Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| bby88 wrote:Fix asta patesc eu de vre-un an incoace. usturimi cateva zile si dupa pauza, sau o zi da una nu, sau chiar 1-2 luni fara si dupa revin. Am facut urocultura, sumar, secretii, tot si au iesit mereu bune. Nu inteleg ce poate fi...poate elimin nisip de la rinichi. Am observat ca cedeaza cat de cat si daca maresc cantitatea de lichide. Flore imi pare rau pt test La fel si la mine...daca beau mai multe lichide e mai bine.. Nu urinez des, cantitatea de urina e normala si usturimile nu apar in momentul urinarii ci dupa, la cateva minute si nu sunt insuportabile, e mai mult un discomfort. |
|
| erika10 wrote:A venit. Ziua 1 Imi pare rau... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| erika10 wrote:A venit. Ziua 1 Of ,îmi pare rau |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| HOPE wrote: La fel si la mine...daca beau mai multe lichide e mai bine.. Nu urinez des, cantitatea de urina e normala si usturimile nu apar in momentul urinarii ci dupa, la cateva minute si nu sunt insuportabile, e mai mult un discomfort.
Exact la fel si eu. Daca afli ceva sa-mi scrii ma gândesc ca daca era infec?ie era mult mai rau. De asta am si pus in baza eliminarii nisipului. Stiu ca da usturimi pt ca irita putin cand trece pe acolo. |
|
| bby88 wrote:Exact la fel si eu. Daca aflu ceva sa-mi scrii ma gândesc ca daca era infec?ie era mult mai rau. De asta am si pus in baza eliminarii nisipului. Stiu ca da usturimi pt ca irita putin cand trece pe acolo. Ok. Maine merg sa-mi fac urocultura. Eu am mai avut probleme in trecut la rinichi, pietricele .. :( |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| erika10 wrote:A venit. Ziua 1 Ne luam de mana luna asta, z1 si la mine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Crissy wrote:Ne luam de mana luna asta, z1 si la mine
Erika imi pare rau de z1
Crissy,capul sus ,o luna noua cu noi sperante,facem planul de bataie pt luna asta,Doamne ajuta sa fie cu noroc |
|
| andrada1983 wrote:Erika imi pare rau de z1 Crissy,capul sus ,o luna noua cu noi sperante,facem planul de bataie pt luna asta,Doamne ajuta sa fie cu noroc Facem facem, luni o sun pe dr sa vad ce tratament urmez luna asta.. luna asta lucrezi intens pt bebe? |
|
| Crissy wrote:Ne luam de mana luna asta, z1 si la mine Luna viitoare va fi cu noroc! Imi pare tare rau.. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Crissy, Erika, mergem inainte cu speranta ca va fi ok! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Crissy wrote:Facem facem, luni o sun pe dr sa vad ce tratament urmez luna asta.. luna asta lucrezi intens pt bebe? Lucrez,dar nu intens,adica fara teste si alte cele.Nu ma grabesc pana dupa sarbatorile de iarna.Luna asta fac analizele pt hsg si in noiembrie hsg-ul.Mai vreau sa fac glicemia sap care vine,ca prea beau multa apa si vad ca de ceva timp am tensiunea mica.Plus de asta vreau sa fac si un control la rinichi sa vad ce si cum,nu ma dor dar vedem.Pe sot vreau sa-l programez la o spermograma detaliata si sper sa terminam si cu dantura in 2 luni.Deci plan de bataie avem pt lunile urmatoare,asa ca nu ma concentrez pe bebe deocamdata. |
|
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Imi pare rau,fetelor pentru ziua 1! Off,cat de urata e ziua 1... Dar poate de data asta e cu noroc si luna asta se intampla minunea... Doamne ajuta! |
|
| andrada1983 wrote: Lucrez,dar nu intens,adica fara teste si alte cele.Nu ma grabesc pana dupa sarbatorile de iarna.Luna asta fac analizele pt hsg si in noiembrie hsg-ul.Mai vreau sa fac glicemia sap care vine,ca prea beau multa apa si vad ca de ceva timp am tensiunea mica.Plus de asta vreau sa fac si un control la rinichi sa vad ce si cum,nu ma dor dar vedem.Pe sot vreau sa-l programez la o spermograma detaliata si sper sa terminam si cu dantura in 2 luni.Deci plan de bataie avem pt lunile urmatoare,asa ca nu ma concentrez pe bebe deocamdata.
Sunt sigura ca n-o sa dureze mult pana ne dai vestea cea mare |
|
| Multumesc mult pentru incurajari fetelor, sincer ma asteptam la z1 deci nu sunt suparata, am doar putin din tristetea aia ca eu trebuie sa ma chinui si sunt o gramada de femei care nu-si doresc cu adevarat copii si totusi ii fac pe banda rulanta ca apoi sa-i neglijeze sau sa-i abandoneze.. in rest sunt bine! Va pup si sper sa avem toate norocul de veni cu doua liniute cat mai curand! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
|
Crissy, mereu cand citesc un mesaj postat de tine, apreciez stilul tau calm, echilibrat, bland în care scrii. Mesajele tale sunt optimiste si placute! |
|
|