Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Fetelor am primit rezultatele la cultura cervicala, acum incerc sa gasesc si pe internet informatii dar astept si parerile voastre ! monica maria attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/25/2016 Mesaje: 52
| Buna!La sfatul fetelor postez si aici in “clubul aspirantelor”mesajul meu … sunt noua in forumul vostru si nu mai stiu cum sa interpretez ce mi se intampla si la ce sa ma astept.. am o menstruatie neregulata de vreun an de cand am pierdut o sarcina in evolutie .. cm ul vine de cand ma stiu la 25 zile .. de un an insa am fluctuatii genul 18,20,25 am avut diagnostic si de amenoree sec cand a intarziat 66 zile .. drept pentru care habar nu am cand mai ovulez! in ultimele 5 luni sunt cu ecografii lunar pentru un chist de vreo 5 cm pe in ovar.. sapt trecuta iar eco in alta parte .. nu mai este chistul .. si iar analize .. care momentan sunt bune .. mycoplasma negativ ureoplasma negativ mai am chlamydia sa astept raspunsul.. Bun! Fara dureri la cm insa stiu de vreo 10 ani cand sunt la perioada fertila cu niste dureri de ovare de nu puteam sa stau jos.. si in ultimele trei luni am luat Duphaston care a facut ca aceste simptome sa dispara.. insa luna asta mi s-a zis sa nu mai iau duphastonul.. si iar au inceput durerile.. nu-i bai macar stiu ca sunt in grafic de fertilitate..si acum intrebarea mea este.. daca ultima menstruatie a venit la nici 20 de zile.. a inceput pe data de 9.09-15.09 7 zile .. in conditiile in care calendarul imi arata ca maximum de fertilitate este maine -ziua ovulatiei 26.09 insemnand ziua18 a cm.. eu de ce am avut durerile de ovulatie cu muult inainte gen in ziua 14-15 a cm?! ca nu mai inteleg nimic? eu in ziua 13 a cm aveam pe Ovarul stg foliculi dominant de 23 si pe dreptul dominant de 17.. orice raspuns sau situatie similiara m-ar ajuta ca doctorii nu stau sa asculte chiar toate povestile si nelinistile noastre si credeti ma ca eu chiar am fost la doctori.. Multumesc ca ati avut rabdare cu mine!
-Copiaza tot ce ai scris aici pe clubul aspirantelor 52...acolo iti vor raspunde fete cu experienta multa. De obicei la ciclu neregulat si ovulatia variaza de la luna la luna, pot exista si luni anovulatorii. La un ciclu asa scurt tu ar trebui sa ovulezi undeva zilele 11-13. Calendarele sunt pur orientative. Eco sunt sfinte. Testele de ovulatie te pot ajuta si ele destul de mult. Dar daca atunci ai avut durerile ar fi fost bine sa te duci imediat ce au incetat la o alta eco de confirmare a ovulatiei.-
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Alexa2016 wrote:Buna!La sfatul fetelor postez si aici in “clubul aspirantelor”mesajul meu … sunt noua in forumul vostru si nu mai stiu cum sa interpretez ce mi se intampla si la ce sa ma astept.. am o menstruatie neregulata de vreun an de cand am pierdut o sarcina in evolutie .. cm ul vine de cand ma stiu la 25 zile .. de un an insa am fluctuatii genul 18,20,25 am avut diagnostic si de amenoree sec cand a