|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/24/2016 Mesaje: 431
| korina wrote: Nico nu stiu de ce dau doctorii in Romania no-spa ca pe prospect nu scrie ca e permis in sarcina..l-am pus pe sot sa imi ia 2 cutii din tara si am citit atunci..nu am luat nici o pastila pana acum..
Exact..asta stiam si eu...doctorii dau liber la no spa de parca ar fi bombonele..Nu zice pe nici un prospect ca e permis..doar ca la studiile facute nu au fost demonstrate efecte toxice..Recunosc ca eu am luat no spa in primele zile de sarcina pt ca aveam niste dureri mai ceva ca la CM..si stiam ca no spa-ul e ok..dupa am cautat informatii si nu am mai luat deloc..adevarul e ca am avut doar dureri usurele pana acum..si nu am simtit nevoia de nimic.. Mihaela1234 attached the following image(s):

|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/25/2016 Mesaje: 52
| Bunaaa! deci apropo de dragii nostri soti.. al meu a reactionat dragut.. i am spus ca am un cadou pt aniversarea de doi ani.. azi implinim .. dar nu am putut sa astept si aseara i am dat testul.. lacrimi in ochi.. in toti ochii(4 ) si gata fiecare cu treaba lui.. pe telefoane hihi:)) asa.. in legatura cu poftele lor un coleg in cele 6 luni de "sarcina" s-a ingrasat pana acum 5 kg .. si ma uitam ca anul trecut in ziua 40 aveam valori de 960 .. beta. sunt optimista nu iau nospa 3 /zi doar daca doare rau voi lua.. atat.. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Carlitaaaaa, daca nu te pistoneaza Crissy maine dimineata sunt pe capul tau eu, haide cu curaj, nu imi stricati ploile cu globul de cristal :))) Crissy tu urmezi in 2-3 zile asa ca vezi ce faci
Mire, felicitari si aici , pup bobita mica si dulce!Iau si eu putin prafulet de la tine si il pun bine pt luna urmatoare
Alexa2016 felicitari pt beta si bobita, sarcina usoara
Va pupicesc de nu va vedeti ! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/30/2016 Mesaje: 146
| Felicitari fetelor !! sarcini usoare sa aveti !!! eu declar ziua 1 |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andrada1983 wrote:Carlitaaaaa, daca nu te pistoneaza Crissy maine dimineata sunt pe capul tau eu, haide cu curaj, nu imi stricati ploile cu globul de cristal :))) Crissy tu urmezi in 2-3 zile asa ca vezi ce faci Mire, felicitari si aici , pup bobita mica si dulce!Iau si eu putin prafulet de la tine si il pun bine pt luna urmatoare Alexa2016 felicitari pt beta si bobita, sarcina usoara Va pupicesc de nu va vedeti !
Andrada, cine e cu globul de cristal? Nu ma vedeti si pe mine in departare asa? Sa stiu si eu mai sper, nu mai sper |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| carlita wrote:Am incotro? Acusica te pistonam si pe tine cu testatul!!! Eu zic ca intri si tu la numaratoarea bobocilor toamna asta!
 Abia astept sa vad testul tau pozitiv de maine :)
Doamne ajuta sa fie luna asta plina de noi gravidute . Inceputul e promitator . |

Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| HOPE wrote: Abia astept sa vad testul tau pozitiv de maine :) Doamne ajuta sa fie luna asta plina de noi gravidute  . Inceputul e promitator  . Eu va ziceam ieri ca toamna se numara bobocii, asa ca sa numaram cat de multe teste pozitive luna asta! |

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Ralucamarin wrote:Felicitari fetelor !!  sarcini usoare sa aveti !!!  eu declar ziua 1
Imi pare rau! O luna noua,sperante noi! Doamne ajuta!! |
|

Inregistrat: 3/13/2015 Mesaje: 364
| Felicitari Mire si Alexa,va vreau pe oate rand pe rand la burtici...se elibereaza o gramada de locuri in curand!!! Alexa o sa-ti atasez un link sa vezi valoarea de referinta la beta ,eu la ciclu de 27 de zile am facut beta in ziua 29 si am avut 356 si repetat la 48 h mi-a iesit 879...deci la tine e perfect,e idioata doctorita aia ca baga frica in tine inutil...va pupacesc si va astept la gravidute http://www.sitemedical.ro/content/testul-de-sarcin%C4%83-hcg-gonadotropina-corionic%C4%83-uman%C4%83 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Hai Carlita !!! |
|

Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| hai carlitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| frumos si graficutul tau!