Nivel: Membru
Inregistrat: 5/4/2016 Mesaje: 20
| Buna fetelor!ce inseamna astenospermie discreta?va multumesc.am citit cate ceva dar vreau sa stiu daca putem face in bebe cu acest diagnostic al sotului!o zi frumoasa |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Buna dimineata aspirici!Ce faceti?Eu doar ce am facut ochisori si tot imi e somn.Sotul lucreaza pana la 11 si ajunge acasa la 11 jumate.Ne prinde ora 1 pana face dus, mananca, mai stam de vorba...si zilele astea ne culcam tarziu...normal ca dimineata nu imi vine sa ma trezesc.In rest sunt bine.Am observat ca sanii ma mai dor foarte putin.Si m-au durut doar ieri.Pe mine de obicei ma dor imediat dupa ovulatie si pana la rozica.Poate e semn bun.Daca nu, sper sa nu intarzie roza din alte motive. |
|

Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| Neata! Eu nu mai inteleg nimic fetelor...mi-a scazut temp pana la 36.00 ieri..azi 36,8..mai astept si sapt viitoare fac un test faca tot nu vin uratii Nu va retrageti din lupta :(..e ok sa ba detasati putin dar nu renuntati la ce va doriti si nu ne parasiti :(..va asteptam cu vesti bune! Andy avem nevoie de tine, de sfaturile tale si mai ales de experienta ta! Pupici de la o incepatoare pe care nu o deranjeaza "aciditatea" |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| carmenalina wrote:Neata tuturor, poate ar tb sa mergeti la somn mai repede ca organismul sa aiba timp sa se relaxeze si asa sa profitati de o reechilabare totala...sau poate la o plimbare daca nu aveti somn, ca e mai bine decat sa va stresati cu ochii in telefon...Am citit sa statul pe telefon dupa ce vine intunericul provoaca cancer la ochi...nu stiu ce sa zic.. Andy, eu zic sa le spui in continuare ceea ce stii despre orice tema se pune pe forum, am mai avut o aspirica Nanny  , care avea o caruta de probleme de sanatate, dar era in acelasi timp si o enciclopedie ambulata a forumului, acum e in "concediu de crestere a copilului", luat de pe forum, ca are ocupatie cu puiutul ei, iar tu o suplinesti din plin cu sfaturile si cunostintele tale. Ce nu inteleg eu, si vorba aceea sunt pe forum de 5 ani, si aici pe topic de 4, cand scriem ceva la care asteptam raspuns o facem pt ca nu stim sau ca suntem intr-o dilema. Nu trebuie sa ne suparam ca o alta colega sau prietena ne spune ceva mai raspicat. Poate semnaleaza ca exista pe undeva sincope in relatia cu medicul nostru, asta nu poate sa fie decat bine. Asa ca spune ce ai de spus, cine vrea sa citeasca citeste, cine nu, sa se mute la alte topicuri de relaxare si apoi sa revina sa mai vada ce facem si noi pe aici, Bianca, incearca sa faci altceva decat teste, ca e prea devreme, 4-6 zile dureaza sa ajunga pe trompe in uter, apoi din ziua 6-10-a sa caute loc sa se fixeze, asa lasa timpul sa treaca, cauta sa faci chestii care sa te relaxeze si apoi cand vine ziua Z, fa si teste..... Week-end placut, iesiti si plimbati-va silasati forumul, ca statul la calculator creeaza dependenta si nu face bobite.....
merci draga!!!Weekend placut! |
|

Inregistrat: 8/17/2016 Mesaje: 79
| Salutare tuturor,
Voi ce teste de ovulatie folositi? Ce îmi recomanda?i? Vreau sa renun? la metoda mea (aplica?ia de telefon)..
Multumesc anticipat,
L |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| roxy_peican wrote:Buna fetelor!ce inseamna astenospermie discreta?va multumesc.am citit cate ceva dar vreau sa stiu daca putem face in bebe cu acest diagnostic al sotului!o zi frumoasa inseamna ca sunt spermatozoizii un pic "obositi", sau ma rog, se misca mai lent. cum au fost motilitatile alea, progresiva, lent- progresiva sau A, B, A+B etc, poti atasa spermograma detaliata? stai linistita ca e un diagnostic lejer, poate cel mai bland dintre toate afectiunile spermogramei. au ramas femei gravide cu diaagnostice severe ale spermogramei. i s-a reccomandat ceva?
Fetelor, eu nu sunt suparata, credeti-ma ca in rl sunt si mai dura, aici ma eschivez f mult pt ca stiu ca sunt sensibilitati si suferinte cauzate de frustrarea de a nu avea un copil sau de a nu avea un copil atunci cand vrem noi, adica ACUM!, sunt un pic sociopata, daca vreti , dar in principiu o persoana matura si nu doar pt ca sunt mult mai batrana decat multe dintre voi, ci pt ca am trecut prin cateva chestii. nu stiu sa ma port cu manusi, dar cine are nevoie de asa ceva? pt asta exista mama, sora, prietena cea mai buna, sotul etc. eu sunt doar una de pe forum care a schimbat niste medici ((fara succes) si am prins diverse abordari.
|
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Va salut cu respect, fetelor! Desi urmaresc acest "club al aspirantelor" de mult timp, abia azi mi-am facut curaj sa si postez. Apreciez fiecare mesaj al vostru, ma bucur pentru fiecare reusita si va tin pumnii tuturor, sa va împliniti visul! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| maria2013 wrote:Va salut cu respect, fetelor! Desi urmaresc acest "club al aspirantelor" de mult timp, abia azi mi-am facut curaj sa si postez. Apreciez fiecare mesaj al vostru, ma bucur pentru fiecare reusita si va tin pumnii tuturor, sa va împliniti visul! Bun venit si sa te muti repejor la gravidute! Te simti pregatita sa ne spui povestea ta? |
|

