Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lili Eu
Scris: Sunday, September 25, 2016 9:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Tania2105 wrote:

Pfff Lili cat asi vrea eu, tot nu le vad prea curand la orizontCray Cray Cray
Asa ziceam si eu ca sper in zadar....dar DD ne da la fiecare la momentul potrivit....ne da atunci cand ne asteptam mai putin.....o sa le vezi trebuie sa fi optimista si sa mergi inainte cu speranta.....ufff prin cate am trecut si eu si cate lacrimi am varsat numai D.zeu stie...Cray dar acum cred in minunea mea!! ! si DD sa ne tina sanatosi sa ne bucuram de el....Asta va doresc si voua la toate pt ca meritati sa fiti mamici....computerlove
Bella1989
Scris: Sunday, September 25, 2016 9:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2016
Felicitari noilor burtici,sarcini usoare sa aveti.eu sunt trista si dezorientata,ieri mi-a venit CM la 26 zile,era normal sa-mi vina,tinand cont de grosimea endometrului(4,5 mm ziua 11)insa nu ma asteptam sa vina asa devreme,ultimele au venit la peste 30 de zile...problema pare sa fie,dupa spusele medicului,un fibrom de 1 cm,insa eu nu cred ca doar asta e problema,pantru ca anul trecut nu aveam fibrom iar in urma monitorizarilor era ok endometrul si ovulatia si tot n-am ramas insarcinata.de maine,la recomandarea medicului incep stimularea cu Clostilbegyt.a luat cineva,ce asteptari sa am? eu sper sa-si faca efectul, sa se ingroase endometrul si sa fie totul ok...Cray
andy07
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Bella1989 wrote:
Felicitari noilor burtici,sarcini usoare sa aveti.eu sunt trista si dezorientata,ieri mi-a venit CM la 26 zile,era normal sa-mi vina,tinand cont de grosimea endometrului(4,5 mm ziua 11)insa nu ma asteptam sa vina asa devreme,ultimele au venit la peste 30 de zile...problema pare sa fie,dupa spusele medicului,un fibrom de 1 cm,insa eu nu cred ca doar asta e problema,pantru ca anul trecut nu aveam fibrom iar in urma monitorizarilor era ok endometrul si ovulatia si tot n-am ramas insarcinata.de maine,la recomandarea medicului incep stimularea cu Clostilbegyt.a luat cineva,ce asteptari sa am? eu sper sa-si faca efectul, sa se ingroase endometrul si sa fie totul ok...Cray

avem un caz de graviduta cu gemeni dupa closti, dar nu avea probleme cu endometrul. closti e dusmanul endometrului. trebuie sa iti dea si estrogen.
carlita
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Lili Eu wrote:
HOPE, FLOREC, CARLITA, BBY, haideti ca voi urmati la rand....va urmaresc in fiecare zi si astept sa vad cat mai curand si la voi 2 liniute.....!!!! iloveyou Fetelor ce mai stiti de ADINUTA ? nu imi vine sa cred ca a abandonat lupta pt bebe! NuImiPasa computerlove

Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita! Pupam piciul si pe mami lui! DistanceKiss
Fetelor, si eu am luat tinctura de BU si cum n-am gasit de la Dacia Plant, am luat de la Secom, parca. Sa inteleg ca nu-i chiar asa buna?
carlita
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
andy07 wrote:

avem un caz de graviduta cu gemeni dupa closti, dar nu avea probleme cu endometrul. closti e dusmanul endometrului. trebuie sa iti dea si estrogen.

Daca ii da si estrogen, nu hraneste fibromul? uff
andy07
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:15 PM
Nivel

face un compromis.
Bella1989
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:17 PM
Nivel

Multumesc pentru raspunsuri fetelor.nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred...spuneti-mi, va rog,pentru ingrosarea enometrului ce sa iau,ce sa fac?
andy07
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:19 PM
Nivel

chestii care contin estrogen.
asa subtire l-ai avut mereu? poate a fost o luna nefericita si de obicei e bun, si atunci nu treb sa iei nimic.
Bella1989
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:28 PM
Nivel

andy07 wrote:
chestii care contin estrogen.
asa subtire l-ai avut mereu? poate a fost o luna nefericita si de obicei e bun, si atunci nu treb sa iei nimic.
Nu l-am avut mereu asa,anul trecut,in urma unei eco facute,il aveam de 8 in ziua 11,dar pentru ca nu am ramas,cu toate ca medicul de atunci mi-a zis ca toate sunt ok,mi_a dat pentru stimulare Letrozol,si cam de atunci au inceput problemele cu endometru subtire...
andy07
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:39 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Nu l-am avut mereu asa,anul trecut,in urma unei eco facute,il aveam de 8 in ziua 11,dar pentru ca nu am ramas,cu toate ca medicul de atunci mi-a zis ca toate sunt ok,mi_a dat pentru stimulare Letrozol,si cam de atunci au inceput problemele cu endometru subtire...