intarziat 66 zile .. drept pentru care habar nu am cand mai ovulez! in ultimele 5 luni sunt cu ecografii lunar pentru un chist de vreo 5 cm pe in ovar.. sapt trecuta iar eco in alta parte .. nu mai este chistul .. si iar analize .. care momentan sunt bune .. mycoplasma negativ ureoplasma negativ mai am chlamydia sa astept raspunsul.. Bun! Fara dureri la cm insa stiu de vreo 10 ani cand sunt la perioada fertila cu niste dureri de ovare de nu puteam sa stau jos.. si in ultimele trei luni am luat Duphaston care a facut ca aceste simptome sa dispara.. insa luna asta mi s-a zis sa nu mai iau duphastonul.. si iar au inceput durerile.. nu-i bai macar stiu ca sunt in grafic de fertilitate..si acum intrebarea mea este.. daca ultima menstruatie a venit la nici 20 de zile.. a inceput pe data de 9.09-15.09 7 zile .. in conditiile in care calendarul imi arata ca maximum de fertilitate este maine -ziua ovulatiei 26.09 insemnand ziua18 a cm.. eu de ce am avut durerile de ovulatie cu muult inainte gen in ziua 14-15 a cm?! ca nu mai inteleg nimic? eu in ziua 13 a cm aveam pe Ovarul stg foliculi dominant de 23 si pe dreptul dominant de 17.. orice raspuns sau situatie similiara m-ar ajuta ca doctorii nu stau sa asculte chiar toate povestile si nelinistile noastre si credeti ma ca eu chiar am fost la doctori..  Multumesc ca ati avut rabdare cu mine! -Copiaza tot ce ai scris aici pe clubul aspirantelor 52...acolo iti vor raspunde fete cu experienta multa. De obicei la ciclu neregulat si ovulatia variaza de la luna la luna, pot exista si luni anovulatorii. La un ciclu asa scurt tu ar trebui sa ovulezi undeva zilele 11-13. Calendarele sunt pur orientative. Eco sunt sfinte. Testele de ovulatie te pot ajuta si ele destul de mult. Dar daca atunci ai avut durerile ar fi fost bine sa te duci imediat ce au incetat la o alta eco de confirmare a ovulatiei.- Bine ai venit! Calendarul face o medie a ciclurilor tale si pe baza lor estimeaza perioada ferita, daca la tine durata menstruatiilor difera asa de mult nu te poti baza pe calendar. Daca ai fost la eco in z13 si aveai folicul dominant de 23 cel mai probabil ai ovulat in z14-15 cand ai simtit durerile, bazeaza-te pe corpul tau mai ales daca iti da semne atat de evidente ca ovulezi! Te asteptam peste 10-11 zile cu testulet de sarcina pozitiv |
|

Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| monica maria wrote:Fetelor am primit rezultatele la cultura cervicala, acum incerc sa gasesc si pe internet informatii dar astept si parerile voastre  !
Ai o infectie cu e-coli...exact ce am avut si eu. Mie initial mi-a dat Ospen, fiind primul trimestru de sarcina, altceva mai puternic oricum nu aveam voie. Apoi augmentin...nici ala nu a avut efect...abia cu Zinat mi-a trecut. Am bagat ceva antibiotice in mine pana am scapat...dar asta pentru ca si medicului i-a fost teama in prima faza sa imi dea ceva puternic, fiind sarcina mica. O sa-ti recomande medicul ceva din antibiograma aia, vad ca e sensibil la destule antibiotice.