| De 7 luni suntem atenti la perioada fertila. Primele investigatii sunt ok (Papanicolau, ecografie, examenul secretiilor). O problema o reprezinta ovarele micropolichistice si uterul retrovers, dar medicul a afirmat ca nu sunt o piedica... Acum...ramâne de vazut... |
|

| Inten?ionez sa dozez hormonii luna viitoare, pentru a avea o imagine clara si în aceasta privinta. |
|

| Lorelai_123 wrote:Salutare tuturor, Voi ce teste de ovulatie folositi? Ce îmi recomanda?i? Vreau sa renun? la metoda mea  (aplica?ia de telefon).. Multumesc anticipat, L
Aplicatiile se bazeaza doar pe calcule, nu pot oferi o imagine clara a situatiei tale. Mie doctorita mi-a recomandat teste de ovulatie începând cu ziua 12 (pentru un ciclu de 30-32 zile). Eu am folosit Oview (care mi s-au parut scumpe), Minut si Bluecross. Acum a?tept sa ajunga o comanda plasata pe internet, cu 20 de teste de ovulatie ?i 10 de sarcina. Sper sa fie bune, caci pre?ul este. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Lorelai_123 wrote:Salutare tuturor, Voi ce teste de ovulatie folositi? Ce îmi recomanda?i? Vreau sa renun? la metoda mea  (aplica?ia de telefon).. Multumesc anticipat, L
Oview |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Rubynne wrote:Buna dimineata. Va multumesc fetelor pt tot ceea ce ati insemnat pt mine lunile astea, pt sfaturi si sustinere. Eu ma retrag din forum si grup...ma retrag din cursa. Nu imi e sortit sa fiu mama vreodata din pacate si lipsa banilor nu imi da sansa sa fac o altfel de stimulare decat cea cu closty care nu e valabila. Va urez sa reusiti sa va tineti puii in brate cat mai repede posibil. Tot binele din lume tuturor! ce-i asta, o gluma? Rubynne, mi-e ca pierd timpul de pomana scriindu-ti ceea ce urmeaza, ca tu poate nu o sa mai intri niciodata pe aici sa citesti, dar asta e: ai scris o mare prostie de la cap la coada! Te retragi din cursa... adica CE FACI? cum vine asta cu retrasul din cursa pt copii? de ce era o cursa? cu cine te intreceai? si cum se manifesta o asemenea retragere? nu mai faci sex niciodata sau faci sex protejat sau nu mai faci in perioada fertila? e un non sens. De unde stii ca nu iti sortit sa fii mama? ai facut tot ce se putea, tot ce pune stiinta la dispozitia omului modern pt a face copii? ai la activ 2 luni de stimulare cu closty. stii cate luni se face stimulare pt a decide MEDICUL (NU TU!) ca nu mai trebuie? 6 luni. tu ai facut 2 luni cea mai usoara si invechita stimulare- cred ca tratamentul asta e din 1950 sau asa ceva, bunica ta ar fi putut ramane insarcinata cu acest tratament. Si nu ca stimularea cu closty nu e valabila, ca multe femei au ramas gravide dupa closty, dar poate nu ti se potriveste tie sau nu e facuta cum trebuie. ai facut dozari hormonale inainte de injectia de spargere? sa stii ca daca se vad niste foliculi umflati la eco nu inseamna neaparat ca e totul bine. trebuie vazut daca sunt de CALITATE. De aceea trebuie dozat estradiolul. de asemenea tot in aceasta faza preovulatorie trebuie dozat LH-ul si progesteronul- eu am povestit ce mi s-a intamplat la analize, cum totul se vedea perfect dar progesteronul meu era mare ca dupa ovulatie inainte ca aceasta sa se fi produs. si doctora mi-a anulat inseminarea spunanadu-mi sincer ca o facem degeaba, ca nu voi ramane gravida intr-o luna cu progesteronul crescut preovulator. Numai facand analize amanuntit din aproape in apropae (eu am fost la dozat 2 zile la rand, cu noaptea in cap, in z10 si z11, si asta cateva luni la rand cand faceam stimulare) poti descoperi ce e cu tine. Si ajungem la problema banilor: eu am cheltuit in 2 ani 200 de milioane lei vechi pe investigatii, tratamente, o inseminare. de banii astia faceam un FIV si acum 2 ani aveam sanse mai mari. Nu sunt o bogata, am doua joburi sa fac fata cheltuielilor. Dar