|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| clawdia wrote:BBy, ca sa iti raspund la ambele intrebari, a facut operatia clasica deoarece asa prefera sa lucreze dr. la care merge sotul, depinde de medic, din cauza asta ii va lua mai mult timp sa se recupereze. Iar la cea de-a doua intrebare, da al meu avea dureri in scrot, care se duceau pe picior, mai ales dupa o zi de munca, si facut efort. Sper ca te-am ajutat Multumesc mult. Ma gândeam ca poate nu o fi laparoscopia asa eficienta precum cea clasica. Oricum daca va fi cazul o sa ne interesam mai mult. Momentan urologul spune ca nu e de operat asa ca poate reusim sa îmbunata?im cu suplimente macar la inseminare sa ne încadram |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| dar daca fac azi testul cum crede-ti poate sa-mi arate ceva? de la ovulatie am 12 zile |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Felicitari, Anca! Chiar ca ne-ai facut o surpriza! Alexis, ai testat azi? Hai ca poate ii iese pasenta Mamei Omida, alias Crissy! Amalia, intaresc si eu ce au zis deja fetele: e prea devreme sa se vada la eco ... daca mergem pe principiul dublarii valorii la beta in 48 de ore, abia vineri poti merge sa vezi macar sacul gestational fixat in uter. Inca un pic de rabdare! |
| bianca88 wrote:dar daca fac azi testul cum crede-ti poate sa-mi arate ceva? de la ovulatie am 12 zile Azi nu-l mai face! Lasa pe maine dimineata sa-l faci cu prima urina ... vezi si ce se intampla cu temperatura! Oricum, e f frumos graficul, se vede o evolutie frumoasa! |
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| bianca88 wrote:dar daca fac azi testul cum crede-ti poate sa-mi arate ceva? de la ovulatie am 12 zile Cauta un test de sarcina Viola care are o sensibilitate mica si daca reusesti sa stai cateva ore fara sa bei lichide il poti face si azi daca vrei dar mult mai bine e sa astepti pana maine, merge si un sure check maine dimineata dar in functie de cand s-a implantat poate sa apara a doua liniuta mult mai pala pe sure check |
| andy, eu ma pregateam sa-ti apreciez graficul si tu ne-o trantesti cu z1 ... Nu se face asa! Flore, deja z1? Cam repede s-au instalat uratii luna asta! Hai, fa-ti un grafic ... o luna, de proba .... ajuta mult!!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Multumesc fetele pg incurajari si raspunsuri. Ma enerveaza timpul ca nu trece mai repede. Colega ea zicea sa ma duc vineri sa mai fac inca un Beta ca daca tot nu il platesc. Dar o sa stau cumintica si o sa ma duc iar la eco saptamana viitoare. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| Multumesc din suflet! Nu imi vine sa cred! Doamne ajuta sa aveti cat mai repede cele doua liniute si bebi sanatosi! Mi-ati fost de ajutor, sunteti minunate! Sunt in ziua 70 de la ultimul ciclu si aprox ziua 17 dpo (daca am estimat corect ovulatia). Si eu am optat sa mai astept cu ecograful pt ca vreau sa se vada bine. Astept rezultatul de la beta |
|
Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| AncaB7 wrote:Multumesc din suflet! Nu imi vine sa cred! Doamne ajuta sa aveti cat mai repede cele doua liniute si bebi sanatosi! Mi-ati fost de ajutor, sunteti minunate! Sunt in ziua 70 de la ultimul ciclu si aprox ziua 17 dpo (daca am estimat corect ovulatia). Si eu am optat sa mai astept cu ecograful pt ca vreau sa se vada bine. Astept rezultatul de la beta
Felicitari!! |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| AncaB7 wrote:Multumesc din suflet! Nu imi vine sa cred! Doamne ajuta sa aveti cat mai repede cele doua liniute si bebi sanatosi! Mi-ati fost de ajutor, sunteti minunate! Sunt in ziua 70 de la ultimul ciclu si aprox ziua 17 dpo (daca am estimat corect ovulatia). Si eu am optat sa mai astept cu ecograful pt ca vreau sa se vada bine. Astept rezultatul de la beta Anca felicitari inca odata! nu mai stiu daca ai scris tu tot timpul ai avut cm asa lung? Ai facut cv special luna asta? |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| clawdia wrote:BBy, ca sa iti raspund la ambele intrebari, a facut operatia clasica deoarece asa prefera sa lucreze dr. la care merge sotul, depinde de medic, din cauza asta ii va lua mai mult timp sa se recupereze. Iar la cea de-a doua intrebare, da al meu avea dureri in scrot, care se duceau pe picior, mai ales dupa o zi de munca, si facut efort. Sper ca te-am ajutat Nu vreau sa fiu rautacioasa.. Dar eu cred ca asa prefera doctorul respectiv pentru ca sunt mult mai mici costurile in cazul unei operatii clasice sau poate nu este el expert in laparoscopii. Pt pacient e mult mai ok laparoscopia. Parerea mea.. |
|
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Felictiari noilor gravidute!!! Am fost plecata pt. cateva zile... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| HOPE wrote: Nu vreau sa fiu rautacioasa.. Dar eu cred ca asa prefera doctorul respectiv pentru ca sunt mult mai mici costurile in cazul unei operatii clasice sau poate nu este el expert in laparoscopii. Pt pacient e mult mai ok laparoscopia. Parerea mea..