Sa stii ca pe mine m-au ajutat mult in ameliorarea simptomelor ceaiul de merisoare, merisoarele confiate, baile de sezut cu ceai de coada calului si urinal aktiv. Ceaiurile ajuta si la "curatarea" vezicii si a tractului urinar, deci ti le recomand chiar daca nu ai simptome neplacute
EDIT : acum am realizat ca e vorba de col...nu de urina. Las totusi informatia acolo, nu sterg, poate mai are si altcineva nevoie. Si daca tot a venit vorba..nu ar strica si o urocultura, bacteria asta se "plimba" , tinand cont ca zonele sunt foarte apropiate. Eu am patit asa acum cativa ani...imi iesea si la urina si in secretii aceeasi bacterie
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Alexa001 wrote:Ai o infectie cu e-coli...exact ce am avut si eu. Mie initial mi-a dat Ospen, fiind primul trimestru de sarcina, altceva mai puternic oricum nu aveam voie. Apoi augmentin...nici ala nu a avut efect...abia cu Zinat mi-a trecut. Am bagat ceva antibiotice in mine pana am scapat...dar asta pentru ca si medicului i-a fost teama in prima faza sa imi dea ceva puternic, fiind sarcina mica. O sa-ti recomande medicul ceva din antibiograma aia, vad ca e sensibil la destule antibiotice. Sa stii ca pe mine m-au ajutat mult in ameliorarea simptomelor ceaiul de merisoare, merisoarele confiate, baile de sezut cu ceai de coada calului si urinal aktiv. Ceaiurile ajuta si la "curatarea" vezicii si a tractului urinar, deci ti le recomand chiar daca nu ai simptome neplacute Ms pt raspuns si pt sfaturi, aveam nevoie de o parere a cuiva care s-a aflat in situatia mea ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Alexa2016 wrote:Buna!La sfatul fetelor postez si aici in “clubul aspirantelor”mesajul meu … sunt noua in forumul vostru si nu mai stiu cum sa interpretez ce mi se intampla si la ce sa ma astept.. am o menstruatie neregulata de vreun an de cand am pierdut o sarcina in evolutie .. cm ul vine de cand ma stiu la 25 zile .. de un an insa am fluctuatii genul 18,20,25 am avut diagnostic si de amenoree sec cand a intarziat 66 zile .. drept pentru care habar nu am cand mai ovulez! in ultimele 5 luni sunt cu ecografii lunar pentru un chist de vreo 5 cm pe in ovar.. sapt trecuta iar eco in alta parte .. nu mai este chistul .. si iar analize .. care momentan sunt bune .. mycoplasma negativ ureoplasma negativ mai am chlamydia sa astept raspunsul.. Bun! Fara dureri la cm insa stiu de vreo 10 ani cand sunt la perioada fertila cu niste dureri de ovare de nu puteam sa stau jos.. si in ultimele trei luni am luat Duphaston care a facut ca aceste simptome sa dispara.. insa luna asta mi s-a zis sa nu mai iau duphastonul.. si iar au inceput durerile.. nu-i bai macar stiu ca sunt in grafic de fertilitate..si acum intrebarea mea este.. daca ultima menstruatie a venit la nici 20 de zile.. a inceput pe data de 9.09-15.09 7 zile .. in conditiile in care calendarul imi arata ca maximum de fertilitate este maine -ziua ovulatiei 26.09 insemnand ziua18 a cm.. eu de ce am avut durerile de ovulatie cu muult inainte gen in ziua 14-15 a cm?! ca nu mai inteleg nimic? eu in ziua 13 a cm aveam pe Ovarul stg foliculi dominant de 23 si pe dreptul dominant de 17.. orice raspuns sau situatie similiara m-ar ajuta ca doctorii nu stau sa asculte chiar toate povestile si nelinistile noastre si credeti ma ca eu chiar am fost la doctori..  Multumesc ca ati avut rabdare cu mine! -Copiaza tot ce ai scris aici pe clubul aspirantelor 52...acolo iti vor raspunde fete cu experienta multa. De obicei la ciclu neregulat si ovulatia variaza de la luna la luna, pot exista si luni anovulatorii. La un ciclu asa scurt tu ar trebui sa ovulezi undeva zilele 11-13. Calendarele sunt pur orientative. Eco sunt sfinte. Testele de ovulatie te pot ajuta si ele destul de mult. Dar daca atunci ai avut durerile ar fi fost bine sa te duci imediat ce au incetat la o alta eco de confirmare a ovulatiei.