|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| neatza dragelor!!!Felicitari tuturor gravidutelor,si celor care aspira la teste pozitive!!!Sa aveti o saptamana productiva!! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bianca88 wrote:neatza dragelor!!!Felicitari tuturor gravidutelor,si celor care aspira la teste pozitive!!!Sa aveti o saptamana productiva!!
Bianca,tu cum te simti? Vad ca esti 12DPO |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| AndyA wrote:Fetelor BARZA A VENIT LA MINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu va pot explica cum sa simt !!!! o sa atasez poza !
Hey AndyA,
Felicitaaaaari!!!! Sarcina usoara si bebe la termen, yuhuuu!!!!
Ema Felicitari si tie!!!!!!!! sarcina usoara!!!!
Multa sanatate va doresc fetelor!!!!
pupici |
|
ma simt binisor,un pic sanii ma dor,ma simt cam balonata de 2 zile si plus la asta aseara am vazut pe hartie la wc o picatura de sange la inceput am crezut ca poate vine c.m dar nu...deci sper sa fie bebe test pana cand nu fac,vreau sa mai astept deja pana in ziua cnd ar trebui sa-mi cina cm |
| [quote=AndyA]Fetelor BARZA A VENIT LA MINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu va pot explica cum sa simt !!!! o sa atasez poza ! [/quote
Sincere felicitari draga!!Sa ai sarcina usoara!! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| AndyA wrote:Fetelor BARZA A VENIT LA MINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu va pot explica cum sa simt !!!! o sa atasez poza ! Felicitari! Sarcina usoara si la termen! |
|
Inregistrat: 12/5/2014 Mesaje: 383
| emanicole wrote:Hihi..asa sunt si eu cu aceleasi simptome( azi era ziua cand trebuia sa-mi vina- 26z), dar am testul pozitiv de joi . Hai cu testul Felicitari! Sarcina usoara si la termen! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Lili Eu wrote: Si eu te pup si va astept cu drag sa treceti la burtuci.... si bebelino a zis ca asa va fi, ptr ca a miscat in acest moment... Dragul de el ..... Cand iti faci ticker sa ne crucim si noi cum zboara timpul!?! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| carlita wrote: Dragul de el ..... Cand iti faci ticker sa ne crucim si noi cum zboara timpul!?! Miercuri fac 17 saptamani!!! |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| HOPE wrote: Fetelor, help!!! Cele care luati tinctura de branca ursului.. Astia de la dacia plant au luat-o razna?! Au schimbat gustul tincturii, pe langa ca era oribil, acum e groaznic. Ma arde pe gat dupa ce o beau .. Voi de care luati? Ce ambalaj are? Mi-a spus farmacistul ca au schimbat ambalajul....dar cand colo au schimbat si continutul!! Pana azi am luat asta:
D'asta am luat si eu.Tot gust horror avea |
|
| HOPE wrote:Acum am cumparat asta:
Or fi schimbat concentratia sau ceva de genul asta?! |
|
| HOPE wrote: Azi am fost sa cumpar ca mi s-a terminat aseara si am luat tot de la dacia plant, dar au schimbat si ambalajul si gustul. Azi o sa iau asta, dar maine o sa caut pe la farmacii poate gasesc ce luam inainte.
Asta am cumparat azi si e groaznica la gust...
Eu am vazut la noi in Auchan modelul vechi cu rosu. |
|
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| Mire wrote:
Or fi schimbat concentratia sau ceva de genul asta?!
Totul e posibil...Dadea zilele astea la tv un reportaj despre produsele de Plafar ca nu sunt chiar a?a naturale so sigure..firmele care le scot pe pia?a au nevoie doar de o declara?ie pe propria raspundere în rest D zeu cu mila cine îi controleaza la sange ce con?ine fiecare produs....plantele vrac sunt cât de cât veritabile |
|
Inregistrat: 8/6/2016 Mesaje: 241
| bianca88 wrote:
ma simt binisor,un pic sanii ma dor,ma simt cam balonata de 2 zile si plus la asta aseara am vazut pe hartie la wc o picatura de sange la inceput am crezut ca poate vine c.m dar nu...deci sper sa fie bebe test pana cand nu fac,vreau sa mai astept deja pana in ziua cnd ar trebui sa-mi cina cm
?in pumnii sa fie bebe!!! |
|
Inregistrat: 11/23/2015 Mesaje: 1953
| Salutare si aici, fete dragi !
Emanicole, AndyA, felicitari pentru testele pozitive ! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi !
HOPE , si eu luam tinctura tot din aia, cum ai pus tu prima poza. Se poate sa aiba un gust mai rau decat inainte? Incearca diluata cu apa..si baga o lingurita de miere imediat dupa
|
|
|