Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| HOPE wrote: Fetelor, help!!! Cele care luati tinctura de branca ursului.. Astia de la dacia plant au luat-o razna?! Au schimbat gustul tincturii, pe langa ca era oribil, acum e groaznic. Ma arde pe gat dupa ce o beau  .. Voi de care luati? Ce ambalaj are? Mi-a spus farmacistul ca au schimbat ambalajul....dar cand colo au schimbat si continutul!! Pana azi am luat asta: Si eu am luat anul trecut tot de la Dacia Plant ?i m s a parut scarboasa rau |
|

| AndyA wrote:Fetelor BARZA A VENIT LA MINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu va pot explica cum sa simt !!!! o sa atasez poza ! Felicitari! !!!!!@ |
|

| emanicole wrote:Hihi..asa sunt si eu cu aceleasi simptome( azi era ziua cand trebuia sa-mi vina- 26z), dar am testul pozitiv de joi  . Hai cu testul Felicitari! !! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| FloreC wrote:Si eu am luat anul trecut tot de la Dacia Plant ?i m s a parut scarboasa rau Sa vezi asta de acum ce gust are... |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Felicitari noilor burticute......!!!!! sa aveti o sarcina usoara..... la fel cum o am eu.... fara stari de rau....si fara greturi si varsaturi.......eu doar cu carnea sunt certata nu am mancat de la inceputul sarcinei si inca nu o pot manca... si dulciuri mananc foarte rar in rest nu ma pot plange de nimic..... |
|

| HOPE, FLOREC, CARLITA, BBY, haideti ca voi urmati la rand....va urmaresc in fiecare zi si astept sa vad cat mai curand si la voi 2 liniute.....!!!! Fetelor ce mai stiti de ADINUTA ? nu imi vine sa cred ca a abandonat lupta pt bebe! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Lili Eu wrote:HOPE, FLOREC, CARLITA, BBY, haideti ca voi urmati la rand....va urmaresc in fiecare zi si astept sa vad cat mai curand si la voi 2 liniute.....!!!!  Fetelor ce mai stiti de ADINUTA ? nu imi vine sa cred ca a abandonat lupta pt bebe!
Nu a abandonat, doar ca intra mai rar pe forum |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| HOPE wrote:Cu cealalta ma obisnuisem...nu mi se mai parea chiar atat de rea la gust, dar cu asta de acum....nu cred ca pot..  Si vorba ta...exact la asta m-am gandit si eu, ca are ceva a mea.. ca au gresit formula Sa stii ca a mea inca nu avea ambalajul schimbat si totusi reteta era schimbata. Asa ca poate gasesti de la alt producator... |
|

| Rubynne wrote: Sa stii ca a mea inca nu avea ambalajul schimbat si totusi reteta era schimbata. Asa ca poate gasesti de la alt producator...
Am luat eu de la un alt producator, dar nu se compara cu dacia plant...era mult mai slaba tinctura |
|

| Tania2105 wrote:Nu a abandonat, doar ca intra mai rar pe forum eu in ultimul timp nu am mai vazut ninic postat de ea Hai si tu cu liniutele alea mult asteptate......!!! |
|

| Rubynne wrote: Sa stii ca a mea inca nu avea ambalajul schimbat si totusi reteta era schimbata. Asa ca poate gasesti de la alt producator...
Eu n-am mai nimerit "rahat" ca asta pana acum.. Nu inteleg de ce au schimbat reteta . Sper sa fie ultima luna cand iau ...sa vina barza luna asta .. In fine..asta e.. De la alt producator am inteles ca nu e atat de eficient.. cum spune si Tania.. |
|

|
Pfff Lili cat asi vrea eu, tot nu le vad prea curand la orizont |
|

| HOPE wrote:Eu n-am mai nimerit "rahat" ca asta pana acum.. Nu inteleg de ce au schimbat reteta  . Sper sa fie ultima luna cand iau  ...sa vina barza luna asta .. In fine..asta e.. De la alt producator am inteles ca nu e atat de eficient.. cum spune si Tania..
Doamne ajuta |
|

|
Doamne ajuta si tie! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| HOPE wrote:Eu n-am mai nimerit "rahat" ca asta pana acum.. Nu inteleg de ce au schimbat reteta  . Sper sa fie ultima luna cand iau  ...sa vina barza luna asta .. In fine..asta e.. De la alt producator am inteles ca nu e atat de eficient.. cum spune si Tania.. Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie Hope! |
|
|