- Bine ai venit!!Sfatul meu ar fi sa Î?i ascul?i corpul ?i sa bebeliti cât mai des ?i o sa apara ?i bebe pana la urma asta în cazul în care nu sunt ?i alte probleme medicale!Succes |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Alexa2016 wrote:Buna!La sfatul fetelor postez si aici in “clubul aspirantelor”mesajul meu … sunt noua in forumul vostru si nu mai stiu cum sa interpretez ce mi se intampla si la ce sa ma astept.. am o menstruatie neregulata de vreun an de cand am pierdut o sarcina in evolutie .. cm ul vine de cand ma stiu la 25 zile .. de un an insa am fluctuatii genul 18,20,25 am avut diagnostic si de amenoree sec cand a intarziat 66 zile .. drept pentru care habar nu am cand mai ovulez! in ultimele 5 luni sunt cu ecografii lunar pentru un chist de vreo 5 cm pe in ovar.. sapt trecuta iar eco in alta parte .. nu mai este chistul .. si iar analize .. care momentan sunt bune .. mycoplasma negativ ureoplasma negativ mai am chlamydia sa astept raspunsul.. Bun! Fara dureri la cm insa stiu de vreo 10 ani cand sunt la perioada fertila cu niste dureri de ovare de nu puteam sa stau jos.. si in ultimele trei luni am luat Duphaston care a facut ca aceste simptome sa dispara.. insa luna asta mi s-a zis sa nu mai iau duphastonul.. si iar au inceput durerile.. nu-i bai macar stiu ca sunt in grafic de fertilitate..si acum intrebarea mea este.. daca ultima menstruatie a venit la nici 20 de zile.. a inceput pe data de 9.09-15.09 7 zile .. in conditiile in care calendarul imi arata ca maximum de fertilitate este maine -ziua ovulatiei 26.09 insemnand ziua18 a cm.. eu de ce am avut durerile de ovulatie cu muult inainte gen in ziua 14-15 a cm?! ca nu mai inteleg nimic? eu in ziua 13 a cm aveam pe Ovarul stg foliculi dominant de 23 si pe dreptul dominant de 17.. orice raspuns sau situatie similiara m-ar ajuta ca doctorii nu stau sa asculte chiar toate povestile si nelinistile noastre si credeti ma ca eu chiar am fost la doctori..  Multumesc ca ati avut rabdare cu mine! -Copiaza tot ce ai scris aici pe clubul aspirantelor 52...acolo iti vor raspunde fete cu experienta multa. De obicei la ciclu neregulat si ovulatia variaza de la luna la luna, pot exista si luni anovulatorii. La un ciclu asa scurt tu ar trebui sa ovulezi undeva zilele 11-13. Calendarele sunt pur orientative. Eco sunt sfinte. Testele de ovulatie te pot ajuta si ele destul de mult. Dar daca atunci ai avut durerile ar fi fost bine sa te duci imediat ce au incetat la o alta eco de confirmare a ovulatiei.- Calendarul in cazul unui ciclu neregulat e irelevant. Daca in z13 aveai folicul asa mare înseamna ca in urmatoarea zi ai ovulat asa cum ai si simtit. Cel mai bine era daca mai faceai o ecografie care sa iti confirme asta. Normal ar fi daca faci monitorizari sa mergi la eco din 2 in 2 zile de prin ziua 10-11 pana se confirma ovulatia (adica pana apare corpul galben). Bafta multa! Sa nu stai prea mult pa aspirante |
|

Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Emanicole, AndyA, felicitari pentru testele pozitive ! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi ! |
|

Inregistrat: 9/26/2016 Mesaje: 4
| Buna Va citesc de mult dar e prima oara cand scriu :) Situatia e asa: ciclu regulat (25-26 zile), ultima menstruatie pe 30 august. De obicei am PMS cu dureri groaznice de sani, dureri de cap, balonare, etc. Luna asta, nimic. Nici PMS, dar nici menstruatie. Am 3 zile de intarziere, usoare intepaturi in ovare, vagi stari de greata si ameteala (atat de vagi incat mi-e sa nu fie doar imaginatia de vina ). Niciun alt simptom. Am facut azi un test Barza si a iesit negativ. Teoretic, ovulatia a fost undeva intre 9-13 septembrie. I s-a mai intamplat cuiva ca in luna in care a ramas sa nu aiba PMS sau simptome de sarcina si testul sa se pozitiveze mai greu? Incercam de un an, ne-am cam pierdut sperantele de conceptie naturala si ar fi mare bucurie in familie daca ar aparea |
