Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Alexis21 wrote: Mmmm presimt ca o sa ma întâlnesc cu rozica!
Nu-ti pierde speranta pana nu vezi rosu! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| Amalia1982 wrote:Si a iesit Beta
67.68
Nu pot atasa poza k tremur toata si imi zice k e prea mare
Felicitari!!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 754
| Crissy wrote: Nu-ti pierde speranta pana nu vezi rosu!
Mai bine nu ma mai gândesc ?i las timpul sa mai treaca pu?in. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Alexis21 wrote: Mai bine nu ma mai gândesc ?i las timpul sa mai treaca pu?in.
draga mea te-ai stresat toata ziua cu testele astea...fi increzatoare ca va fi totul bine...fa maine un test de ovulatie intre ora 15-16 dar sa nu faci pipi 4 ore si incearca sa nu bei multe lichide si ai sa vezi ca va fi mai intensa liniuta....avea dreptate Crissy ca nu trebuie sa te axezi strict pe a le mele caci fiecare suntem diferite,eu sunt mai mult ca sigura ca e bebe,,,ma intrebai de simptome sa sti ca inainte cu vreo 5 zile am simtit o intepatura puternica sub buric ,si radeam cu colegele ca ma durea tare si le ziceam ca uite acu se implanteaza bebele meu,au zis ca sunt paranoica,dupaia am inceput direct sa vomit fix a 2-a zi dupa testul pozitiv,si sa-mi fie rau tare...te pup si stai linistita ca va fi bine |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2016 Mesaje: 79
| Amalia1982 wrote:Si a iesit Beta
67.68
Nu pot atasa poza k tremur toata si imi zice k e prea mare
Felicitari |
|

| georgy gya wrote:draga mea te-ai stresat toata ziua cu testele astea...fi increzatoare ca va fi totul bine...fa maine un test de ovulatie intre ora 15-16 dar sa nu faci pipi 4 ore si incearca sa nu bei multe lichide si ai sa vezi ca va fi mai intensa liniuta....avea dreptate Crissy ca nu trebuie sa te axezi strict pe a le mele caci fiecare suntem diferite,eu sunt mai mult ca sigura ca e bebe,,,ma intrebai de simptome sa sti ca inainte cu vreo 5 zile am simtit o intepatura puternica sub buric ,si radeam cu colegele ca ma durea tare si le ziceam ca uite acu se implanteaza bebele meu,au zis ca sunt paranoica,dupaia am inceput direct sa vomit fix a 2-a zi dupa testul pozitiv,si sa-mi fie rau tare...te pup si stai linistita ca va fi bine E?ti a?a de sigura ca îmi dai speran?e! :) |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitaaaaaaari, Amalia! Cand e graviduta o aspirica cu muuuulta vechime, asa ca tine, prindem curaj toate! Alexis, asteptam sa continui tu cu vestile bune! |
|

| carlita wrote:Felicitaaaaaaari, Amalia!  Cand e graviduta o aspirica cu muuuulta vechime, asa ca tine, prindem curaj toate! Alexis, asteptam sa continui tu cu vestile bune! Mar?i este finala pentru mine!:)))))) |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Amalia1982 wrote:
Multumesc. Sunt fix z30.
Atasez si poza cu Beta. Pt testele de sarcina cand ajung acasa
Daca peste 48 ore se va dubla beta totul e perfect!!!Iti dresc sa fie asa |
|

| bianca la aceiasi ora iti iei temperatura in fiecare zi? graficul tau arata promitator |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Crissy wrote:bianca la aceiasi ora iti iei temperatura in fiecare zi? graficul tau arata promitator Da,in fiecare dimineata la 7 |
|

| bianca88 wrote: Da,in fiecare dimineata la 7
Super! Iti tin pumnii sa fie cu ochisori |
|

| bianca88 wrote: Da,in fiecare dimineata la 7
Când testezi? |
|

Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Fetelor eu acum am venit de la Dr si am adus tot praful de burtica pt voi.... am sa pun poze cu puiutul meu cel nazdravan... nu a vrut sa imi arate fata a stat tot timpul cu manutele la ochisori si a miscat tot timpul din manute si picioruse e o minune de ingeras!!! ma rog ca DD sa il tina la caldurica pana la termen sper sa ma urmati cat mai curand....! Lili Eu attached the following image(s):

|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/17/2016 Mesaje: 79
|
|
|
|