Nivel: Membru
Inregistrat: 9/25/2016 Mesaje: 52
| Mire wrote:Sunt z16-17 de la ovulatie. Cam 4sapt,4sapt si o zi am calculat.
Si eu cam la fel.. 4 si 2 zile:) off grea asteptarea .. ai vreun simptom? |
|
Inregistrat: 8/17/2016 Mesaje: 79
| FloreC wrote:Eu pentru chisturi am luat tincturi de coacaz ?i zmeur Sanatate multa
Tinctura de zmeur si coacaz chiar ajuta? Cand am fost la control eram in ziua 14 dupa CM si eu speram sa imi spuna daca am avut ovulatie sau nu.... Testul a fost pozitiv in ziua 12. A zis ca nu poate sa imi zica doar dintr-o ecografie. Dar daca a zis chisturi ...insemna ca asa o fi
L |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Alexa2016 wrote:
Si eu cam la fel.. 4 si 2 zile:) off grea asteptarea .. ai vreun simptom?
Doar sanii ma dor in lateral.Tu?? Si nu prea am pofta de mancare ziua,dar recuperez seara |
|
| Mire wrote:Doar sanii ma dor in lateral.Tu?? Si nu prea am pofta de mancare ziua,dar recuperez seara
Exact asa! sanii doar pe lateral.. cu foamea stau la fel.. eu sangerez putin.. am redus tigarile maxim..cand te duci la echo? |
|
| Alexa2016 wrote:
Exact asa! sanii doar pe lateral.. cu foamea stau la fel.. eu sangerez putin.. am redus tigarile maxim..cand te duci la echo?
Eu nu fumam zilnic,dar de cand am aflat nu am mai fumat deloc. Am vrb cu medicul si a zis sa sun luni sa ma programeze ptr zilele urmatoare.Marti/miercuri. |
|
| [quote=Mire]
Eu nu fumam zilnic,dar de cand am aflat nu am mai fumat deloc. Am vrb cu medicul si a zis sa sun luni sa ma programeze ptr zilele urmatoare.Marti/miercuri.[/quote
Perfect! eu fumatoare inraita.. un pach /zi lejer.. acum ..cred ca unul la 3 zile..este greu.. dar numai gandul ca i pot face rau.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Alexa2016 wrote:
Neata! sunt mai ok azi nu asa speriata.. tot citesc despre sapt 4.. si numar orele zilele pana joi cand sper sa se vada si fie prins.. ufff.. sunt ca o babuta care de abia se misca.. fac ordine de azi dimi:()) iau o haina.. o asez mai stau o pun la loc.. eu care terminam curatenia la ora asta.. dar nici nu ma agit.. mai am scurgeri..
Ar trebui sa stai numai in pat lasa hainele si curatenia ca nu sunt mai importante ca bebe..cateva zile ar trebui repaos!! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Alexa2016, lasa treburile casnice, lasa tigarile si concentreaza-te pe ceea ce e important acum: copilul vostru! |
|
Inregistrat: 10/6/2016 Mesaje: 14
| Va multumesc fetelor, Doamne ajuta pe toata lumea. Rubynne, nu am facut ceva special, nici macar nu am calculat ovulatia, dupa ce mi s-a terminat menstruatia, am prestat cu sotu o data la 2 zile si de fiecare data am ramas pe spate minim 30 de minute. Atat. Primul simptom l a. Avut la cateva zile de la conceptie, cam la o saptamana si 4 zile, simteam ca ard, seara aveam peste 37 de grade, credeam ca o aa racesc. |
|
| Binka, felicitari si sarcina usoara! |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Ce liniste! Ce faceti fetele? Haideti la taclale! |
|
| Ca in weekend. Eu sunt pe aici, doar ca...nu prea am ce spune. Sunt in ziua a treia. Sper sa reusim sa fim mai linistiti luna asta si...poate, poate vine si bebe. |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| In weekend e mai liniste pe aici.. maria capul sus e o noua luna de incercari, sunt sigura ca o sa reusesti curand! |
|
| HOPE wrote:Ce liniste! Ce faceti fetele? Haideti la taclale!
Eu am dormit de la 5jum pana acum.E asa frig afaraaa.Asa ca stam in pat. |
|
Inregistrat: 9/13/2016 Mesaje: 57
| Seara fetele! Si noi stam in pat la caldurica si la povesti cu piticul meu! Noi ii tot spunem de ceva vreme ca vrem sa-i facem o surioara si e foarte incantat. L-am întrebat, ce nume sa ii punem sau cum sa o strigam si el : "Surioaraaa,asa o strigam"! Azi se juca de-a magicianul si zicea ca pune magie in burtica lui mami... e un scump App sunt în z8dpo. Va pup si seara faina!?????? |
|
|