Nu e problema Hope, doar ca nu vad de ce l-ar fi avantajat pe el in vreun fel daca operatia are costuri mai putine sau nu, el oricum a avut partea lui; si cred ca nu e expert in laparoscopii. Chestia e ca noi am mers la el, si a fost ok, l-a tratat pe sot mereu foarte bine si nu am stat sa mai cautam un altul pentru operatie, am mers pe mana lui pana la capat. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| bby88 wrote: Multumesc mult. Ma gândeam ca poate nu o fi laparoscopia asa eficienta precum cea clasica. Oricum daca va fi cazul o sa ne interesam mai mult. Momentan urologul spune ca nu e de operat asa ca poate reusim sa îmbunata?im cu suplimente macar la inseminare sa ne încadram
BBy, nu stiu exact ce sa iti spun, am tot cautat diferentele intre metoda clasica si cea laparoscopica si mari diferente nu am gasit. atat ca poate era mai rapida recuperarea, nu aveai o incizie mai mare, aveai 3 mai mici. Stiu sigur ca cea microscopica subinghinala pe care a facut-o sotul lui kikka e cea mai buna la ora actuala, pentru ca iti revii dupa 2 zile. Acum nu mai conteaza, la noi s-a potrivit si asta, ca are sotul de lucrat la dizertatie, si la inca un proiect personal, deci in prinde bine concediul. Si la noi dr a lasat operatia la urma, intre timp am incercat alte tratamente, vitamine, etc; si nu au avut rezultate bune. Oricum dupa operatie dr. mi-a zis ca e era "Foarte mare varicocelul" exact asa s-a exprimat, a avut o vena mare acolo. Eu zic sa va interesati dar daca ai posibilitatea sa mergi la un dr ok vezi din prima cum opereaza ca idee, eu as fi preferat varianta microscopica subinghinala, dar asta e. |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| clawdia wrote:
BBy, nu stiu exact ce sa iti spun, am tot cautat diferentele intre metoda clasica si cea laparoscopica si mari diferente nu am gasit. atat ca poate era mai rapida recuperarea, nu aveai o incizie mai mare, aveai 3 mai mici. Stiu sigur ca cea microscopica subinghinala pe care a facut-o sotul lui kikka e cea mai buna la ora actuala, pentru ca iti revii dupa 2 zile. Acum nu mai conteaza, la noi s-a potrivit si asta, ca are sotul de lucrat la dizertatie, si la inca un proiect personal, deci in prinde bine concediul. Si la noi dr a lasat operatia la urma, intre timp am incercat alte tratamente, vitamine, etc; si nu au avut rezultate bune. Oricum dupa operatie dr. mi-a zis ca e era "Foarte mare varicocelul" exact asa s-a exprimat, a avut o vena mare acolo. Eu zic sa va interesati dar daca ai posibilitatea sa mergi la un dr ok vezi din prima cum opereaza ca idee, eu as fi preferat varianta microscopica subinghinala, dar asta e.
Multumesc mult pentru informatie Clawdia. Imi este foarte utila. Daca ajungem pana acolo sigur ma voi intreba de metoda asta. |
|
|