|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:si endometrul gros nu e semn de sarcina? cum treb sa fie endometrul?
Eu asa stiam |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Uuufff..m-am speriat degeaba. S-a vazut sacul si este in uter!!!! Este acolo bobita mea. Mai am 2% baterie. Pun poza cand ajung sa incarc telefonul. Va pup |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| Amalia1982 wrote:Uuufff..m-am speriat degeaba. S-a vazut sacul si este in uter!!!! Este acolo bobita mea. Mai am 2% baterie. Pun poza cand ajung sa incarc telefonul. Va pup
Probabil era ecograful mai vechi.. Felicitari! |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Amalia1982 wrote:Uuufff..m-am speriat degeaba. S-a vazut sacul si este in uter!!!! Este acolo bobita mea. Mai am 2% baterie. Pun poza cand ajung sa incarc telefonul. Va pup asa da! |
|
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Si pozica Amalia1982 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Amalia1982 wrote:Uuufff..m-am speriat degeaba. S-a vazut sacul si este in uter!!!! Este acolo bobita mea. Mai am 2% baterie. Pun poza cand ajung sa incarc telefonul. Va pup |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Amalia1982 wrote:Si pozica Super! Felicitari!! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Amalia1982 wrote:Si pozica Felicitari, Amalia!!! Sa ai sarcina usoara si bebe sa fie perfect! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bianca, nu te necaji! Poate testul o fi asemanator celor de la noi, cu linie de uscare si de asta ne-a indus in eroare... Luna noua, sanse noi! |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Amalia1982 wrote:Si pozica Felicitari! Acum stai linistita si poti sa incepi sa te bucuri de bobita ta! Hai si cu praful de burtica! |
|
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Amalia1982 wrote:Fetele azi am facut Beta 3...si a iesit 1757...luni Beta 2 era 314...dar la eco iar nu s-a vazut nimic...mi-a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina...nici nu mai stiu ce sa cred...poate sa fie extrauterina si sa creasca asa frumos valorile?
Te rog sa ma ierti nu vreau sa te dezamagesc,sau sa iti dau sperante false,eu vad 2 variante sau e mic si nu se vede sau sa oprit din evolutie,dar cresterea e frumoasa mai degraba e sarcina ok dar inca mic bebe,te-as sfatui sa stai cat mai putin asezata pe scaun si in picioare,incearca sa te odihnesti mai mult |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bianca88 wrote:
Te rog sa ma ierti nu vreau sa te dezamagesc,sau sa iti dau sperante false,eu vad 2 variante sau e mic si nu se vede sau sa oprit din evolutie,dar cresterea e frumoasa mai degraba e sarcina ok dar inca mic bebe,te-as sfatui sa stai cat mai putin asezata pe scaun si in picioare,incearca sa te odihnesti mai mult
Bianca, Amalia a postat mai sus ca a fost la un alt ecograf si bebele e bine sarcina e in uter..A pus si o poza |
|
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| [quote=Amalia1982]Uuufff..m-am speriat degeaba. S-a vazut sacul si este in uter!!!! Este acolo bobita mea. Mai am 2% baterie. Pun poza cand ajung sa incarc telefonul. Va pup[/quotel] Vai,draga ce ma bucur pt tine!!Iti doresc muulta sanatate in primul rand care e cea mai importanta!!!Safie sanatos si la timp bebelu tau!!!acum fara stres!!! Ai grija de tine! |
|
Inregistrat: 4/19/2016 Mesaje: 223
| Amalia1982 wrote:Fetele azi am facut Beta 3...si a iesit 1757...luni Beta 2 era 314...dar la eco iar nu s-a vazut nimic...mi-a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina...nici nu mai stiu ce sa cred...poate sa fie extrauterina si sa creasca asa frumos valorile? Eu am avut beta1 pe la 1200 ?i beta 2 pe la 2650. Am fost la eco la 4s6z ?i a confirmat sarcina. EUn ovulat email ?i putem mai devreme ... Mai a?teapta pu?in ?i mai fa o ecografie. Sper sa fie totul bine Amalia.
Am văzut apoi ca ai postat ca totul e bine. Acum stai liniștită. Și bebe sa stea cuminte pana la termen. Aveți grija de voi. |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Amalia1982 wrote:Uuufff..m-am speriat degeaba. S-a vazut sacul si este in uter!!!! Este acolo bobita mea. Mai am 2% baterie. Pun poza cand ajung sa incarc telefonul. Va pup Ma bucur ca e totul bine Amalia!!ai grija de bobita acum si nu o mai stresa!! Stai linistita!! |
|
|