|

Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| ioanamar wrote:Buna Va citesc de mult dar e prima oara cand scriu :) Situatia e asa: ciclu regulat (25-26 zile), ultima menstruatie pe 30 august. De obicei am PMS cu dureri groaznice de sani, dureri de cap, balonare, etc. Luna asta, nimic. Nici PMS, dar nici menstruatie. Am 3 zile de intarziere, usoare intepaturi in ovare, vagi stari de greata si ameteala (atat de vagi incat mi-e sa nu fie doar imaginatia de vina  ). Niciun alt simptom. Am facut azi un test Barza si a iesit negativ. Teoretic, ovulatia a fost undeva intre 9-13 septembrie. I s-a mai intamplat cuiva ca in luna in care a ramas sa nu aiba PMS sau simptome de sarcina si testul sa se pozitiveze mai greu? Incercam de un an, ne-am cam pierdut sperantele de conceptie naturala si ar fi mare bucurie in familie daca ar aparea Bine ai venit!!!Totul e posibil:?i sarcina fara simptome ?i simptome de sarcina fara a fi..?i testul se poate pozitiva mai greu...parerea mea e sa repe?i alt test dupa vreo 3 zile ?i daca e tot negativ poate e o dereglare. ...Eu iti tin pumnii sa fie bebe ?i te a?teptam cu vestea cea mare cât mai curand |
|
Inregistrat: 9/25/2016 Mesaje: 52
| Va multumesc din suflet fetelor.. tocmai vorbeam cu prietena mea ca ma simt deja atasata de voi si nu am decat o zi pe forum! atatea ganduri bune si pozitive nu credeam! sunteti minunate! si in legatura cu subiectul meu.. inca am simptome ca la ovulatie .. au ramas doar sanii foaaaarte tensionati! si azi dupa minunatul meu calendar este Maximum de ovulatie.. dar nu il mai iau in seama .. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Mire wrote:
Or fi schimbat concentratia sau ceva de genul asta?!
Nu stiu ce au schimbat, dar e greu de baut asta noua.
Am gasit azi la un plafar aia cu rosu ( mai avea 2 sticlute ratacite ) ...dupa ce am cautat in zeci de farmacii si magazine naturiste. |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Alexa001 wrote:Salutare si aici, fete dragi ! Emanicole, AndyA, felicitari pentru testele pozitive !  Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi ! HOPE , si eu luam tinctura tot din aia, cum ai pus tu prima poza. Se poate sa aiba un gust mai rau decat inainte? Incearca diluata cu apa..si baga o lingurita de miere imediat dupa Da, cu mult mai rau .. Cea veche e pistol cu apa la gust pe langa asta noua. Dizolvata in apa o beau..respect prospectul.  Altfel nici n-as putea..si asa arde pe gat ...d'apai nediluata |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2016 Mesaje: 501
| Buna,fetelor.azi am luat si eu ceai de cretisoara,pentru endometru,dar vreau sa iau si branca ursului.in concluzie,ce face branca ursului?adica imi poate face rau daca sunt pe stimulare cu costilbegyt?eu am un fibrom si endometrul nu prea se dezvolta.azi am inceput stimularea. |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Bella1989 wrote:Buna,fetelor.azi am luat si eu ceai de cretisoara,pentru endometru,dar vreau sa iau si branca ursului.in concluzie,ce face branca ursului?adica imi poate face rau daca sunt pe stimulare cu costilbegyt?eu am un fibrom si endometrul nu prea se dezvolta.azi am inceput stimularea. Buna, eu una n-as lua naturiste pe un ciclu de stimulare medicamentoasa de teama sa nu interfereze cumva.. pentru endometru vitamina E, rodii, putin vin rosu |
|
|