Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Lili Eu wrote: multumesc!!!! si noi te pupam  suntem bine stam acasa, acum sunt in concediu de risc maternal, nu fac nimic nu ma lasa al meu stau toata ziua de gatit mai gatesc, dar in rest nimic nu am voie sa dau cu aspiratorul sa dau cu mopul.....o sa ajung o puturoasa :))) tu ce mai faci ai mai fost la Tutu? eu nu am mai fost de la 12 saptamani, ma duc la alt Dr aici in ploiesti e tot barbat si e super ok.... el ma rezolvat cu concediul de risc matermal. cu Tutu nu rezolvam nimic si deaia am renuntat la el. initial am vrut sa merg in paralel dar nu are rost sa dau bani in 2 locuri plus ca era si bani pe bebzina.....cu dr asta de acum ma inteleg super ok si e foarte interesat de mine asta ma facut sa renunt la Tutu.... Nu am mai fost si chiar azi radeam cu sotul ca am sunat vineri la clinica pt laparoscopie si urma sa imi trimita cineva mesaj cu analizele pt anestezista si nu mi le-a mai trimis. O fi semn sa nu fac nici luna asta =)) Glumesc...sun azi din nou Foarte bine faci ca mergi la un medic la tine in oras care are mai mult timp. Si eu ma gandeam ca o sa renunt probabil la Tutu daca raman...dar pana atunci mai vedem. Poate il schimb chiar inainte :))) |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| bby88 wrote:Nu am mai fost si chiar azi radeam cu sotul ca am sunat vineri la clinica pt laparoscopie si urma sa imi trimita cineva mesaj cu analizele pt anestezista si nu mi le-a mai trimis. O fi semn sa nu fac nici luna asta =)) Glumesc...sun azi din nou  Foarte bine faci ca mergi la un medic la tine in oras care are mai mult timp. Si eu ma gandeam ca o sa renunt probabil la Tutu daca raman...dar pana atunci mai vedem. Poate il schimb chiar inainte :))) eu zic sa suni si sa faci la el laparascopia e cel mai bun Dr pe laparascopie.....si eu zic sa te duci pana ramai apoi vezi tu ce faci.....al meu ar fi vrut sa nasc cu el dar eu ma suparasem pe el pt ca atunci cand am avut acea scurgere maronie rozalie ma speriasem si i-am trimis sms apoi am sunat de 3 ori si nu a raspuns si am plecat la urgenta la spitat bine ca nu a fost nimic... bebe era bine dar ma ingrijorasem si eu am trimis sms dimineata la ora 6 dimineata si el pe la ora 5 seara imi trimite sms ca daca se schinba secretia sa il sun... poi daca in timpul asta fereasca d.zeu pierdeam sarcina si era prea tarziu? su la urgente am dat de dr asta la care sunt si mi-a placut foarte mult de el cu cat interes imi vb....si sincer cand m-am dus la el la cabinet deja stia cine sunt si ce probleme am avut cu sarcinile trecute....ma tinea minte si ii povestea la asistenta lui despre mine si prin ce trecusem inainte...pecand tutu uita si cine sunt trebuia sa ii povestesc moarte caprioare de fiecare data cand ma duceam la el...chear ultima data ma intrebat ce face cel mic de acasa.... zicea ca mai am un copil acasa.... |
|
