Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crissy
Scris: Friday, August 19, 2016 7:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Lili Eu wrote:
Fetelor eu acum am venit de la Dr si am adus tot praful de burtica pt voi....confeti confeti confeti gravida confeti confeti confeti am sa pun poze cu puiutul meu cel nazdravan...box2 nu a vrut sa imi arate fata a stat tot timpul cu manutele la ochisori Lol si a miscat tot timpul din manute si picioruse e o minune de ingeras!!! ma rog ca DD sa il tina la caldurica pana la termen Hands sper sa ma urmati cat mai curand....! computerlove

Foarte frumos puiutul tau, sa fie sanatos si sa stea cuminte in burtica pana la termen computerlove computerlove computerlove
Lili Eu
Scris: Friday, August 19, 2016 7:33 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Crissy wrote:

Foarte frumos puiutul tau, sa fie sanatos si sa stea cuminte in burtica pana la termen computerlove computerlove computerlove
multumesc!!! DistanceKiss
bianca88
Scris: Friday, August 19, 2016 8:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/16/2016
Crissy wrote:

Super! Iti tin pumnii sa fie cu ochisori majoreta

computerlove merci
bianca88
Scris: Friday, August 19, 2016 8:31 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Când testezi?

Am abia 7 zile de la ovulatie
bianca88
Scris: Friday, August 19, 2016 8:32 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Fetelor eu acum am venit de la Dr si am adus tot praful de burtica pt voi....confeti confeti confeti gravida confeti confeti confeti am sa pun poze cu puiutul meu cel nazdravan...box2 nu a vrut sa imi arate fata a stat tot timpul cu manutele la ochisori Lol si a miscat tot timpul din manute si picioruse e o minune de ingeras!!! ma rog ca DD sa il tina la caldurica pana la termen Hands sper sa ma urmati cat mai curand....! computerlove

Sa fiti sanatosei ambii!!!!computerlove
bby88
Scris: Friday, August 19, 2016 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Lili Eu wrote:

E superbhearts sa stea acolo pana la termen, sa fie sanatos si sa-?i aduca numai bucuriicomputerlove Cum ?i se pare dr Tutu acum ca mergi pt monitorizarea sarcinii?
andy07
Scris: Friday, August 19, 2016 9:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Lili, inca o data felicitari pe bebe, sa fiti amandoi sanatosi si sa ai o sarcina usoara!

Felicitari si tie Amalia pt rezultatul beta, stiu ca pt tine inca sunt emotii pana vezi ca se dubleaza dar ai incredere ca va fi bine! Luni vei recolta iarasi beta?

e prea mare agitatia cu testele de ovulatie cu 2 linii... tare astept deznodamantul!
Lili Eu
Scris: Friday, August 19, 2016 9:13 PM
Nivel

bby88 wrote:

E superbhearts sa stea acolo pana la termen, sa fie sanatos si sa-?i aduca numai bucuriicomputerlove Cum ?i se pare dr Tutu acum ca mergi pt monitorizarea sarcinii?
Multumesc!!! sincer m-a cam dezamagit cand am fost joia trecuta cu acea scurgere de ma speriasem, i-am trimis sms pe la 7 dimineata si nu am raspuns apoi am sunat si iar nu a raspuns si am plecat la urgente slava domnului ca totul a fost bine...Hands si pe la 19:00 imi trimite si el sms ca daca se modifica secretua sa il sun.... si eu nu l-am sunat deloc pt ca eram suparata ca nu a raspuns :( si oricum eram linistita ce totul era bine de pe la ora 9 nu am mai avut nimic si nu mai aveam motiv sa il sun, eu una vreau sa imi caut aici in ploiest un Dr.... am inimerit atunci la urgente un Dr foarte de treaba, a vb foarte frumos cu mine mi-a explicat ca bebe e bine, a fost pe gustul meu, si ma bate gandul sa merg in paralel....nici de el nu ma indur.... dar ma gandesc ca daca imi face asa si cand o fi sa nasc ce ma fac? al meu sot nu vrea sa renunt la el... dar pe mine ma bate gandul.... la comportament e tot la fel.... vorbeste deschis... la tot ce il intreb...imi explica ce are bebe... ca e bine si se incadreaza perfect la masuratori.. si cam atat..! computerlove
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 9:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
andy07 wrote:
Lili, inca o data felicitari pe bebe, sa fiti amandoi sanatosi si sa ai o sarcina usoara!

Felicitari si tie Amalia pt rezultatul beta, stiu ca pt tine inca sunt emotii pana vezi ca se dubleaza dar ai incredere ca va fi bine! Luni vei recolta iarasi beta?

e prea mare agitatia cu testele de ovulatie cu 2 linii... tare astept deznodamantul!

Mie imi spui?????:))))))))
Lili Eu
Scris: Friday, August 19, 2016 9:15 PM
Nivel

andy07 wrote:

multumsc!! si sper sa veniti repede dupa mine, sa va asculte DD rugamintea de a deveni mame Hands DistanceKiss computerlove
Rubynne
Scris: Friday, August 19, 2016 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Lili Eu wrote:

dance newclap ce bebe frumos ai tu acolo Lilisor!
andy07
Scris: Friday, August 19, 2016 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
NicoletaNisca wrote:

Analizele toate cate le am facut au iesit ok, luna aceasta nu am facut analize...as putea sa nu raspund din moment ce am foliculi?

