati mai multi monstruleti. Din luna iunie avem liber la bebe si, desi am fost vrednici, inca nu a vrut sa vina. Am un CM destul de neregulat, intre 28 si 32 zile, si asi fi in ziua 3 DPO. Folosesc teste de ovulatie pt detectarea acesteia, m-au ajutat intrucat spre surprinderea mea ovulez undeva in ziua 18. Luna aceasta am avut test pozitiv vineri dar am inceputsa ne iubim intensiv de miercuri si pana sambata inclusiv :) duminica am mai facut un test pt a ma asigura ca nu mai sunt la ovulatie si a fost clar negativ. Ne dorim tare tare un bebe, cat mai repede tinand cont de istoricul meu, nu vreau sa fac alt monstrulet inainte de a ramane gravi. In speranta ca nu v-am plictisit prea tare, va rog sa ma primiti printre voi! O zi minunAta va doresc! Bine ai venit si mult succes! Sa-ti dea Doamne Doamne bucuria de a fi mama cât de curand! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| FloreC wrote:Î?i ?in pumnii sa fie bebe luna asta în burtica ta Multumesc Flore, dar am un feeling ca nici luna asta nu e bebe.. Poate luna viitoare . |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Continuam aici. |