Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Alexa2016 wrote:
Am ajums acasa.. si surprinzator cantitatea este mica mica cam cat buricul degetului mic si iar maronii.. ceea ce ma bucura-doamne ce pot spune-bag duphastonul de seara si stau in pat direct.. poate ca am stat nemiscata in masina atata timp linistita-fizic- adica o fi facut bine?
Sa dea DD sa fie bine bebe dar trebuia sa te duci sa te vada un Dr sau sa ei ceva de sustinere eu una zic ca nu e suficient ca stai linistita in pat.....eu cand am avut acea scurgere a fost noaptea deci dormeam si stateam lunistita si a avut loc....dar dimineata cand am vazut am fost la urgente.....ma consultat si a zis ca bebe e bine colul era inchis si cu toate ca Dr a zis ca e bine am cerut si eco sa fiu eu linistita ce e bine.....si faceam si tratament de sustinere si tot eram nelinistita! eu nu vreau sa te speri dar mai bine sa fi precauta!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/25/2016 Mesaje: 52
| Dragele mele va multumesc din suflet pentru grija., stiti cat de mult conteaza? in legatura cu med meu.. anul trecut .. a fost singura care nu m a chiuretat direct.. care a lasat sa vedem cum evolueaza.. nu am avut noroc.. am poerdut exact cam in genul asta de situatie sangerare etc.. aveam 7 sapt .. atunci m a chemat de urgenta! am eliminat sub observatie singura.. si da azi m am speriat rau! dar probabil ea a gandit ca in sapt 4 e putin normal aveasta sagerare.. nu si in sapt 7 cum am patit-o.. deciziile pe care le ia nu sunt tocmai ce mi doresc cateodata am impresia ca sunt eu deplasata.. si ca le stiu pe toate..si ca nu mi raspunde la toate intrebarile.. dar dorinta este asa de mare .. asta ii povesteam ca imi cer scuze ca sunt asa nerabdatoare.. cu echo dar abia astept momentul in care ma pot gandi si eu.. ce crema sa mi iau.pentru burtica. lucruri asa de mici dar mari pentru mine.. pentru noi aspirantele.. iar m am emtionat.. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| Alexa incearca sa nu intri in panica sa nu te agiti... sora mea a avut sangerari la ambele sarcini acum la a doua are un cheag de sange si i s-au dat ovule sa se resoarba. Iti doresc sarcina usoara si la termen |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| Alexa2016 wrote:Dragele mele va multumesc din suflet pentru grija., stiti cat de mult conteaza? in legatura cu med meu.. anul trecut .. a fost singura care nu m a chiuretat direct.. care a lasat sa vedem cum evolueaza.. nu am avut noroc.. am poerdut exact cam in genul asta de situatie sangerare etc.. aveam 7 sapt .. atunci m a chemat de urgenta! am eliminat sub observatie singura.. si da azi m am speriat rau! dar probabil ea a gandit ca in sapt 4 e putin normal aveasta sagerare.. nu si in sapt 7 cum am patit-o.. deciziile pe care le ia nu sunt tocmai ce mi doresc cateodata am impresia ca sunt eu deplasata.. si ca le stiu pe toate..si ca nu mi raspunde la toate intrebarile.. dar dorinta este asa de mare .. asta ii povesteam ca imi cer scuze ca sunt asa nerabdatoare.. cu echo dar abia astept momentul in care ma pot gandi si eu.. ce crema sa mi iau.pentru burtica. lucruri asa de mici dar mari pentru mine.. pentru noi aspirantele.. iar m am emtionat..
Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Dar eu una sincer as fi mers la urgente..dar fiecare ia ce decizie doreste.