ok, cat timp ai luat letrozolul? asta actioneaza ca si clostilbegitul,si anume scade estrogenul.
anul trecut sa inteleg ca nu aveai nici fibromul, nu? fibromul si endometrul subtire au aparut DUPA tratamentul cu letrozol.
poate ar fi indicat sa incepi un alt tip de stimulare care nu interfera cu estrogenul.
Lili Eu
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
carlita wrote:

Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita! Pupam piciul si pe mami lui! DistanceKiss
Fetelor, si eu am luat tinctura de BU si cum n-am gasit de la Dacia Plant, am luat de la Secom, parca. Sa inteleg ca nu-i chiar asa buna?
Si eu te pup Cheek Kiss si va astept cu drag sa treceti la burtuci....furisat si bebelino a zis ca asa va fi, ptr ca a miscat in acest moment...Lol
Bella1989
Scris: Sunday, September 25, 2016 10:50 PM
Nivel

andy07 wrote:

ok, cat timp ai luat letrozolul? asta actioneaza ca si clostilbegitul,si anume scade estrogenul.
anul trecut sa inteleg ca nu aveai nici fibromul, nu? fibromul si endometrul subtire au aparut DUPA tratamentul cu letrozol.
poate ar fi indicat sa incepi un alt tip de stimulare care nu interfera cu estrogenul.
Am luat Letrozol doar o luna si in urma monitorizarii s-a constatat ca endometrul si foliculii erau slab dezvoltati.dupa acea luna mi s-a dereglat si ciclul...am schimbat medicul,i-am spus ca am luat Letrozol si rezultatul nu a fost cel asteptat,cu toate astea mi-a dat clostilbegyt.asa este,inainte de letrozol nu aveam nici fibromul,dar medicul de acum a insisitat ca infertilitatea mea e cauzata de fibrom.nu stiu ce sa fac,sunt in mare dilema,mi-e frica sa nu-mi faca mai rau si costilbegytul...
andy07
Scris: Sunday, September 25, 2016 11:01 PM
Nivel

Bella1989 wrote:
Am luat Letrozol doar o luna si in urma monitorizarii s-a constatat ca endometrul si foliculii erau slab dezvoltati.dupa acea luna mi s-a dereglat si ciclul...am schimbat medicul,i-am spus ca am luat Letrozol si rezultatul nu a fost cel asteptat,cu toate astea mi-a dat clostilbegyt.asa este,inainte de letrozol nu aveam nici fibromul,dar medicul de acum a insisitat ca infertilitatea mea e cauzata de fibrom.nu stiu ce sa fac,sunt in mare dilema,mi-e frica sa nu-mi faca mai rau si costilbegytul...

teoretic, daca iei clostilbegyt/letrozol fibromul nu ar mai creste, pt ca suprima secretia de estrogen care ar determina cresterea fibromului (aici e un studiu, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24151065, citeste la Results unde zice "Use of letrozole reduced fibroid volume by 46%"). dar nici endometrul nu are cum sa ajunga la o grosime optima pt sarcina, de aceea se foloseste la femei care au fibrom dar dupa instalarea menopauzei, cand nu se mai doreste obtinerea unei sarcini.
poti incerca o luna-doua si clostilbegyt, daca vezi ca tot asa e endometrul, treci pe stimulare injectabila.
Bella1989
Scris: Sunday, September 25, 2016 11:15 PM
Nivel

andy07 wrote:

teoretic, daca iei clostilbegyt/letrozol fibromul nu ar mai creste, pt ca suprima secretia de estrogen care ar determina cresterea fibromului (aici e un studiu, http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24151065, citeste la Results unde zice "Use of letrozole reduced fibroid volume by 46%"). dar nici endometrul nu are cum sa ajunga la o grosime optima pt sarcina, de aceea se foloseste la femei care au fibrom dar dupa instalarea menopauzei, cand nu se mai doreste obtinerea unei sarcini.
poti incerca o luna-doua si clostilbegyt, daca vezi ca tot asa e endometrul, treci pe stimulare injectabila.
Multumesc pentru raspunsuri.o sa iau clostilbegyt de maine,asa cum a zis medicul.initial a zis ca imi da gonal f,dar azi la telefon mi-a recomandat clostilbegyt,nu stiu de ce.probabil era mai bine gonal f...
georgy gya
Scris: Monday, September 26, 2016 2:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2015
Buna aspirici cu sclipici,am trecut sa va prafuiesc cu praf magic de la fetita mea si sa va sfatuiesc sa luati branca ursului tinctura cu suc de fructe,eu in loc de apa puneam ori ceai rece nestea de piersici ori suc natural de ananas,,,e super la gust ...imi pare rau ca nu sunt in rom ca va trimiteam eu tinctura,am 3 sticle neincepute plus 3 cutii de pastile...va pupacesc si va astept la gravidutze pe toateSimplyLove iloveyou coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.