Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
HOPE
Scris: Sunday, October 9, 2016 11:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
bby88 wrote:

Fix asta patesc eu de vre-un an incoace. usturimi cateva zile si dupa pauza, sau o zi da una nu, sau chiar 1-2 luni fara si dupa revin. Am facut urocultura, sumar, secretii, tot si au iesit mereu bune. Nu inteleg ce poate fi...poate elimin nisip de la rinichi. Am observat ca cedeaza cat de cat si daca maresc cantitatea de lichide.

FloreCheek Kiss imi pare rau pt testCray

La fel si la mine...daca beau mai multe lichide e mai bine.. Nu urinez des, cantitatea de urina e normala si usturimile nu apar in momentul urinarii ci dupa, la cateva minute si nu sunt insuportabile, e mai mult un discomfort.
HOPE
Scris: Sunday, October 9, 2016 11:05 AM
Nivel

erika10 wrote:
A venit. Ziua 1 pale

Imi pare rau...
FloreC
Scris: Sunday, October 9, 2016 11:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
erika10 wrote:
A venit. Ziua 1 pale

Of ,îmi pare raucomputerlove
bby88
Scris: Sunday, October 9, 2016 11:55 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
HOPE wrote:

La fel si la mine...daca beau mai multe lichide e mai bine.. Nu urinez des, cantitatea de urina e normala si usturimile nu apar in momentul urinarii ci dupa, la cateva minute si nu sunt insuportabile, e mai mult un discomfort.

Exact la fel si eu. Daca afli ceva sa-mi scriiras ma gândesc ca daca era infec?ie era mult mai rau. De asta am si pus in baza eliminarii nisipului. Stiu ca da usturimi pt ca irita putin cand trece pe acolo.
HOPE
Scris: Sunday, October 9, 2016 12:02 PM
Nivel

bby88 wrote:

Exact la fel si eu. Daca aflu ceva sa-mi scriiras ma gândesc ca daca era infec?ie era mult mai rau. De asta am si pus in baza eliminarii nisipului. Stiu ca da usturimi pt ca irita putin cand trece pe acolo.

Ok. Maine merg sa-mi fac urocultura. Eu am mai avut probleme in trecut la rinichi, pietricele .. :(
DistanceKiss
Crissy
Scris: Sunday, October 9, 2016 12:28 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
erika10 wrote:
A venit. Ziua 1 pale

Ne luam de mana luna asta, z1 si la mine Cray
andrada1983
Scris: Sunday, October 9, 2016 12:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Crissy wrote:

Erika imi pare rau de z1 hainoroc

Crissy,capul sus ,o luna noua cu noi sperante,facem planul de bataie pt luna asta,Doamne ajuta sa fie cu noroc hearts
Crissy
Scris: Sunday, October 9, 2016 12:56 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

Erika imi pare rau de z1 hainoroc

Crissy,capul sus ,o luna noua cu noi sperante,facem planul de bataie pt luna asta,Doamne ajuta sa fie cu noroc hearts

Facem facem, luni o sun pe dr sa vad ce tratament urmez luna asta.. luna asta lucrezi intens pt bebe? Cheek Kiss
HOPE
Scris: Sunday, October 9, 2016 1:35 PM
Nivel

Crissy wrote:

uff Cheek Kiss Luna viitoare va fi cu noroc!computerlove
Imi pare tare rau..DistanceKiss
maria2013
Scris: Sunday, October 9, 2016 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Crissy, Erika, mergem inainte cu speranta ca va fi ok!
andrada1983
Scris: Sunday, October 9, 2016 1:57 PM
Nivel

Inregistrat: 6/14/2016
Crissy wrote:

Facem facem, luni o sun pe dr sa vad ce tratament urmez luna asta.. luna asta lucrezi intens pt bebe? Cheek Kiss

Lucrez,dar nu intens,adica fara teste si alte cele.Nu ma grabesc pana dupa sarbatorile de iarna.Luna asta fac analizele pt hsg si in noiembrie hsg-ul.Mai vreau sa fac glicemia sap care vine,ca prea beau multa apa si vad ca de ceva timp am tensiunea mica.Plus de asta vreau sa fac si un control la rinichi sa vad ce si cum,nu ma dor dar vedem.Pe sot vreau sa-l programez la o spermograma detaliata si sper sa terminam si cu dantura in 2 luni.Deci plan de bataie avem pt lunile urmatoare,asa ca nu ma concentrez pe bebe deocamdata.
Bella1989
Scris: Sunday, October 9, 2016 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2016
Imi pare rau,fetelor pentru ziua 1! Off,cat de urata e ziua 1... Dar poate de data asta e cu noroc si luna asta se intampla minunea... Doamne ajuta!Cheek Kiss
Crissy
Scris: Sunday, October 9, 2016 2:44 PM
Nivel

andrada1983 wrote:

Lucrez,dar nu intens,adica fara teste si alte cele.Nu ma grabesc pana dupa sarbatorile de iarna.Luna asta fac analizele pt hsg si in noiembrie hsg-ul.Mai vreau sa fac glicemia sap care vine,ca prea beau multa apa si vad ca de ceva timp am tensiunea mica.Plus de asta vreau sa fac si un control la rinichi sa vad ce si cum,nu ma dor dar vedem.Pe sot vreau sa-l programez la o spermograma detaliata si sper sa terminam si cu dantura in 2 luni.Deci plan de bataie avem pt lunile urmatoare,asa ca nu ma concentrez pe bebe deocamdata.

Sunt sigura ca n-o sa dureze mult pana ne dai vestea cea mare Cheek Kiss Cheek Kiss hearts
Crissy
Scris: Sunday, October 9, 2016 2:49 PM
Nivel

Multumesc mult pentru incurajari fetelor, sincer ma asteptam la z1 deci nu sunt suparata, am doar putin din tristetea aia ca eu trebuie sa ma chinui si sunt o gramada de femei care nu-si doresc cu adevarat copii si totusi ii fac pe banda rulanta ca apoi sa-i neglijeze sau sa-i abandoneze.. in rest sunt bine! Va pup si sper sa avem toate norocul de veni cu doua liniute cat mai curand! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove
maria2013
Scris: Sunday, October 9, 2016 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Crissy wrote:
Multumesc mult pentru incurajari fetelor, sincer ma asteptam la z1 deci nu sunt suparata, am doar putin din tristetea aia ca eu trebuie sa ma chinui si sunt o gramada de femei care nu-si doresc cu adevarat copii si totusi ii fac pe banda rulanta ca apoi sa-i neglijeze sau sa-i abandoneze.. in rest sunt bine! Va pup si sper sa avem toate norocul de veni cu doua liniute cat mai curand! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss computerlove

Crissy, mereu cand citesc un mesaj postat de tine, apreciez stilul tau calm, echilibrat, bland în care scrii. Mesajele tale sunt optimiste si placute!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.