Sper sa nu fi fost nimic si sa nu mai ai sperieturi de genul. |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Alexa2016 wrote:Dragele mele va multumesc din suflet pentru grija., stiti cat de mult conteaza? in legatura cu med meu.. anul trecut .. a fost singura care nu m a chiuretat direct.. care a lasat sa vedem cum evolueaza.. nu am avut noroc.. am poerdut exact cam in genul asta de situatie sangerare etc.. aveam 7 sapt .. atunci m a chemat de urgenta! am eliminat sub observatie singura.. si da azi m am speriat rau! dar probabil ea a gandit ca in sapt 4 e putin normal aveasta sagerare.. nu si in sapt 7 cum am patit-o.. deciziile pe care le ia nu sunt tocmai ce mi doresc cateodata am impresia ca sunt eu deplasata.. si ca le stiu pe toate..si ca nu mi raspunde la toate intrebarile.. dar dorinta este asa de mare .. asta ii povesteam ca imi cer scuze ca sunt asa nerabdatoare.. cu echo dar abia astept momentul in care ma pot gandi si eu.. ce crema sa mi iau.pentru burtica. lucruri asa de mici dar mari pentru mine.. pentru noi aspirantele.. iar m am emtionat.. Alexa incearca macar sa iei progesteronul vaginal isi face mult mai bine treaba...duphastonul este sintetic...poate trebuie sa ti se mareasca doza de progesteron |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| fetelor, daca produsul de conceptie are probleme genetice/defecte cromozomiale, niciun medic si nici tot progesteronul din lume nu poate salva sarcina, daca organismul o respinge. cine a trecut printr-o pierdere stie. niciun medic nu ii poate spune acum daca copilul e bine, cat timp sarcina nu e inca confirmata ecografic. daca nu se vede, ce sa ii zica? asa ca, Alexa2016, nu ai decat sa stai linistita, progesteron vaginal si sa te rogi sa fie bine (daca asta te ajuta mental).
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2016 Mesaje: 14
| Fetele, ieiri de fericire am uitat sa intru, acum nu pot dormi. Desii korina parca mi-ai sugerat sa ma abtin 2,3 ore, nu am reusit, era pipi translucid, si totusi a iesit a doua liniuta, chiar caca mail palida decay LA primu test. Yuhuuuuu . Poza nu merge de pe telefon, nu stiu de ce, maine voi pune de pe laptop. Astazi am fist LA medic, care mi a conftmat sarcina, este in punct negru, in zigot de 6,5 mm. Si am 4 saptamani si 4 zile. Cum e prima sarcina si cum nu stiu prea multe nu stiu in ce categories ma incadrez: ma for sanii, mail ales cand day jos sutienul,, am dureri slabe de cap, de ovare, dad de ovare nu tot timpul, doar ca sunt diferite, mi e somnic, obosesc repede, nu day LA rate pentru ca niciodata nu am vomat, nu pot, dar mi e great tare, tot as a pe perioadr scurte. Hmmm, a DA, maine FAC analize de sange since tiroida , iat miercuri ma duc cu rezultatele LA gineco, si imi is probaba pt papanicolau. Dr Maine voi lua ustrogen? Nu stiu daca am scris bine ca nu cutiile langa mine, si ceva vitamine cu litera F.... 1, ce contin acid foli, iod si Inca ceva, Va spun sigur maine. Imi pare rau Alexa si roagate ca totul Va fi binr, Dumnezeu are grija de noi. Sanatate, Va pup Binka attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 9/14/2016 Mesaje: 112
| Eu declar Ziua 1 .... |
|
Inregistrat: 9/14/2016 Mesaje: 112
| Binka wrote:Fetele, ieiri de fericire am uitat sa intru, acum nu pot dormi. Desii korina parca mi-ai sugerat sa ma abtin 2,3 ore, nu am reusit, era pipi translucid, si totusi a iesit a doua liniuta, chiar caca mail palida decay LA primu test. Yuhuuuuu . Poza nu merge de pe telefon, nu stiu de ce, maine voi pune de pe laptop. Astazi am fist LA medic, care mi a conftmat sarcina, este in punct negru, in zigot de 6,5 mm. Si am 4 saptamani si 4 zile. Cum e prima sarcina si cum nu stiu prea multe nu stiu in ce categories ma incadrez: ma for sanii, mail ales cand day jos