|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Tocmai ce am iesit de la dr. Nu vede nimic. M-a chemat saptamana viitoare. Am reusit sa ma sperii putin dar ma gandesc ca poate e prea mica si e inca devreme
Ultima menstruatie pe 21 iulie. Am ovulat pe 8 august. Deci sunt z34. Nici nu stiu cum se calculeaza si la cate saptamani se vede ceva la eco... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| E f devreme, Amalia! Stai linistita, abia de la 6 sapt se vede. Sau cand beta e peste 1000. La tine ieri era cam 300 parca, deci micuta sarcina.
Crissy, am voie sa ma epilez? :)
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| andy07 wrote:Momentan am un spotting. Oare o fi insemnarea? Si scaderea asta de ieri si azi oare o fi de la implantare, nu??
Da da draga mea sigur ,,insemnarea,, este
|
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| andy, acolo nu! trebuie sa fie cat mai natural.. daca ai doi nasti in 9 sau in 18 luni? |
|
Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| In 18 :)) |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Andy si Crissy nu sunteti normale |
|
Inregistrat: 4/7/2016 Mesaje: 214
| Neata fetelor! am trecut sa va prafuiesc!deci luati praf cat sa nu mai ramana nimeni aici. clawdia eu am ramas insarcinata dupa 7 luni d la operatia sotului.primele 3 luni nu se pun.pt o spermatogeneza completa e nevoie de 3 luni.deci primele 3 luni nu se pun. ma bucur ca am deschis sezonul si mai iau dupa mine inca trei fete.presimt ca mai sunt minim trei.asa ca hai cu testele pozitive va pup si sa aveti o zi super! |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Kikka, as prinde si eu din zbor niste praf de sarcina, daca ar fi asa simplu... dar si gandurile bune le primesc cu drag!
Andy, ce de "semne" vezi! :))) M-ai amuzat dis de dimineata! Mie imi place stilul tau!!! Maxim! |
|
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Amalia1982 wrote:Tocmai ce am iesit de la dr. Nu vede nimic. M-a chemat saptamana viitoare. Am reusit sa ma sperii putin dar ma gandesc ca poate e prea mica si e inca devreme
Ultima menstruatie pe 21 iulie. Am ovulat pe 8 august. Deci sunt z34. Nici nu stiu cum se calculeaza si la cate saptamani se vede ceva la eco... De obicei de la 5 saptamani de la u.m. trebuie sa se vada la eco,stai linistita nu te stresa ca bebe e acolo si e bine,o sa se vada in curand |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Amalia1982 wrote:Tocmai ce am iesit de la dr. Nu vede nimic. M-a chemat saptamana viitoare. Am reusit sa ma sperii putin dar ma gandesc ca poate e prea mica si e inca devreme
Ultima menstruatie pe 21 iulie. Am ovulat pe 8 august. Deci sunt z34. Nici nu stiu cum se calculeaza si la cate saptamani se vede ceva la eco... E prea mica. Beta s-a dublat asa ca stai linistita sa nu stresezi bobita |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Bianca, graficul tau arata foarte bine! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| kikka wrote:Neata fetelor! am trecut sa va prafuiesc!deci luati praf cat sa nu mai ramana nimeni aici. clawdia eu am ramas insarcinata dupa 7 luni d la operatia sotului.primele 3 luni nu se pun.pt o spermatogeneza completa e nevoie de 3 luni.deci primele 3 luni nu se pun. ma bucur ca am deschis sezonul si mai iau dupa mine inca trei fete.presimt ca mai sunt minim trei.asa ca hai cu testele pozitive va pup si sa aveti o zi super!
Aaa scuze, am inteles eu gresit, cred ca ma gandeam la Andrada. Oricum ee foarte bine si asa, numai sa fie Doamne ajuta. Multumim pebntru prafusor, eu il adun in bocceluta si il patrez pentru cand o luam de la capat. Kikka ai un msg de la mine. |
|
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| clawdia wrote:Aaa scuze, am inteles eu gresit, cred ca ma gandeam la Andrada. Oricum ee foarte bine si asa, numai sa fie Doamne ajuta. Multumim pebntru prafusor, eu il adun in bocceluta si il patrez pentru cand o luam de la capat. Kikka ai un msg de la mine. Eu dupa 3-4 luni am ramas gravi ! Sotul la sf lui aprilie anul trecut a facut operatia si in august am ramas :) |
|
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Tania cum esti? Ju ai mers sa repeti analiza? |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Neata fetelor Ce vorbarete sunteti Ma bucur ca faceti "haz de necaz". Astept si eu sa fiu "insemnata" sa incep noua luna:)) sunt in tratative cu al meu daca luna asta mergem intr-un mini-concediu sau fac laparoscopia:))) Sa vedem Claudia app. Uitasem sa te intreb de ce sotul tau a facut operatie clasica si nu laparoscopie? Auzisem ca acum se recomanda laparo si pentru varicocel si ca recuperarea e mai usoara. Si inca ceva fetelor...Ai vostri prezentau dureri inainte de operatie? Al meu de ceva timp se plange de durere in testicole |
|
|