Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Saturday, October 8, 2016 9:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Aaa...si caldura! Multa caldura! Citeam recent un articol al Ancai Serea, cum ca problemele femeilor pleaca de la faptul ca nu au grija de rinichii lor, de "sale". Acum, nu stiu daca e chiar a?a, dar e bine sa ne protejam.
HOPE
Scris: Saturday, October 8, 2016 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2014
maria2013 wrote:
Aaa...si caldura! Multa caldura! Citeam recent un articol al Ancai Serea, cum ca problemele femeilor pleaca de la faptul ca nu au grija de rinichii lor, de "sale". Acum, nu stiu daca e chiar a?a, dar e bine sa ne protejam.

Da..trebuie sa ne ingrijim.. Eu sunt o obsedata in ceea ce priveste asta...poate din cauza ca prea exagerez mi se intampla atatea Crazy . ras

Edit: Cat despre medicamente...as lua cu pumnul daca ar fi nevoie. Crazy Cu infectiile nu-i de glumit..
FloreC
Scris: Saturday, October 8, 2016 10:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
HOPE wrote:

Eu cred ca m-am ales cu o infectie urinara. N-am mai avut niciodata, dar cred ca asta e. Am usturimi dupa urinare. Sunt aproximativ in ziua 5 dpo si nu stiu daca pot lua antibiotic. I-am trimis un mesaj doctorului, dar inca nu mi-a raspuns. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Sunt ok antibioticele in perioada asta?

Pune apa fierbinte într un bidon de plastic de 2 l pe care sa îl ?ii între picioare ?i bea multe lichidecomputerlove
maria2013
Scris: Saturday, October 8, 2016 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Hope, la nevoie si eu iau antibiotice, dar mai intai încerc ceaiuri, leacuri mai babesti. Daca nu îmi trecea durerea pana a doua zi si daca sumarul de urina si urocultura nu imi ieseau ok, sigur antibioticul urma. Dar nu a fost cazul.
HOPE
Scris: Saturday, October 8, 2016 10:05 PM
Nivel

FloreC wrote:

Pune apa fierbinte într un bidon de plastic de 2 l pe care sa îl ?ii între picioare ?i bea multe lichidecomputerlove

DistanceKiss
HOPE
Scris: Saturday, October 8, 2016 10:07 PM
Nivel

maria2013 wrote:
Hope, la nevoie si eu iau antibiotice, dar mai intai încerc ceaiuri, leacuri mai babesti. Daca nu îmi trecea durerea pana a doua zi si daca sumarul de urina si urocultura nu imi ieseau ok, sigur antibioticul urma. Dar nu a fost cazul.

Bine ca n-a fost cazul. Sper sa nu fie nici la mine Hands . Pup DistanceKiss
erika10
Scris: Saturday, October 8, 2016 10:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/5/2015
Ceau fetele, azi mi am pus singura unghiutele cu gel pentru prima data, sunt happy cum a iesit :) si am o usoara greata, o usoara ameteala, doua intepaturi în uter, si ceva dureri de ovare, test nu am mai facut, mai bine astept menstruatie, cum ziceati si voi, parca nu e asa de dureros.. Flore, si tu ultima menstruatie parca tot în 9 septembrie ai avut o nu?
bby88
Scris: Saturday, October 8, 2016 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
HOPE wrote:

Eu cred ca m-am ales cu o infectie urinara. N-am mai avut niciodata, dar cred ca asta e. Am usturimi dupa urinare. Sunt aproximativ in ziua 5 dpo si nu stiu daca pot lua antibiotic. I-am trimis un mesaj doctorului, dar inca nu mi-a raspuns. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Sunt ok antibioticele in perioada asta?

Hope bea ceai de cozi de cire?e câte 3 cani pe zi. Si daca nu trece poti lua un Urinal/Uricol/urisan.

Andy bafta multa cu fiv-ul. Sa reu?i?i din prima!
FloreC
Scris: Sunday, October 9, 2016 7:18 AM
Nivel

erika10 wrote:
Ceau fetele, azi mi am pus singura unghiutele cu gel pentru prima data, sunt happy cum a iesit :) si am o usoara greata, o usoara ameteala, doua intepaturi în uter, si ceva dureri de ovare, test nu am mai facut, mai bine astept menstruatie, cum ziceati si voi, parca nu e asa de dureros.. Flore, si tu ultima menstruatie parca tot în 9 septembrie ai avut o nu?

La mine a fost în 16 sept...Î?i ?in pumnii sa fie bebe la tinenewclap
HOPE
Scris: Sunday, October 9, 2016 9:28 AM
Nivel

bby88 wrote:

Hope bea ceai de cozi de cire?e câte 3 cani pe zi. Si daca nu trece poti lua un Urinal/Uricol/urisan.

Andy bafta multa cu fiv-ul. Sa reu?i?i din prima!

Multu bby! Luni o sa fac si o urocultura sa vad care e treaba. De exemplu azi nu mai am usturimi.. La fel mi s-a mai intamplat saptamana asta, intr-o zi usturime, a doua zi nimic. Si ieri din nou. Daca intr-adevar e infectie nu prea sunt sanse de bebe luna asta.. offff uff
HOPE
Scris: Sunday, October 9, 2016 9:51 AM
Nivel

FloreC wrote:

La mine a fost în 16 sept...Î?i ?in pumnii sa fie bebe la tinenewclap

La mine 14 sept , dar eu am un ciclu luuuuung angry ... Abia 6 dpo sunt.
FloreC
Scris: Sunday, October 9, 2016 10:32 AM
Nivel

HOPE wrote:

La mine 14 sept , dar eu am un ciclu luuuuung angry ... Abia 6 dpo sunt.

Eu am facut diminea?a test de sarcina Hyllan si e negativ...burta ma doare putin ca ?i când trebuie sa vina menstra ?i sanii nu mai sunt a?a durero?i ca zilele trecute....Î?i ?in pumnii sa fie la tine cu noroc luna astacomputerlove
HOPE
Scris: Sunday, October 9, 2016 10:35 AM
Nivel

FloreC wrote:

Eu am facut diminea?a test de sarcina Hyllan si e negativ...burta ma doare putin ca ?i când trebuie sa vina menstra ?i sanii nu mai sunt a?a durero?i ca zilele trecute....Î?i ?in pumnii sa fie la tine cu noroc luna astacomputerlove

Imi pare atat de rau... cry
bby88
Scris: Sunday, October 9, 2016 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
HOPE wrote:

Multu bby! Luni o sa fac si o urocultura sa vad care e treaba. De exemplu azi nu mai am usturimi.. La fel mi s-a mai intamplat saptamana asta, intr-o zi usturime, a doua zi nimic. Si ieri din nou. Daca intr-adevar e infectie nu prea sunt sanse de bebe luna asta.. offff uff

Fix asta patesc eu de vre-un an incoace. usturimi cateva zile si dupa pauza, sau o zi da una nu, sau chiar 1-2 luni fara si dupa revin. Am facut urocultura, sumar, secretii, tot si au iesit mereu bune. Nu inteleg ce poate fi...poate elimin nisip de la rinichi. Am observat ca cedeaza cat de cat si daca maresc cantitatea de lichide.

FloreCheek Kiss imi pare rau pt testCray
erika10
Scris: Sunday, October 9, 2016 10:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/5/2015
A venit. Ziua 1 pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.