Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
FloreC
Scris: Sunday, September 25, 2016 4:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/6/2016
HOPE wrote:

Fetelor, help!!! Cele care luati tinctura de branca ursului.. Astia de la dacia plant au luat-o razna?! Au schimbat gustul tincturii, pe langa ca era oribil, acum e groaznic. Ma arde pe gat dupa ce o beau uff .. Voi de care luati? Ce ambalaj are? Mi-a spus farmacistul ca au schimbat ambalajul....dar cand colo au schimbat si continutul!!

Pana azi am luat asta:

Si eu am luat anul trecut tot de la Dacia Plant ?i m s a parut scarboasa raupale
FloreC
Scris: Sunday, September 25, 2016 4:50 PM
Nivel

AndyA wrote:
Fetelor BARZA A VENIT LA MINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu va pot explica cum sa simt !!!! o sa atasez poza ! majoreta computerlove Angel

Felicitari! !!!!!@topai
FloreC
Scris: Sunday, September 25, 2016 4:50 PM
Nivel

emanicole wrote:

Hihi..asa sunt si eu cu aceleasi simptome( azi era ziua cand trebuia sa-mi vina- 26z), dar am testul pozitiv de joinewclap . Hai cu testulcampfire

Felicitari! !!coeur majoreta
HOPE
Scris: Sunday, September 25, 2016 4:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2014
FloreC wrote:

Si eu am luat anul trecut tot de la Dacia Plant ?i m s a parut scarboasa raupale

Sa vezi asta de acum ce gust are... puker
Lili Eu
Scris: Sunday, September 25, 2016 6:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Felicitari noilor burticute......!!!!! Bravoo sa aveti o sarcina usoara..... la fel cum o am eu.... fara stari de rau....si fara greturi si varsaturi.......eu doar cu carnea sunt certata nu am mancat de la inceputul sarcinei si inca nu o pot manca...Lol si dulciuri mananc foarte rar in rest nu ma pot plange de nimic.....gravida computerlove
Lili Eu
Scris: Sunday, September 25, 2016 6:24 PM
Nivel

HOPE, FLOREC, CARLITA, BBY, haideti ca voi urmati la rand....va urmaresc in fiecare zi si astept sa vad cat mai curand si la voi 2 liniute.....!!!! iloveyou Fetelor ce mai stiti de ADINUTA ? nu imi vine sa cred ca a abandonat lupta pt bebe! NuImiPasa computerlove
Tania2105
Scris: Sunday, September 25, 2016 6:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/21/2016
Lili Eu wrote:
HOPE, FLOREC, CARLITA, BBY, haideti ca voi urmati la rand....va urmaresc in fiecare zi si astept sa vad cat mai curand si la voi 2 liniute.....!!!! iloveyou Fetelor ce mai stiti de ADINUTA ? nu imi vine sa cred ca a abandonat lupta pt bebe! NuImiPasa computerlove

Nu a abandonat, doar ca intra mai rar pe forumDistanceKiss
Rubynne
Scris: Sunday, September 25, 2016 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
HOPE wrote:

Cu cealalta ma obisnuisem...nu mi se mai parea chiar atat de rea la gust, dar cu asta de acum....nu cred ca pot.. pale Si vorba ta...exact la asta m-am gandit si eu, ca are ceva a mea.. ca au gresit formula Crazy

Sa stii ca a mea inca nu avea ambalajul schimbat si totusi reteta era schimbata. Asa ca poate gasesti de la alt producator...
Tania2105
Scris: Sunday, September 25, 2016 7:20 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Sa stii ca a mea inca nu avea ambalajul schimbat si totusi reteta era schimbata. Asa ca poate gasesti de la alt producator...

Am luat eu de la un alt producator, dar nu se compara cu dacia plant...era mult mai slaba tincturaNuImiPasa
Lili Eu
Scris: Sunday, September 25, 2016 7:45 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

Nu a abandonat, doar ca intra mai rar pe forumDistanceKiss
eu in ultimul timp nu am mai vazut ninic postat de ea NuStiu Hai si tu cu liniutele alea mult asteptate......!!!majoreta majoreta majoreta
HOPE
Scris: Sunday, September 25, 2016 8:00 PM
Nivel

Rubynne wrote:

Eu n-am mai nimerit "rahat" ca asta pana acum.. Nu inteleg de ce au schimbat reteta bataus . Sper sa fie ultima luna cand iau ras ...sa vina barza luna asta .. In fine..asta e.. De la alt producator am inteles ca nu e atat de eficient.. cum spune si Tania..
Tania2105
Scris: Sunday, September 25, 2016 8:29 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
eu in ultimul timp nu am mai vazut ninic postat de ea NuStiu Hai si tu cu liniutele alea mult asteptate......!!!majoreta majoreta majoreta

Pfff Lili cat asi vrea eu, tot nu le vad prea curand la orizontCray Cray Cray
Tania2105
Scris: Sunday, September 25, 2016 8:30 PM
Nivel

HOPE wrote:

Eu n-am mai nimerit "rahat" ca asta pana acum.. Nu inteleg de ce au schimbat reteta bataus . Sper sa fie ultima luna cand iau ras ...sa vina barza luna asta .. In fine..asta e.. De la alt producator am inteles ca nu e atat de eficient.. cum spune si Tania..

Doamne ajutaDistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
HOPE
Scris: Sunday, September 25, 2016 8:45 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

Doamne ajutaDistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss

DistanceKiss
Doamne ajuta si tie! Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Sunday, September 25, 2016 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
HOPE wrote:

Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie Hope!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.