Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Bella1989
Scris: Monday, September 26, 2016 9:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Crissy wrote:

Buna, eu una n-as lua naturiste pe un ciclu de stimulare medicamentoasa de teama sa nu interfereze cumva.. pentru endometru vitamina E, rodii, putin vin rosu
Sincer mi-e fica sa iau si vitamina e.nici vin nu prea as bea,mai ales ca pe langa clostilbegyt mai iau si dostinex...raman doar rodiile.
Crissy
Scris: Monday, September 26, 2016 9:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Bella1989 wrote:
Sincer mi-e fica sa iau si vitamina e.nici vin nu prea as bea,mai ales ca pe langa clostilbegyt mai iau si dostinex...raman doar rodiile.

Atunci ramai pe rodie, pastreaza celelalte optiuni daca nu o sa ai succes luna asta cu closty. Sa fie cu noroc! Cheek Kiss
Bella1989
Scris: Monday, September 26, 2016 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2016
Crissy wrote:

Atunci ramai pe rodie, pastreaza celelalte optiuni daca nu o sa ai succes luna asta cu closty. Sa fie cu noroc! Cheek Kiss
Multumesc! Sa dea Dumnezeu la toata lumea! Am vazut ca avem analizele asemanatoare, doar ca mie nu mi-a zis niciun doctor ca as avea ovare polichistice. Dar citind pe postarile voastre la un moment dat mi-a venit dubiul... Pe tine cum te-a diagnosticat? Ce investigatii se fac? Mie la eco mi-au zis mereu ca am ovare "frumoase",dar am amh 6,010, prolactina usor marita (asta se explica prin faptul ca am un microadenom hipofizar), testele de ovulatie imi ieseau mereu pozitive, chiar daca faceam 5-6 zile la rand..
ioanamar
Scris: Monday, September 26, 2016 10:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/26/2016
FloreC wrote:

Bine ai venit!!!Totul e posibil:?i sarcina fara simptome ?i simptome de sarcina fara a fi..?i testul se poate pozitiva mai greu...parerea mea e sa repe?i alt test dupa vreo 3 zile ?i daca e tot negativ poate e o dereglare. ...Eu iti tin pumnii sa fie bebe ?i te a?teptam cu vestea cea mare cât mai curandmajoreta coeur

Multumesc :) O sa il refac sambata dimineata, ca sa ii dau timp organismului meu sa se decida ce ganduri are :))
Am citit pe undeva ca daca e baietel sau sunt gemeni se pozitiveaza mai greu, pentru ca nivelul HCG e mai scazut. Asa o fi...? love
Rubynne
Scris: Tuesday, September 27, 2016 6:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
ioanamar wrote:

Multumesc :) O sa il refac sambata dimineata, ca sa ii dau timp organismului meu sa se decida ce ganduri are :))
Am citit pe undeva ca daca e baietel sau sunt gemeni se pozitiveaza mai greu, pentru ca nivelul HCG e mai scazut. Asa o fi...? love

Bine ai venit!
Daca ai gemeni hcg e mai mare clar...ai doi care se dezvolta...nicidecum mai mic. Si se pozitiveaza mult mai devreme. Sa-ti confirme fosta aspirica Nico ce are gemeni si a avut test pozitiv in z11 dpo.
FloreC
Scris: Tuesday, September 27, 2016 8:42 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
Neata fetele!Pe mine m a durut ieri ovarul drept ?i fiind in z11 am zis ca ovulez ?i nu am apucat sa bebelim ca a venit so?ul ff obosit ?i a adormit repede...Nu am apucat sa îi propun ceva etc..Sâmbata dupa amiaza a fost ultima iubireala dar nu ?tiu daca au rezistat solda?ii atât. ..diseara cred ca e târziu deja deci luna asta e ca ?i ratata....Dar oricum nu vrem sa mai punem presiune ?i sa lasam de la sine totulcomputerlove
Crissy
Scris: Tuesday, September 27, 2016 8:58 AM
Nivel

Bella1989 wrote:
Multumesc! Sa dea Dumnezeu la toata lumea! Am vazut ca avem analizele asemanatoare, doar ca mie nu mi-a zis niciun doctor ca as avea ovare polichistice. Dar citind pe postarile voastre la un moment dat mi-a venit dubiul... Pe tine cum te-a diagnosticat? Ce investigatii se fac? Mie la eco mi-au zis mereu ca am ovare "frumoase",dar am amh 6,010, prolactina usor marita (asta se explica prin faptul ca am un microadenom hipofizar), testele de ovulatie imi ieseau mereu pozitive, chiar daca faceam 5-6 zile la rand..

La mine diagnosticul a fost pus pe baza aspectului ecografic al ovarelor si restul simptomelor (ex pilozitate, greutate corporala etc) Iti atasez o poza sa vezi diferenta de aspect dintre ovarul normal si cel polichistic.

Crissy attached the following image(s):
ovar1.png

andy07
Scris: Tuesday, September 27, 2016 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Crissy, nu imi mai amintesc, cand ai facut injectia de spargere?
bianca88
Scris: Tuesday, September 27, 2016 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2016
buna dimineata fetelor nu mai pot de fericire plang de fericire!!!

e pozitiv nuu??

bianca88 attached the following image(s):
20160927_091208.jpg

Crissy
Scris: Tuesday, September 27, 2016 9:21 AM
Nivel

andy07 wrote:

Vineri la 11 dimineata..
Tania2105
Scris: Tuesday, September 27, 2016 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
andy07 wrote:

NeatzaDistanceKiss A fost ok ieri la analize? Esti gata pt joi? ras Sunt cu lupa dupa tinedance
Mihaela1234
Scris: Tuesday, September 27, 2016 9:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
bianca88 wrote:

e pozitiv nuu??

Este!!Bravoo Felicitari!! Nu prea am activat eu pe aici dar va citesc din umbra! Si asa ma bucur cand mai vine o aspiranta la gravidute!! Eu zic fuguta la betamajoreta
FloreC
Scris: Tuesday, September 27, 2016 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 8/6/2016
bianca88 wrote:

e pozitiv nuu??

Felicitari! !!!!topai chitara dance
Lili Eu
Scris: Tuesday, September 27, 2016 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
bianca88 wrote:

e pozitiv nuu?? eu zic ca e pozitiv, dar sa faci alt fel de test de sarcina!!! daca nu ma insel ai mai avut acest tip de test de sarcina fals pozitic cu o luna doua in urma! eu iti tin pumni sa fie bebe!!!!Hands majoreta majoreta majoreta
Lili Eu
Scris: Tuesday, September 27, 2016 9:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
FloreC wrote:
Neata fetele!Pe mine m a durut ieri ovarul drept ?i fiind in z11 am zis ca ovulez ?i nu am apucat sa bebelim ca a venit so?ul ff obosit ?i a adormit repede...Nu am apucat sa îi propun ceva etc..Sâmbata dupa amiaza a fost ultima iubireala dar nu ?tiu daca au rezistat solda?ii atât. ..diseara cred ca e târziu deja deci luna asta e ca ?i ratata....Dar oricum nu vrem sa mai punem presiune ?i sa lasam de la sine totulcomputerlove
floricico punete pe treaba diseara nu mai lasa totul la voia intamplari, ptr ca timpul nu e deloc in favoarea ta..... eu iti tin pumni si sa vii cu doua liniute cat mai curand..... Hands computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.