| Lili Eu wrote: eu zic sa suni si sa faci la el laparascopia e cel mai bun Dr pe laparascopie.....si eu zic sa te duci pana ramai apoi vezi tu ce faci.....al meu ar fi vrut sa nasc cu el dar eu ma suparasem pe el pt ca atunci cand am avut acea scurgere maronie rozalie ma speriasem si i-am trimis sms apoi am sunat de 3 ori si nu a raspuns si am plecat la urgenta la spitat bine ca nu a fost nimic... bebe era bine dar ma ingrijorasem si eu am trimis sms dimineata la ora 6 dimineata si el pe la ora 5 seara imi trimite sms ca daca se schinba secretia sa il sun...  poi daca in timpul asta fereasca d.zeu pierdeam sarcina si era prea tarziu? su la urgente am dat de dr asta la care sunt si mi-a placut foarte mult de el cu cat interes imi vb....si sincer cand m-am dus la el la cabinet deja stia cine sunt si ce probleme am avut cu sarcinile trecute....ma tinea minte si ii povestea la asistenta lui despre mine si prin ce trecusem inainte...pecand tutu uita si cine sunt trebuia sa ii povestesc moarte caprioare de fiecare data cand ma duceam la el...chear ultima data ma intrebat ce face cel mic de acasa....  zicea ca mai am un copil acasa.... Am sunat iar...parca sunt cu capul fetele alea. Imi spun ca in 5 min am sms-ul si iar nu trimit nimic:)) Asa e cu Tutunaru e foarte ocupat si se implica mai mult in problemele de infertilitate. Eu ma mir ca nu o ia razna cu programul pe care il are. Ma bucur ca ti-ai gasit un medic de incredere. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bianca, te felicit! Ma bucur pentru tine! Tin pumnii la rezultatul beta! |
|

| bby88 wrote:Am sunat iar...parca sunt cu capul fetele alea. Imi spun ca in 5 min am sms-ul si iar nu trimit nimic:)) Asa e cu Tutunaru e foarte ocupat si se implica mai mult in problemele de infertilitate. Eu ma mir ca nu o ia razna cu programul pe care il are. Ma bucur ca ti-ai gasit un medic de incredere. Stiu ca asta e motivul ptr care nu ma tinea minte ca e foarte ocupat....dar nu am vrut sa fiu pusa in situatia ca atunci cand o fi sa nasc sa ma dea pe mana altor Dr care nu au habar de trecutul meu.....deaia m-am si hotarat sa raman aici la Dr de bine de rau daca e ceva ma duc repede la maternitate......De altfel Tutunaru e un Dr foarte bun in infertilitate, eu sunt constienta ca fara ajuturul lui nu ramaneam insarcinata si ptr asta ii sunt vesnic recunoscatoare......sa ii dea D.zeu sanatate si putere sa ajute mai multe femei sa isi vada visul inplinit.... vezi sa nu fi gresit numarul de tel sa fi trimis pe alt nr sms |
|
| Lili Eu wrote: Stiu ca asta e motivul ptr care nu ma tinea minte ca e foarte ocupat....dar nu am vrut sa fiu pusa in situatia ca atunci cand o fi sa nasc sa ma dea pe mana altor Dr care nu au habar de trecutul meu.....deaia m-am si hotarat sa raman aici la Dr de bine de rau daca e ceva ma duc repede la maternitate......De altfel Tutunaru e un Dr foarte bun in infertilitate, eu sunt constienta ca fara ajuturul lui nu ramaneam insarcinata si ptr asta ii sunt vesnic recunoscatoare......sa ii dea D.zeu sanatate si putere sa ajute mai multe femei sa isi vada visul inplinit....  vezi sa nu fi gresit numarul de tel sa fi trimis pe alt nr sms Gata. Mi-a trimis. Maine le fac si dupa ce am rezultatele o sa ma sune sa ma programez. Vad ca EKG nu mi-a dat sa fac. Mai bine ca si asa mie imi iese mereu prost din cauza aritmiei pe care o am. Sper macar sa gaseasca ceva rezolvabil sa nu o fac degeaba |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bby88 wrote:Gata. Mi-a trimis. Maine le fac si dupa ce am rezultatele o sa ma sune sa ma programez. Vad ca EKG nu mi-a dat sa fac. Mai bine ca si asa mie imi iese mereu prost din cauza aritmiei pe care o am. Sper macar sa gaseasca ceva rezolvabil sa nu o fac degeaba Mult succes! Astept cu maxim interes toate detaliile de la procedura |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| bby88 wrote:Gata. Mi-a trimis. Maine le fac si dupa ce am rezultatele o sa ma sune sa ma programez. Vad ca EKG nu mi-a dat sa fac. Mai bine ca si asa mie imi iese mereu prost din cauza aritmiei pe care o am. Sper macar sa gaseasca ceva rezolvabil sa nu o fac degeaba Succes |