un copil nu are pret. Lipsa banilor nu e o scuza! daca e cazul de FIV, se poate face prin subprogram, nu e o avere, nu trebuie sa vinzi casa si masina. Dar sa stii ca sunt si cupluri care asta au facut. Citeste pe infertilitate.ro la forumul de FIV sa vezi ce sacrificii fac oamenii care vor copii. sunt femei la al 5lea, 6-lea, 10-lea fiv, ca bani luati din banca, cu datorii poate pe viata, care nu concep sa "iese din cursa". In concluzie, cand aud pe una ca "ma retrag din cursa" dupa cateva luni de incercat asa alene, imi vine sa-i dau una dupa cap. astea sunt doar smiorcaieli.
Sper sa nu mai starnesc vreo suparare cuiva, dar voiam sa ma descarc
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andy07 wrote:ce-i asta, o gluma? Rubynne, mi-e ca pierd timpul de pomana scriindu-ti ceea ce urmeaza, ca tu poate nu o sa mai intri niciodata pe aici sa citesti, dar asta e: ai scris o mare prostie de la cap la coada! Te retragi din cursa... adica CE FACI? cum vine asta cu retrasul din cursa pt copii? de ce era o cursa? cu cine te intreceai? si cum se manifesta o asemenea retragere? nu mai faci sex niciodata sau faci sex protejat sau nu mai faci in perioada fertila? e un non sens. De unde stii ca nu iti sortit sa fii mama? ai facut tot ce se putea, tot ce pune stiinta la dispozitia omului modern pt a face copii? ai la activ 2 luni de stimulare cu closty. stii cate luni se face stimulare pt a decide MEDICUL (NU TU!) ca nu mai trebuie? 6 luni. tu ai facut 2 luni cea mai usoara si invechita stimulare- cred ca tratamentul asta e din 1950 sau asa ceva, bunica ta ar fi putut ramane insarcinata cu acest tratament. Si nu ca stimularea cu closty nu e valabila, ca multe femei au ramas gravide dupa closty, dar poate nu ti se potriveste tie sau nu e facuta cum trebuie. ai facut dozari hormonale inainte de injectia de spargere? sa stii ca daca se vad niste foliculi umflati la eco nu inseamna neaparat ca e totul bine. trebuie vazut daca sunt de CALITATE. De aceea trebuie dozat estradiolul. de asemenea tot in aceasta faza preovulatorie trebuie dozat LH-ul si progesteronul- eu am povestit ce mi s-a intamplat la analize, cum totul se vedea perfect dar progesteronul meu era mare ca dupa ovulatie inainte ca aceasta sa se fi produs. si doctora mi-a anulat inseminarea spunanadu-mi sincer ca o facem degeaba, ca nu voi ramane gravida intr-o luna cu progesteronul crescut preovulator. Numai facand analize amanuntit din aproape in apropae (eu am fost la dozat 2 zile la rand, cu noaptea in cap, in z10 si z11, si asta cateva luni la rand cand faceam stimulare) poti descoperi ce e cu tine. Si ajungem la problema banilor: eu am cheltuit in 2 ani 200 de milioane lei vechi pe investigatii, tratamente, o inseminare. de banii astia faceam un FIV si acum 2 ani aveam sanse mai mari. Nu sunt o bogata, am doua joburi sa fac fata cheltuielilor. Dar un copil nu are pret. Lipsa banilor nu e o scuza! daca e cazul de FIV, se poate face prin subprogram, nu e o avere, nu trebuie sa vinzi casa si masina. Dar sa stii ca sunt si cupluri care asta au facut. Citeste pe infertilitate.ro la forumul de FIV sa vezi ce sacrificii fac oamenii care vor copii. sunt femei la al 5lea, 6-lea, 10-lea fiv, ca bani luati din banca, cu datorii poate pe viata, care nu concep sa "iese din cursa". In concluzie, cand aud pe una ca "ma retrag din cursa" dupa cateva luni de incercat asa alene, imi vine sa-i dau una dupa cap. astea sunt doar smiorcaieli. Sper sa nu mai starnesc vreo suparare cuiva, dar voiam sa ma descarc
|
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| andy07 wrote:Sper sa nu mai starnesc vreo suparare cuiva, dar voiam sa ma descarc
Asta face bine la echilibrul tau in corp...Cat timp nu ne echilibram fizic, psihic si medical nu vom obtine rezultate!
|
|
|