Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Lili Eu wrote: floricico punete pe treaba diseara nu mai lasa totul la voia intamplari, ptr ca timpul nu e deloc in favoarea ta..... eu iti tin pumni si sa vii cu doua liniute cat mai curand..... Mul?umesc Lilisor ?tiu ca timpul trece ... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| FloreC wrote:Mul?umesc Lilisor  ?tiu ca timpul trece ... pai nu stiu dc de la un timp te vad mai delasatoare....eu stau cu ochii pe tine ca pe butelie chear daca nu scriu te urmaresc...inainte erai mai hotarata ptr a avea un bebe....poi daca pierzi mereu perioada fertila ce faci?.... hai te Vreau mai hotarata lunile astea sa vina mos craciun la tine cu un test pozitiv.....!!!! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| bianca88 wrote:buna dimineata fetelor nu mai pot de fericire plang de fericire!!!
e pozitiv nuu??
Felicitari!!! A cata luna de incercari este?? Ai luat ceva vitamine/pastile/naturiste? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| bianca88 wrote:buna dimineata fetelor nu mai pot de fericire plang de fericire!!!
e pozitiv nuu??
Felicitari!!!e pozitiv!! |
|

| ?tiu ca par un pic mai delasatoare doar ca am scris acum vreo 2 luni ca simt nevoia sa ma deta?ez pu?in ,nu sa iau pauza dar 2 ani de zile au fost pline de momente tensionate,de speran?e, dezamagiri, doctori,analize....parca am simti nevoia sa las ?i corpul sa respire un pic...Abia de ieri am început sa iau un complex de magne b6, ca,fier ?i acid folic pentru ca ma simt slabita so am ni?te ameteli plus o durere la sânul drept pe care vreau sa o urmaresc sa vad daca dispare dupa ciclu ?i daca nu merg sa fac o mamografie...Te pup ?i sper sa vin cât mai curând cu test pozitiv !!De lasat nu ma las!!! |
|

Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| am fost lam beta astept rezultatul,mi sa spus dupa ora 17 va fi |
|

| FloreC wrote:?tiu ca par un pic mai delasatoare doar ca am scris acum vreo 2 luni ca simt nevoia sa ma deta?ez pu?in ,nu sa iau pauza dar 2 ani de zile au fost pline de momente tensionate,de speran?e, dezamagiri, doctori,analize....parca am simti nevoia sa las ?i corpul sa respire un pic...Abia de ieri am început sa iau un complex de magne b6, ca,fier ?i acid folic pentru ca ma simt slabita so am ni?te ameteli plus o durere la sânul drept pe care vreau sa o urmaresc sa vad daca dispare dupa ciclu ?i daca nu merg sa fac o mamografie...Te pup ?i sper sa vin cât mai curând cu test pozitiv !!De lasat nu ma las!!! Asa te vreau, poate imi faci un codou cu doua liniute de craciun.... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/19/2016 Mesaje: 311
| Felicitari Bianca! sa fie bebe cumintel si sanatos si sa va bucure zilele! Si daca tot am intrat va las o caruta de praf de burtica sa va ajunga pana data viitoare...sa mai sariti parleazul la gravidute! pfuuu-pfuuu-pfuuu! |
|

| Lili Eu wrote: Asa te vreau, poate imi faci un codou cu doua liniute de craciun.... Doamne ajuta!!!!Nu ?tiu de ce dar simt ca fara sa ma agit prea tare o sa vina ?i la mine bebe!!În general lucrurile bune ?i frumoase au venit mai târziu la mine dar....Au venit!!... |
|

| bianca88 wrote:am fost lam beta astept rezultatul,mi sa spus dupa ora 17 va fi ?in pumnii sa fie unul pe masura!! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
e pozitiv nuu??
Felicitari Bianca Te asteptam cu beta mare Sarcina usoara! Flore apucati-va de treaba de azi si continuati si zilele urmatoare ca nu se stie daca ai ovulat sau nu. Bafta multa! E ok ca nu vrei sa te stresezi dar cum spune si Lili daca sariti fix peste perioada fertila iar nu e bine.. Lili pupici multi pentru printisor Cum mai esti? |
|

| bby88 wrote:Felicitari Bianca  Te asteptam cu beta mare  Sarcina usoara! Flore apucati-va de treaba de azi si continuati si zilele urmatoare ca nu se stie daca ai ovulat sau nu. Bafta multa! E ok ca nu vrei sa te stresezi dar cum spune si Lili daca sariti fix peste perioada fertila iar nu e bine.. Lili pupici multi pentru printisor  Cum mai esti? multumesc!!!! si noi te pupam suntem bine stam acasa, acum sunt in concediu de risc maternal, nu fac nimic nu ma lasa al meu stau toata ziua de gatit mai gatesc, dar in rest nimic nu am voie sa dau cu aspiratorul sa dau cu mopul.....o sa ajung o puturoasa :))) tu ce mai faci ai mai fost la Tutu? eu nu am mai fost de la 12 saptamani, ma duc la alt Dr aici in ploiesti e tot barbat si e super ok.... el ma rezolvat cu concediul de risc matermal. cu Tutu nu rezolvam nimic si deaia am renuntat la el. initial am vrut sa merg in paralel dar nu are rost sa dau bani in 2 locuri plus ca era si bani pe bebzina.....cu dr asta de acum ma inteleg super ok si e foarte interesat de mine asta ma facut sa renunt la Tutu.... |
|

| FloreC wrote:Doamne ajuta!!!!Nu ?tiu de ce dar simt ca fara sa ma agit prea tare o sa vina ?i la mine bebe!!În general lucrurile bune ?i frumoase au venit mai târziu la mine dar....Au venit!!... Faci bine ca vrei sa fi mai relaxata te inteleg, si eu am ramas in luna cand m-am detasat de tot.....eu iti tin pumni si sa nu mai ratezi perioada fertila ca asta e cel mai important sa vina bebe...! |
|

| bby88 wrote:Felicitari Bianca  Te asteptam cu beta mare  Sarcina usoara! Flore apucati-va de treaba de azi si continuati si zilele urmatoare ca nu se stie daca ai ovulat sau nu. Bafta multa! E ok ca nu vrei sa te stresezi dar cum spune si Lili daca sariti fix peste perioada fertila iar nu e bine.. Lili pupici multi pentru printisor  Cum mai esti? Azi nu ma mai doare deloc ovarul ?i de asta presupun ca daca am ovulat deja poate am ratat...Mai devreme I am spus sotului de ce eram pu?in suparata diminea?a sa nu creada alte lucruri etc ?i m a certat pu?in ca trebuia sa trag de el aseara. ..Dar era 12 noaptea ?i am zis sa îl las sa se odihneasca ...Dar diseara a promis ca se v a revansa |
|

| Lili Eu wrote: Faci bine ca vrei sa fi mai relaxata te inteleg, si eu am ramas in luna cand m-am detasat de tot.....eu iti tin pumni si sa nu mai ratezi perioada fertila ca asta e cel mai important sa vina bebe...! |
|
|