|
| Crissy wrote:Mult succes! Astept cu maxim interes toate detaliile de la procedura Multumesc. Cred ca saptamana viitoare o fac. Am un nod in gat o sa revin cu detalii |
|
| FloreC wrote:Succes Multumesc
App fetelor care ati facut. Citisem in alta parte ca ar trebui daca tot fac sa cer si histero. Nu se vede tot la laparoscopie? Sa cer sa le fac pe amandoua? Si inca ceva... Are importantă perioada ciclului pt laparo. In unele locuri citisem ca se face pana la ovulatie. Asistenta mi-a zis ca o pot face oricând |
|

| bby88 wrote:Gata. Mi-a trimis. Maine le fac si dupa ce am rezultatele o sa ma sune sa ma programez. Vad ca EKG nu mi-a dat sa fac. Mai bine ca si asa mie imi iese mereu prost din cauza aritmiei pe care o am. Sper macar sa gaseasca ceva rezolvabil sa nu o fac degeaba Succes!!!! la mine nu a gasit nimic a iesit ok laparoscopia da nu imi pare rau ca am facut...si ma bucurat ca sunt ok. la mine a fost doar polipil motivul de nu ramaneam.... |
|

| bby88 wrote:Multumesc. Cred ca saptamana viitoare o fac. Am un nod in gat  o sa revin cu detalii pai daca iti ies analizele le trimiti la clinica si te suna si te intreaba cand vrei sa faci.. eu tot asa am facut repede nu am vrut sa pierd timp... in luna care am fost prima data la el m-am si operat...! nu am vrut sa stau prea mult pe ganduri ca apoi ma lua teama...si eu nici nu aveam timp de piedut... |
|

| bby88 wrote:Multumesc App fetelor care ati facut. Citisem in alta parte ca ar trebui daca tot fac sa cer si histero. Nu se vede tot la laparoscopie? Sa cer sa le fac pe amandoua? Si inca ceva... Are importanta perioada ciclului pt laparo. In unele locuri citisem ca se face pana la ovulatie. Asistenta mi-a zis ca o pot face oricând eu am facut si laparoscopie si histero in acelasi timp dar ptr ca trebuia sa imi scoata polipul.....la tine nu cred ca e nevoie....eu asa zic...eu am asteptat cm si dupa cm am facut programare... nu stiu daca are importanta mie imi era frica sa nu se fi prins bebe sa ii fac rau |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| bby88 wrote:Gata. Mi-a trimis. Maine le fac si dupa ce am rezultatele o sa ma sune sa ma programez. Vad ca EKG nu mi-a dat sa fac. Mai bine ca si asa mie imi iese mereu prost din cauza aritmiei pe care o am. Sper macar sa gaseasca ceva rezolvabil sa nu o fac degeaba
Ai incredere ca va fi bine si sa speram ca se va descoperi mica problema, se va rezolva si te vedem si pe tine cu burtica curand! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| bby88 wrote:Multumesc App fetelor care ati facut. Citisem in alta parte ca ar trebui daca tot fac sa cer si histero. Nu se vede tot la laparoscopie? Sa cer sa le fac pe amandoua? Si inca ceva... Are importanta perioada ciclului pt laparo. In unele locuri citisem ca se face pana la ovulatie. Asistenta mi-a zis ca o pot face oricând Si eu ?tiu ca se face pana în ovulatie ?i cred ca e suficienta doar laparoscopia |
|
|