Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 11:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
andy07 wrote:

1 folicul.
am vazut pe facebook ca te-ai suparat ca m-am luat de LH-ul tau si ca ai facut test de ovulatie si a iesit f pozitiv. nici nu avea cum sa nu iese pozitiv, din moment ce scopul pregnilului e sa sparga foliculul prin actiunea HCG-ului care e asemanator cu LH-ul si pozitiveaza testele de ovulatie si sarcina- daca faci test de sarcina acum iese si ala pozitiv.
eu ti-am zis cum se procedeaza corect la o stimulare pt a vedea daca raspunzi- prin dozari hormonale- si aici e vina medicilor ca nu le recomanda in fiecare etapa a ciclului. daca tu din asta "doar iti faci griji si probleme" si nu mai intri pe forum, e strict problema ta, dar sa stii ca eu acelasi lucru il pot scrie si pe facebook, pe care il citesc dar nu imi place sa scriu acolo. o sa te urmaresc, oricum, si iti doresc ca peste 2 saptamani sa fii la fel de incantata de testul de sarcina cum ai fost azi de cel de ovulatie. asta sincer si fara resentimente. eu nu m-as fi suparat daca mi-ar fi scris cineva ce ti-am scris eu tie.

si daca sunt asa acida cum ma considera unele dintre voi, poate eu ar trebui sa nu mai intru ca sa nu va faceti griji si probleme ca zic eu nu stiu ce. dar mai pierd un pic de timp pe aici, oricum o sa raspund muuult mai rationalizat si selectiv.

Eu cred asa....ca din moment ce iti expui problema aici, trebuie sa te astepti sa fie si pareri pro si contra....sau cum sa zic....si dorite si mai putin dorite de tine.Nu cred ca ai gresit cu ceva Andy.Nu ne priva de opinia ta, fiindca e dorita!
Nu cred ca are rost sa ceri o parere doar de dragul de a fi aprobata...pai daca stii deja , nu mai intreba.Exprimarea este de ora 11:30 noaptea,dar intelegeti voi ce vreau sa zic!!!!Nu trebuie sa ne suparam una pe cealalta!!!Pupici
Mire
Scris: Saturday, August 20, 2016 12:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Lili Eu wrote:
Fetelor eu acum am venit de la Dr si am adus tot praful de burtica pt voi....confeti confeti confeti gravida confeti confeti confeti am sa pun poze cu puiutul meu cel nazdravan...box2 nu a vrut sa imi arate fata a stat tot timpul cu manutele la ochisori Lol si a miscat tot timpul din manute si picioruse e o minune de ingeras!!! ma rog ca DD sa il tina la caldurica pana la termen Hands sper sa ma urmati cat mai curand....! computerlove

S'a rusinatLol Sigur e fetitacomputerlove hearts yes
Mire
Scris: Saturday, August 20, 2016 12:19 AM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
andy07 wrote:

1 folicul.
am vazut pe facebook ca te-ai suparat ca m-am luat de LH-ul tau si ca ai facut test de ovulatie si a iesit f pozitiv. nici nu avea cum sa nu iese pozitiv, din moment ce scopul pregnilului e sa sparga foliculul prin actiunea HCG-ului care e asemanator cu LH-ul si pozitiveaza testele de ovulatie si sarcina- daca faci test de sarcina acum iese si ala pozitiv.
eu ti-am zis cum se procedeaza corect la o stimulare pt a vedea daca raspunzi- prin dozari hormonale- si aici e vina medicilor ca nu le recomanda in fiecare etapa a ciclului. daca tu din asta "doar iti faci griji si probleme" si nu mai intri pe forum, e strict problema ta, dar sa stii ca eu acelasi lucru il pot scrie si pe facebook, pe care il citesc dar nu imi place sa scriu acolo. o sa te urmaresc, oricum, si iti doresc ca peste 2 saptamani sa fii la fel de incantata de testul de sarcina cum ai fost azi de cel de ovulatie. asta sincer si fara resentimente. eu nu m-as fi suparat daca mi-ar fi scris cineva ce ti-am scris eu tie.

si daca sunt asa acida cum ma considera unele dintre voi, poate eu ar trebui sa nu mai intru ca sa nu va faceti griji si probleme ca zic eu nu stiu ce. dar mai pierd un pic de timp pe aici, oricum o sa raspund muuult mai rationalizat si selectiv.

La cum arata graficul tau,eu chiar iti doresc sa stai cat mai putin p'aicicomputerlove majoreta
NicoN
Scris: Saturday, August 20, 2016 12:43 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
andy07 wrote:

1 folicul.

Da un folicul din 3....pana la urma unul trebuie...daca e sa fie e daca nu o iau de la capat nu sunt singura....Asta doar Dumnezeu hotaraste...mai mult de atat nu am putut face luna asta...
Andy eu nu sunt suparata pe tine dar ca si oricine imi fac griji cred ca si tu daca ai fii in locul meu ai fii la fel, nu cred ca dr. Nu stie ce face, eu am scis aici de testul de joi de ovulatie ca ma adteptam sa fie pozitiv dar nu a fost....e prima stimulare ce o fac si nu stiu cum este...si acum mi se pare normal sa nu fie pozitiv dim moment ce eu ovulez doar dimineata, daca te am suparat cu cv imi cer iertare....oricum iti multumesc pentru sfaturi ai fost cam singura de aici care mi ai raspuns si te ai gandit la mine!
Si din cate vezi inca intru pe forum pentru ca imi sunteti dragi....si la ora asta sa stii ca sunt cu lacrimi in ochi....
Lili Eu
Scris: Saturday, August 20, 2016 3:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Mire wrote:

S'a rusinatLol Sigur e fetitacomputerlove hearts yes
vedem noi peste o saptamana si ceva daca e fetita sau baiat...dar inima mea zice ca e baiat nu stiu dece.... dar imi doresc sa fie si fetita..Lol acum cum o vrea DD sanatos(sanatoasa) sa fie ca noi ii iubim oricum...Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Saturday, August 20, 2016 3:31 AM
Nivel

NicoletaNisca wrote:

Da un folicul din 3....pana la urma unul trebuie...daca e sa fie e daca nu o iau de la capat nu sunt singura....Asta doar Dumnezeu hotaraste...mai mult de atat nu am putut face luna asta...
Andy eu nu sunt suparata pe tine dar ca si oricine imi fac griji cred ca si tu daca ai fii in locul meu ai fii la fel, nu cred ca dr. Nu stie ce face, eu am scis aici de testul de joi de ovulatie ca ma adteptam sa fie pozitiv dar nu a fost....e prima stimulare ce o fac si nu stiu cum este...si acum mi se pare normal sa nu fie pozitiv dim moment ce eu ovulez doar dimineata, daca te am suparat cu cv imi cer iertare....oricum iti multumesc pentru sfaturi ai fost cam singura de aici care mi ai raspuns si te ai gandit la mine!
Si din cate vezi inca intru pe forum pentru ca imi sunteti dragi....si la ora asta sa stii ca sunt cu lacrimi in ochi....
Buddy1 grup computerlove
florinamaria
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/11/2016
Lili Eu wrote:
Fetelor eu acum am venit de la Dr si am adus tot praful de burtica pt voi....confeti confeti confeti gravida confeti confeti confeti am sa pun poze cu puiutul meu cel nazdravan...box2 nu a vrut sa imi arate fata a stat tot timpul cu manutele la ochisori Lol si a miscat tot timpul din manute si picioruse e o minune de ingeras!!! ma rog ca DD sa il tina la caldurica pana la termen Hands sper sa ma urmati cat mai curand....! computerlove

E superb bebe, sa stea cuminte pâna la termen si sa fie sanatos!Cheek Kiss
florinamaria
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:14 AM
Nivel

andy07 wrote:

1 folicul.

Draga mea, e?ti doar directa, cum se spune la noi "din topor". Si avem nevoie de sfaturile tale, plus ca eu ?i-am spus ca o sa te prafuiesc zilnic pâna te trag la gravidute. furisat furisat Cheek Kiss confeti confeti confeti
bianca88
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2016
Neata.Un test de sarcina negativ in ziua 8 dupa ovulatie inseamna ca nu poate fi vb de o sarcina???sau e prea devreme?
Si T.bazala ieri era 37.00
Azi e 36.9
Rubynne
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Buna dimineata. Va multumesc fetelor pt tot ceea ce ati insemnat pt mine lunile astea, pt sfaturi si sustinere. Eu ma retrag din forum si grup...ma retrag din cursa. Nu imi e sortit sa fiu mama vreodata din pacate si lipsa banilor nu imi da sansa sa fac o altfel de stimulare decat cea cu closty care nu e valabila. Va urez sa reusiti sa va tineti puii in brate cat mai repede posibil. Tot binele din lume tuturor!
florinamaria
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:23 AM
Nivel

Si acum Neata!!! Am visat ca am fost la medic si mi a zis ca am endometru de 2mm si ca trebuie sa renun? la utrogestan, sa a?tept menstra sa se elimine. A?a ca am plâns toata noaptea în vis. pale . De data asta chiar sunt foarte optimista, va prafuiesc pe toate si va doresc o zi superba!Cheek Kiss confeti confeti confeti confeti
florinamaria
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:25 AM
Nivel

bianca88 wrote:
Neata.Un test de sarcina negativ in ziua 8 dupa ovulatie inseamna ca nu poate fi vb de o sarcina???sau e prea devreme?
Azi e 36.9

Poate fi prea devreme, mie la sarcinile trecute mi s-au pozitivat testele doar în ziua în care trebuia sa îmi vina menstra...Cheek Kiss
florinamaria
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:30 AM
Nivel

Rubynne wrote:
Buna dimineata. Va multumesc fetelor pt tot ceea ce ati insemnat pt mine lunile astea, pt sfaturi si sustinere. Eu ma retrag din forum si grup...ma retrag din cursa. Nu imi e sortit sa fiu mama vreodata din pacate si lipsa banilor nu imi da sansa sa fac o altfel de stimulare decat cea cu closty care nu e valabila. Va urez sa reusiti sa va tineti puii in brate cat mai repede posibil. Tot binele din lume tuturor!

Nu î?i pierde speranta, te rog. Cheek Kiss
bianca88
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2016
Rubynne wrote:

Nu trebuie sa te dai batuta scumpa niciodata,nici nu stii cand Domnul iti va da si tie un ingeras!!Iti doresc tot binele!!
Lili Eu
Scris: Saturday, August 20, 2016 8:52 AM
Nivel

bianca88 wrote:
Azi e 36.9
sigur ca e foarte devreme facut testul....eu pe primul il facusem in z10 si tot a fost devreme se vedea doar o umbra pe cate o vedem doar eu in ziua de urati sa vazut linia un pic mai clar dar slaba si apoi am mai facut la cateva zile si a fost foarte vizibila..... eu zic sa stai linistita...pana cand trebuie sa vina urati!!!! Buddy1 Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.