1 folicul.
am vazut pe facebook ca te-ai suparat ca m-am luat de LH-ul tau si ca ai facut test de ovulatie si a iesit f pozitiv. nici nu avea cum sa nu iese pozitiv, din moment ce scopul pregnilului e sa sparga foliculul prin actiunea HCG-ului care e asemanator cu LH-ul si pozitiveaza testele de ovulatie si sarcina- daca faci test de sarcina acum iese si ala pozitiv.
eu ti-am zis cum se procedeaza corect la o stimulare pt a vedea daca raspunzi- prin dozari hormonale- si aici e vina medicilor ca nu le recomanda in fiecare etapa a ciclului. daca tu din asta "doar iti faci griji si probleme" si nu mai intri pe forum, e strict problema ta, dar sa stii ca eu acelasi lucru il pot scrie si pe facebook, pe care il citesc dar nu imi place sa scriu acolo. o sa te urmaresc, oricum, si iti doresc ca peste 2 saptamani sa fii la fel de incantata de testul de sarcina cum ai fost azi de cel de ovulatie. asta sincer si fara resentimente. eu nu m-as fi suparat daca mi-ar fi scris cineva ce ti-am scris eu tie.

si daca sunt asa acida cum ma considera unele dintre voi, poate eu ar trebui sa nu mai intru ca sa nu va faceti griji si probleme ca zic eu nu stiu ce. dar mai pierd un pic de timp pe aici, oricum o sa raspund muuult mai rationalizat si selectiv.
Lili Eu
Scris: Friday, August 19, 2016 10:28 PM
Nivel

Rubynne wrote:

dance newclap ce bebe frumos ai tu acolo Lilisor!
iloveyou computerlove
Tania2105
Scris: Friday, August 19, 2016 10:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
andy07 wrote:

1 folicul.
am vazut pe facebook ca te-ai suparat ca m-am luat de LH-ul tau si ca ai facut test de ovulatie si a iesit f pozitiv. nici nu avea cum sa nu iese pozitiv, din moment ce scopul pregnilului e sa sparga foliculul prin actiunea HCG-ului care e asemanator cu LH-ul si pozitiveaza testele de ovulatie si sarcina- daca faci test de sarcina acum iese si ala pozitiv.
eu ti-am zis cum se procedeaza corect la o stimulare pt a vedea daca raspunzi- prin dozari hormonale- si aici e vina medicilor ca nu le recomanda in fiecare etapa a ciclului. daca tu din asta "doar iti faci griji si probleme" si nu mai intri pe forum, e strict problema ta, dar sa stii ca eu acelasi lucru il pot scrie si pe facebook, pe care il citesc dar nu imi place sa scriu acolo. o sa te urmaresc, oricum, si iti doresc ca peste 2 saptamani sa fii la fel de incantata de testul de sarcina cum ai fost azi de cel de ovulatie. asta sincer si fara resentimente. eu nu m-as fi suparat daca mi-ar fi scris cineva ce ti-am scris eu tie.

si daca sunt asa acida cum ma considera unele dintre voi, poate eu ar trebui sa nu mai intru ca sa nu va faceti griji si probleme ca zic eu nu stiu ce. dar mai pierd un pic de timp pe aici, oricum o sa raspund muuult mai rationalizat si selectiv.

Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo eu una nu comentez...Vreau doar sa-ti multumesc ca de fiecare data mi-ai dat un sfat din suflet, cum ai crezut tu mai bine, cand a fost cazul m-ai certat si tu si BBY ca am facut ovitrelle fara monitorizare, dar mi-am acceptat greseala si nu m-am suparathohot

Nicoleta, abia acum am vazut ce ai scris pe facebook, si scuze, dar chiar nu ai avut motiv sa te superiNuImiPasa NuImiPasa NuImiPasa din zecile de mesaje care ti le-au scris fetele, nimeni nu ti-a zis ca daca faci ovitrelle sau pregnyl, testul de ovulatie se pozitiveaza si cel de sarcina la fel...Si nu invinovatesc fetele, ca unele nu au facut injectii, si e normal sa nu stie, dar uite ca ANDY ,,acida,, cum e ea (citez din comentariul ei) ti-a scris sus niste ,,cuvinte de aur,, nu exagerez, ti le zic din propria experienta, am 6 stimulari la activ cu CLOSTY si zero rezultat...Abia dupa mi-a picat fisa sa mai dozez si eu hormonalele, sa mai fac mutatiile..M-am trezit cu multe surprizepale pale pale

Lili Eu
Scris: Friday, August 19, 2016 10:44 PM
Nivel

andy07 wrote:

1 folicul.

Nu trebuie sa te superi.... eu una te consider un mare ajutor pt aspirici.... tu fii asa cum esti ca nu faci rau nimanui....Buddy1 DistanceKiss o inteleg si pe Nicoleta foarte bine....atunci cand iti doresti ceva foarte mult..!si te unfli putin...si crez ca poate e luna ta si cineva te trezeste la realitate nu prea iti pica bine....si te superi chear daca acea persoana iti vrea binele...si eu am trecut prin asta...multe dintre voi stiti povestea cu sarcina trecuta...:( dar eu ma unflam in pene,si credeam ca totul e bine. si ca nu aveti dreptate. eu zic sa nu va suparati. sunteti aici sa va sustineti...! iloveyou computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.