|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| andy07 wrote:si endometrul gros nu e semn de sarcina? cum treb sa fie endometrul?
Nu mai stiu nimic in momentul asta...m-am speriat foarte rau...alerg pana la Medlife acum sa mai fac o eco... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Amalia1982 wrote:
37 de zile de la ultimul CM....si ovulatia pe 8 august...adik z19...nu am uter retrovers dar am endometrul azi inexplicabil de mare...20mm...asta a fost motiv de soc si pt dr...
Deci ai 4s5z de sarcina..inca e mica..mai stai linistita o sapt..chiar citeam pe net acum ca o fata avea 7 sapt de la menstra si beta de 17000 si abia se vedea saculetul,era sarcina de 5 s3z pt ca ovulase in z18-19..oricum si la fetele celelalte care au fost la eco s-a vazut dupa 5 s..si ce a zis doctorul de endometru?e de rau daca e prea mare? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Fetelor , sunt happy!! In sfarsit am si eu vesti bune . Am fost la eco.. Totul e foarte bine. Maine-poimaine o sa ovulez. Endometru bun... Am verde la bebelit! ..Deci, Doamne ajuta!! |
|
Inregistrat: 3/23/2015 Mesaje: 3407
| Amalia1982 wrote:Fetele azi am facut Beta 3...si a iesit 1757...luni Beta 2 era 314...dar la eco iar nu s-a vazut nimic...mi-a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina...nici nu mai stiu ce sa cred...poate sa fie extrauterina si sa creasca asa frumos valorile? eu stiu ca de la bete hcg 1000 se vede sarcina in uter la mine ultimul beta a fost 1120 parca daca retin bine....si la doua trei zile am fost la eco si sa vazut saculetul in uter... eu iti tin pumni sa fie bine bebe si sa fie in uter...! |
|
| Ce se intampla cu testele de sarcina?. .. Tot mai multe fals pozitive :(.. |
|
| HOPE wrote:Fetelor , sunt happy!! In sfarsit am si eu vesti bune . Am fost la eco.. Totul e foarte bine. Maine-poimaine o sa ovulez. Endometru bun... Am verde la bebelit! ..Deci, Doamne ajuta!! Bravooooo sa dea DD sa fie bine si sa vina bebica repede... |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| HOPE wrote:Fetelor , sunt happy!! In sfarsit am si eu vesti bune . Am fost la eco.. Totul e foarte bine. Maine-poimaine o sa ovulez. Endometru bun... Am verde la bebelit! ..Deci, Doamne ajuta!!
Bravooooo Bafta si sa ne vii cu vesti bune cat de curand |
|
| korina wrote: Deci ai 4s5z de sarcina..inca e mica..mai stai linistita o sapt..chiar citeam pe net acum ca o fata avea 7 sapt de la menstra si beta de 17000 si abia se vedea saculetul,era sarcina de 5 s3z pt ca ovulase in z18-19..oricum si la fetele celelalte care au fost la eco s-a vazut dupa 5 s..si ce a zis doctorul de endometru?e de rau daca e prea mare?
Eu am avut 5 saptamani si 2 zile...cand sa vazut sarcina in uter...! |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| HOPE wrote:Ce se intampla cu testele de sarcina?. .. Tot mai multe fals pozitive :(.. ce sa se intample, teste proaste no-name, luate la duzina la pret de nimic, echivalentul incaltarilor adibas. |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| HOPE wrote:Fetelor , sunt happy!! In sfarsit am si eu vesti bune . Am fost la eco.. Totul e foarte bine. Maine-poimaine o sa ovulez. Endometru bun... Am verde la bebelit! ..Deci, Doamne ajuta!! Bravoooo!!Spor la bebelit si te asteptam cu 2 liniute |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Amalia1982 wrote: Nu mai stiu nimic in momentul asta...m-am speriat foarte rau...alerg pana la Medlife acum sa mai fac o eco...
f bine, poate e ecograful mai slab, adica nici eu nu m-as impaca sa imi zica "nu se vede nimic in uter" dupa evolutia beta |
|
| Multumesc mult fetelor !!! |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Amalia1982 wrote: Nu mai stiu nimic in momentul asta...m-am speriat foarte rau...alerg pana la Medlife acum sa mai fac o eco...
Te asteptam cu vesti bune |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| HOPE wrote:Fetelor , sunt happy!! In sfarsit am si eu vesti bune . Am fost la eco.. Totul e foarte bine. Maine-poimaine o sa ovulez. Endometru bun... Am verde la bebelit! ..Deci, Doamne ajuta!! Hai si cu doua liniute si beta baban cat mai curand! |
|
| Am avut Fildas fals pozitiv. Asta nu e chiar de aruncat. Intodeauna mi-a iesit clar negativ cand nu a fost sarcina.. |
|
|