Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Rubynne wrote:Buna dimineata. Va multumesc fetelor pt tot ceea ce ati insemnat pt mine lunile astea, pt sfaturi si sustinere. Eu ma retrag din forum si grup...ma retrag din cursa. Nu imi e sortit sa fiu mama vreodata din pacate si lipsa banilor nu imi da sansa sa fac o altfel de stimulare decat cea cu closty care nu e valabila. Va urez sa reusiti sa va tineti puii in brate cat mai repede posibil. Tot binele din lume tuturor! Off... Capul dus scumpa.. Tu ai raspuns la closty deci e posibil sa mai fie o problema undeva. Fii tare si ia-?i o pauza sa te poti relaxa putin |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| bianca88 wrote:Neata.Un test de sarcina negativ in ziua 8 dupa ovulatie inseamna ca nu poate fi vb de o sarcina???sau e prea devreme? Si T.bazala ieri era 37.00 Azi e 36.9 E prea devreme. Mai a?teapta macar 5 zile |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Rubynne wrote:Buna dimineata. Va multumesc fetelor pt tot ceea ce ati insemnat pt mine lunile astea, pt sfaturi si sustinere. Eu ma retrag din forum si grup...ma retrag din cursa. Nu imi e sortit sa fiu mama vreodata din pacate si lipsa banilor nu imi da sansa sa fac o altfel de stimulare decat cea cu closty care nu e valabila. Va urez sa reusiti sa va tineti puii in brate cat mai repede posibil. Tot binele din lume tuturor! eu zic ca bani nu sunt un motiv sa renunti la visul tau.... poate dupa stimularea asta iti prinde bine o perioada de relaxare....si poate se intampla minunea..dar nu renunta la visul tau! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| bianca88 wrote:Neata.Un test de sarcina negativ in ziua 8 dupa ovulatie inseamna ca nu poate fi vb de o sarcina???sau e prea devreme? Si T.bazala ieri era 37.00 Azi e 36.9
E devreme,Bianca. Mai ai rabdare |
|

Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Rubynne wrote:Buna dimineata. Va multumesc fetelor pt tot ceea ce ati insemnat pt mine lunile astea, pt sfaturi si sustinere. Eu ma retrag din forum si grup...ma retrag din cursa. Nu imi e sortit sa fiu mama vreodata din pacate si lipsa banilor nu imi da sansa sa fac o altfel de stimulare decat cea cu closty care nu e valabila. Va urez sa reusiti sa va tineti puii in brate cat mai repede posibil. Tot binele din lume tuturor! Rubynne hai fii tare si treci peste hopurile astea grele din viata noastra! Incearca ceva naturist, eventual cum a luat Teo, eventual detaseazate o perioada si o sa vezi ca o sa ne tinem cat de curand si noi puiuti in brate...noi suntem cam in aceasi situatie, fii tare si gandestete ca trebuie sa luptam cu toate armele...daca nu noi atunci cine!!! Te pup si te imbratisez cu drag!!! Astept sa vii cu vestea cea mare!!! |
|

| Lili felicitari pentru minunea ta!!! Ma bucur enorm pentru tine!!! iti doresc o sarcina la termen si un bebe sanatos!!!te pup |
|

| Rubynne wrote:Buna dimineata. Va multumesc fetelor pt tot ceea ce ati insemnat pt mine lunile astea, pt sfaturi si sustinere. Eu ma retrag din forum si grup...ma retrag din cursa. Nu imi e sortit sa fiu mama vreodata din pacate si lipsa banilor nu imi da sansa sa fac o altfel de stimulare decat cea cu closty care nu e valabila. Va urez sa reusiti sa va tineti puii in brate cat mai repede posibil. Tot binele din lume tuturor!
Nu trebuie sa renunti niciodata la visul asta. Eu te astept curand,sa ne zici ca v-ati relaxat,detasat..si s-a intamplat minunea. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Lili Eu wrote: sigur ca e foarte devreme facut testul....eu pe primul il facusem in z10 si tot a fost devreme se vedea doar o umbra pe cate o vedem doar eu in ziua de urati sa vazut linia un pic mai clar dar slaba si apoi am mai facut la cateva zile si a fost foarte vizibila..... eu zic sa stai linistita...pana cand trebuie sa vina urati!!!!
cred ca doar eu sunt atat de nerabdatoare |
|

