Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreC
Scris: Tuesday, October 11, 2016 10:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
floricel17 wrote:
Buna dimeneata, fetelor!

Intr-un final imi fac curaj sa va scriu, desi va urmersc de o bucata de vreme :)
Sunt Flori. Am 29 de ani, sunt casatorita de un an dar eu si sotul meu suntem impreuna de 10Bravoo
In urma cu vreo 3 ani in urma unui control am gasit in fibrom care nu a vrut sa plece din burtica mea decat fortat, asa ca fix acum un an ( si la 2 luni de la nunta) am facut o miomectomie clasica in timpul careia mi-au fost extirpati mai multi monstruleti.
Din luna iunie avem liber la bebe si, desi am fost vrednici, inca nu a vrut sa vina. Am un CM destul de neregulat, intre 28 si 32 zile, si asi fi in ziua 3 DPO. Folosesc teste de ovulatie pt detectarea acesteia, m-au ajutat intrucat spre surprinderea mea ovulez undeva in ziua 18. Luna aceasta am avut test pozitiv vineri dar am inceputsa ne iubim intensiv de miercuri si pana sambata inclusiv :) duminica am mai facut un test pt a ma asigura ca nu mai sunt la ovulatie si a fost clar negativ.

Ne dorim tare tare un bebe, cat mai repede tinand cont de istoricul meu, nu vreau sa fac alt monstrulet inainte de a ramane gravi.

In speranta ca nu v-am plictisit prea tare, va rog sa ma primiti printre voi!
O zi minunAta va doresc!

Bine ai venit si Î?i doresc sa treci cât mai repede în grupul gravidutelorcoeur
Baby lorenna
Scris: Tuesday, October 11, 2016 10:34 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/13/2016
floricel17 wrote:
Buna dimeneata, fetelor!

Intr-un final imi fac curaj sa va scriu, desi va urmersc de o bucata de vreme :)
Sunt Flori. Am 29 de ani, sunt casatorita de un an dar eu si sotul meu suntem impreuna de 10Bravoo
In urma cu vreo 3 ani in urma unui control am gasit in fibrom care nu a vrut sa plece din burtica mea decat fortat, asa ca fix acum un an ( si la 2 luni de la nunta) am facut o miomectomie clasica in timpul careia mi-au fost extirpati mai multi monstruleti.
Din luna iunie avem liber la bebe si, desi am fost vrednici, inca nu a vrut sa vina. Am un CM destul de neregulat, intre 28 si 32 zile, si asi fi in ziua 3 DPO. Folosesc teste de ovulatie pt detectarea acesteia, m-au ajutat intrucat spre surprinderea mea ovulez undeva in ziua 18. Luna aceasta am avut test pozitiv vineri dar am inceputsa ne iubim intensiv de miercuri si pana sambata inclusiv :) duminica am mai facut un test pt a ma asigura ca nu mai sunt la ovulatie si a fost clar negativ.

Ne dorim tare tare un bebe, cat mai repede tinand cont de istoricul meu, nu vreau sa fac alt monstrulet inainte de a ramane gravi.

In speranta ca nu v-am plictisit prea tare, va rog sa ma primiti printre voi!
O zi minunAta va doresc!

Bine ai venit si mult succes! Sa-ti dea Doamne Doamne bucuria de a fi mama cât de curand!
Baby lorenna
Scris: Tuesday, October 11, 2016 10:37 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/13/2016
Neata! Aiurea vreme,aiurea si starea mea fizica! Ma doare burta,parca,parca vin uratii!
Z11dpo,ma bate gândul sa testez maine...
O zi buna si productiva!pupici
HOPE
Scris: Tuesday, October 11, 2016 11:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
FloreC wrote:

Î?i ?in pumnii sa fie bebe luna asta în burtica tacomputerlove

Multumesc Flore, dar am un feeling ca nici luna asta nu e bebe.. pale Poate luna viitoare ras .
DistanceKiss
FloreC
Scris: Tuesday, October 11, 2016 11:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
HOPE wrote:

Multumesc Flore, dar am un feeling ca nici luna asta nu e bebe.. pale Poate luna viitoare ras .
DistanceKiss

Fii optimista te rog!!!majoreta coeur
Anelise
Scris: Tuesday, October 11, 2016 11:15 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.