|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Si a iesit Beta 2 Amalia1982 attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Amalia1982 wrote:Si a iesit Beta 2 Felicitari! Sa ai sarcina cat mai usoara si bebe sanatos si la termen! |
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Amalia1982 wrote:Si a iesit Beta 2 Felicitari!! Sarcina usoara |
Inregistrat: 6/17/2015 Mesaje: 1021
| Amalia1982 wrote:Si a iesit Beta 2 Felicitari!!! Sarcina usoara si la termen!!! Asteptam praful!!! |
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Amalia, felicitari! Sa ai sarcina usoara!!! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2016 Mesaje: 555
| Amalia1982 wrote:Si a iesit Beta 2 Felicitari!!!Asteptam sa ne prafuiesti |
Inregistrat: 4/16/2016 Mesaje: 217
| Amalia1982 wrote:Si a iesit Beta 2 sarcina usoara si fara complicatii!!! sper sa te ajung din urma |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
| Yeeeyyy Amalia super, sa fiti sanatosi si tu si bebe
Care e feelingul acum ca ai reusit, spune-ne ce simti please pupici |
|
Inregistrat: 9/23/2015 Mesaje: 151
| Va multumesc mult fetele si va trimit tot praful de burtica posibil. Recunosc ca pe mine m-a ajutat foarte mult acest forum. Am descoperit lucruri pe care nu le stiam, m-am descoperit pe mine si corpul meu. Au fost momente cand simteam ca cedez dar stateam si citeam aici cazuri mai disperate care reuseau si asta mi-a dat putere sa nu renunt. Nu stiu care a fost reteta care m-a ajutat pe mine cel mai mult. O sa astept sa treaca putin euforia momentului si o sa scriu ce am facut eu in tot acest timp. Poate, citind, va ajuta pe cineva sa simta ceea ce simt si eu acum. Dar stiu ca toti dr "cunoscuti" si "vestiti" nu au reusit sa imi spuna care este problema la mine, ci a reusit un dr de la o Policlinica de cartier. Poate nici faptul ca ajungi prea sus nu este un lucru bun. Chiar nu stiu. Dar in 5 luni acest dr a reusit sa resolve ceea ce altii nici nu au gasit.
Inca o data va multumesc din suflet pentru ca v-am gasit si pe mine m-a ajutat enorm de mult acest forum. Nu o sa parasesc nici pagina aceasta de forum si nici pe cea de facebbok pentru ca toate imi sunteti foarte dragi si va doresc ca in cel mai scurt timp posibil sa parasiti toate ideee de "aspirante" si sa mutam pagina aceasta la mamici. |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| Va rog frumos sa-mi spuneti daca v-ati mai confruntat cu asa ceva...Acum o luna si ceva in urma am facut AMH la Synevo si mi-a iesit ca aveam 2.03ng/mL deja era destul de mic, ca sa ajung la dr sa-mi spuna ca defapt ea crede ca eu am rezerva ovariana mult mai mica decat 2, dupa cum se prezinta ovarele mele si mi-a recomandat sa repet analiza la Bioclinica...Si surpriza, acum aflu ca defapt am 0.908 ng/mL nu pot sa cred Cum e posibil asa ceva? Valorile de referinta sunt identice la ambele laboratoare Sa fie asa o marja mare de eroare? Sunt complet devastata |
|
Inregistrat: 8/7/2015 Mesaje: 1588
| Off, chiar daca valorile de referinta sunt la fel difera modul in care este prelucrata proba de la un laborator la altul si de aici pot aparea diferente cum este la tine acum. Zilele asta mergi la dr sa-ti numere foliculii antrali, nu? Nu-ti pierde speranta, sunt sigura ca o sa reusesti cat mai curand sa ai cele doua liniute! |
|
Inregistrat: 7/31/2015 Mesaje: 1312
| Offf scumpo imi pare rau... Mai fa odata analiza sa vezi daca iese la fel. Iar daca e tot micuta valoarea apuca-te de FIV cum ai si spus si ai incredere ca va fi bine. Au fost femei cu AMH mult mai mic care au ramas natural deci tu sigur vei reusi daca mai faci si FIV in toamna.
Fetelor ma speriati cu asa valori. Eu AMH nu am facut niciodata pt ca medicii au considerat ca e inutil la varsta asta. Dar cand va vad si pe voi asa tinere si cu valori la limita inferioara ma cam bate gandul sa il fac asa de capul meu... |
|
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 223
| Amalia, felicitari! Sarcina usoara si la termen! La 8 am programare la medic, am niste emo?ii... sper sa fie totul bine. |
|
Inregistrat: 3/21/2016 Mesaje: 992
| bby88 wrote:Offf scumpo imi pare rau... Mai fa odata analiza sa vezi daca iese la fel. Iar daca e tot micuta valoarea apuca-te de FIV cum ai si spus si ai incredere ca va fi bine. Au fost femei cu AMH mult mai mic care au ramas natural deci tu sigur vei reusi daca mai faci si FIV in toamna. Fetelor ma speriati cu asa valori. Eu AMH nu am facut niciodata pt ca medicii au considerat ca e inutil la varsta asta. Dar cand va vad si pe voi asa tinere si cu valori la limita inferioara ma cam bate gandul sa il fac asa de capul meu...
Azi sunt daramanata si nu pot sa gandesc lucid...De maine vad ce fac mai departe...Defapt stiu ca urmeaza FIV-ul si sper sa reusesc Nu pot sa cred ca la varsta mea am AMH ul atat de mic |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 379
|
Tania imi pare rau , fii tare si ai nadejde , asa cum a zis si Bby, sunt femei care au ramas insarcinate natural si cu un AMH mai mic. caute pe net si te vei convinge. te pup fii tare
|
|
|