| bby88 wrote: E prea devreme. Mai a?teapta macar 5 zile
astept ca n-am ce sa fac,sper sa fie bine |
|

| Mire wrote:E devreme,Bianca. Mai ai rabdare
|
|

| dar de grafic ce ziceti??nu e grav ca a scazut fata de ieri un pic? |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| NicoletaNisca wrote:Lili felicitari pentru minunea ta!!! Ma bucur enorm pentru tine!!!  iti doresc o sarcina la termen si un bebe sanatos!!!te pup Multumesc...! va doresc si voua ca in curand sa aveti burticute..... Fetelor sa va povestesc.....aseara la Dr era o fata avea 37 de ani ce ma surprin e faptul ca avea deja 3 copii si isi mai dore inca 2 copii fata cea mare avea 15 ani iar cel mic avea 7 ani si la facut tot cu ajutorul dr Tutu...!! si de 7 ani nu a mai ramas insarcinata si acum se lupta sa mai face 2 copii... ma emotionat foarte mult povestea ei... eu zic ca daca iti doresti ceva lupta si vei reusi....mai devreme mai tarziu nu conteaza dar va fi....!! |
|

| Lili Eu wrote: Multumesc...! va doresc si voua ca in curand sa aveti burticute..... Fetelor sa va povestesc.....aseara la Dr era o fata avea 37 de ani ce ma surprin e faptul ca avea deja 3 copii si isi mai dore inca 2 copii  fata cea mare avea 15 ani iar cel mic avea 7 ani si la facut tot cu ajutorul dr Tutu...!! si de 7 ani nu a mai ramas insarcinata si acum se lupta sa mai face 2 copii... ma emotionat foarte mult povestea ei... eu zic ca daca iti doresti ceva lupta si vei reusi....mai devreme mai tarziu nu conteaza dar va fi....!! Ce poveste frumoasa!!! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Neata tuturor, poate ar tb sa mergeti la somn mai repede ca organismul sa aiba timp sa se relaxeze si asa sa profitati de o reechilabare totala...sau poate la o plimbare daca nu aveti somn, ca e mai bine decat sa va stresati cu ochii in telefon...Am citit sa statul pe telefon dupa ce vine intunericul provoaca cancer la ochi...nu stiu ce sa zic.. Andy, eu zic sa le spui in continuare ceea ce stii despre orice tema se pune pe forum, am mai avut o aspirica Nanny , care avea o caruta de probleme de sanatate, dar era in acelasi timp si o enciclopedie ambulata a forumului, acum e in "concediu de crestere a copilului", luat de pe forum, ca are ocupatie cu puiutul ei, iar tu o suplinesti din plin cu sfaturile si cunostintele tale. Ce nu inteleg eu, si vorba aceea sunt pe forum de 5 ani, si aici pe topic de 4, cand scriem ceva la care asteptam raspuns o facem pt ca nu stim sau ca suntem intr-o dilema. Nu trebuie sa ne suparam ca o alta colega sau prietena ne spune ceva mai raspicat. Poate semnaleaza ca exista pe undeva sincope in relatia cu medicul nostru, asta nu poate sa fie decat bine. Asa ca spune ce ai de spus, cine vrea sa citeasca citeste, cine nu, sa se mute la alte topicuri de relaxare si apoi sa revina sa mai vada ce facem si noi pe aici, Bianca, incearca sa faci altceva decat teste, ca e prea devreme, 4-6 zile dureaza sa ajunga pe trompe in uter, apoi din ziua 6-10-a sa caute loc sa se fixeze, asa lasa timpul sa treaca, cauta sa faci chestii care sa te relaxeze si apoi cand vine ziua Z, fa si teste..... Week-end placut, iesiti si plimbati-va silasati forumul, ca statul la calculator creeaza dependenta si nu face bobite.....
|
|

| bianca88 wrote:dar de grafic ce ziceti??nu e grav ca a scazut fata de ieri un pic?
Nu e.Poate fi Dip,dar la cate dip'uri am vazut luna trecuta...nici nu mai cred in astea Doamne ajuta sa fie la tine asa si sa apara bobita |
|
|