sutienul,, am dureri slabe de cap, de ovare, dad de ovare nu tot timpul, doar ca sunt diferite, mi e somnic, obosesc repede, nu day LA rate pentru ca niciodata nu am vomat, nu pot, dar mi e great tare, tot as a pe perioadr scurte. Hmmm, a DA, maine FAC analize de sange since tiroida , iat miercuri ma duc cu rezultatele LA gineco, si imi is probaba pt papanicolau. Dr Maine voi lua ustrogen? Nu stiu daca am scris bine ca nu cutiile langa mine, si ceva vitamine cu litera F.... 1, ce contin acid foli, iod si Inca ceva, Va spun sigur maine. Imi pare rau Alexa si roagate ca totul Va fi binr, Dumnezeu are grija de noi. Sanatate, Va pup
Felicitari!!!! Sarcina usoara si frumoasa!! |
|
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| BINKA felicitari ?i sarcina usoara AMADEUS îmi pare rau de z1 |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Binka wrote:Fetele, ieiri de fericire am uitat sa intru, acum nu pot dormi. Desii korina parca mi-ai sugerat sa ma abtin 2,3 ore, nu am reusit, era pipi translucid, si totusi a iesit a doua liniuta, chiar caca mail palida decay LA primu test. Yuhuuuuu . Poza nu merge de pe telefon, nu stiu de ce, maine voi pune de pe laptop. Astazi am fist LA medic, care mi a conftmat sarcina, este in punct negru, in zigot de 6,5 mm. Si am 4 saptamani si 4 zile. Cum e prima sarcina si cum nu stiu prea multe nu stiu in ce categories ma incadrez: ma for sanii, mail ales cand day jos sutienul,, am dureri slabe de cap, de ovare, dad de ovare nu tot timpul, doar ca sunt diferite, mi e somnic, obosesc repede, nu day LA rate pentru ca niciodata nu am vomat, nu pot, dar mi e great tare, tot as a pe perioadr scurte. Hmmm, a DA, maine FAC analize de sange since tiroida , iat miercuri ma duc cu rezultatele LA gineco, si imi is probaba pt papanicolau. Dr Maine voi lua ustrogen? Nu stiu daca am scris bine ca nu cutiile langa mine, si ceva vitamine cu litera F.... 1, ce contin acid foli, iod si Inca ceva, Va spun sigur maine. Imi pare rau Alexa si roagate ca totul Va fi binr, Dumnezeu are grija de noi. Sanatate, Va pup
Felicitari!!! |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Amadeus wrote:Eu declar Ziua 1 .... Imi pare rau, te urmez si eu imediat |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Binka wrote:Fetele, ieiri de fericire am uitat sa intru, acum nu pot dormi. Desii korina parca mi-ai sugerat sa ma abtin 2,3 ore, nu am reusit, era pipi translucid, si totusi a iesit a doua liniuta, chiar caca mail palida decay LA primu test. Yuhuuuuu . Poza nu merge de pe telefon, nu stiu de ce, maine voi pune de pe laptop. Astazi am fist LA medic, care mi a conftmat sarcina, este in punct negru, in zigot de 6,5 mm. Si am 4 saptamani si 4 zile. Cum e prima sarcina si cum nu stiu prea multe nu stiu in ce categories ma incadrez: ma for sanii, mail ales cand day jos sutienul,, am dureri slabe de cap, de ovare, dad de ovare nu tot timpul, doar ca sunt diferite, mi e somnic, obosesc repede, nu day LA rate pentru ca niciodata nu am vomat, nu pot, dar mi e great tare, tot as a pe perioadr scurte. Hmmm, a DA, maine FAC analize de sange since tiroida , iat miercuri ma duc cu rezultatele LA gineco, si imi is probaba pt papanicolau. Dr Maine voi lua ustrogen? Nu stiu daca am scris bine ca nu cutiile langa mine, si ceva vitamine cu litera F.... 1, ce contin acid foli, iod si Inca ceva, Va spun sigur maine. Imi pare rau Alexa si roagate ca totul Va fi binr, Dumnezeu are grija de noi. Sanatate, Va pup Felicitari si sarcina usoara, ai grija de tine si de puiul mic! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Felicitari Binka!!Sarcina usoara si la termen!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Amadeus wrote:Eu declar Ziua 1 .... Imi pare rau!!Incepe o noua luna cu sperante!! |
|
|