|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| bianca88 wrote:a venit rezultatul beta,nu este sarcina din pacate! wtf? ce hal de teste!! cat a fost mai exact beta? ce teapa ne-am luat si de data asta!
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| andy07 wrote: wtf? ce hal de teste!! cat a fost mai exact beta? ce teapa ne-am luat si de data asta!
Asai Andy,chiar parea pozitiv testul! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| andy07 wrote: wtf? ce hal de teste!! cat a fost mai exact beta? ce teapa ne-am luat si de data asta!
1.22 miu Mergem inainte am inceput sa simt cateva dureri de menstruatie..vine |
| andrada1983 wrote:Asai Andy,chiar parea pozitiv testul! Nu ti-a venit cm? |
| bianca88 wrote: Nu ti-a venit cm?
Maine sau poimaine,ieri am luat ultimul ovul de progesteron. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/27/2016 Mesaje: 39
| Bianca imi pare rau :( exact cum a fost la mine mare precizie clear blue digital mi-a aratat sarcina 1-2 saptamani si beta negativ .. :( |
| andrada1983 wrote: Maine sau poimaine,ieri am luat ultimul ovul de progesteron.
Progesterul il iai de cat timp???de cat timp incercati sa faceti bebe |
| NIco311985 wrote:Bianca imi pare rau :( exact cum a fost la mine mare precizie clear blue digital mi-a aratat sarcina 1-2 saptamani si beta negativ .. :( Mdaa...beta e cea mai sigura analiza
|
| bianca88 wrote: Progesterul il iai de cat timp???de cat timp incercati sa faceti bebe
Progesteron iau timp de 10 zile ,dupa ovulatie. Noi incercam din decembrie 2012 ,in 2015 am descoperit la sot varicocel,s-a operat,apoi tot in 2015 am ramas insarcinata in august si am pierdut sarcina in octombrie la sfarsit.Din noiembrie 2015 incercam din nou,pana acum nimic . Cu Dumnezeu inainte,inca mai speram la o minune |
| andrada1983 wrote:Progesteron iau timp de 10 zile ,dupa ovulatie. Noi incercam din decembrie 2012 ,in 2015 am descoperit la sot varicocel,s-a operat,apoi tot in 2015 am ramas insarcinata in august si am pierdut sarcina in octombrie la sfarsit.Din noiembrie 2015 incercam din nou,pana acum nimic . Cu Dumnezeu inainte,inca mai speram la o minune
mdaa,povestea cam ca la mine,doar ca sotul n-a avut probleme |
|
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Fetele azi am facut Beta 3...si a iesit 1757...luni Beta 2 era 314...dar la eco iar nu s-a vazut nimic...mi-a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina...nici nu mai stiu ce sa cred...poate sa fie extrauterina si sa creasca asa frumos valorile? |
|
| Amalia1982 wrote:Fetele azi am facut Beta 3...si a iesit 1757...luni Beta 2 era 314...dar la eco iar nu s-a vazut nimic...mi-a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina...nici nu mai stiu ce sa cred...poate sa fie extrauterina si sa creasca asa frumos valorile? pff, f greu de zis. sa spuna gravidutele cat aveau beta la primul eco si cat timp de sarcina. teoretic s-ar vedea sacul gestational, pt batai cardiace e f devreme, dar un mic semn de sarcina in uter... ti-a zis daca la valoarea asta sigur ar trebui sa se vada? |
|
Inregistrat: 6/3/2016 Mesaje: 542
| Amalia1982 wrote:Fetele azi am facut Beta 3...si a iesit 1757...luni Beta 2 era 314...dar la eco iar nu s-a vazut nimic...mi-a zis ca s-ar putea sa fie extrauterina...nici nu mai stiu ce sa cred...poate sa fie extrauterina si sa creasca asa frumos valorile? Amalia mai asteapta putin cu eco pâna dupa 6 sapt si ceva..nu stiu daca ai citit dar la mine s-a vazut mai târziu...si eu tot asa m-am speriat ca e extrauterina...dar abia la 6s1z s-a vazut saculetul si era sarcina de 4s6z...pt ca am ovulat prin z19-20..plus ca s-a vazut ca am uterul retrovers..ceea ce pâna la sarcina pierduta din ianuarie nu s-a vazut ca ar fi retrovers..cate sapt ai de la ultima menstra? La mine din cauza uterului nu se vedea..ca era îndreptat spre in spate... |
|
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| korina wrote: Amalia mai asteapta putin cu eco pâna dupa 6 sapt si ceva..nu stiu daca ai citit dar la mine s-a vazut mai târziu...si eu tot asa m-am speriat ca e extrauterina...dar abia la 6s1z s-a vazut saculetul si era sarcina de 4s6z...pt ca am ovulat prin z19-20..plus ca s-a vazut ca am uterul retrovers..ceea ce pâna la sarcina pierduta din ianuarie nu s-a vazut ca ar fi retrovers..cate sapt ai de la ultima menstra? La mine din cauza uterului nu se vedea..ca era îndreptat spre in spate...
37 de zile de la ultimul CM....si ovulatia pe 8 august...adik z19...nu am uter retrovers dar am endometrul azi inexplicabil de mare...20mm...asta a fost motiv de soc si pt dr... |
|
| si endometrul gros nu e semn de sarcina? cum treb sa fie endometrul?
|
|
|