Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Amalia1982
Scris: Monday, August 22, 2016 2:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/23/2015
Si a iesit Beta 2

Amalia1982 attached the following image(s):
test.jpg

Crissy
Scris: Monday, August 22, 2016 2:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/7/2015
Amalia1982 wrote:
Si a iesit Beta 2

Felicitari! Sa ai sarcina cat mai usoara si bebe sanatos si la termen! Cheek Kiss Cheek Kiss
bby88
Scris: Monday, August 22, 2016 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Amalia1982 wrote:
Si a iesit Beta 2

Felicitari!!Bravoo Sarcina usoarahearts
NicoN
Scris: Monday, August 22, 2016 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
Amalia1982 wrote:
Si a iesit Beta 2

Felicitari!!! Sarcina usoara si la termen!!!majoreta hearts
Asteptam praful!!!Clap
maria2013
Scris: Monday, August 22, 2016 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Amalia, felicitari! Sa ai sarcina usoara!!!
andrada1983
Scris: Monday, August 22, 2016 3:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2016
Amalia1982 wrote:
Si a iesit Beta 2

Felicitari!!!Asteptam sa ne prafuiesti hearts
bianca88
Scris: Monday, August 22, 2016 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2016
gravida
Amalia1982 wrote:
Si a iesit Beta 2
sarcina usoara si fara complicatii!!!angel sper sa te ajung din urma
clawdia
Scris: Monday, August 22, 2016 3:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/21/2014
Yeeeyyy Amalia Bravoo Bravoo super, sa fiti sanatosi si tu si bebe Cheek Kiss

Care e feelingul acum ca ai reusit, spune-ne ce simti pleaseHands pupiciDistanceKiss
Amalia1982
Scris: Monday, August 22, 2016 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2015
Va multumesc mult fetele si va trimit tot praful de burtica posibil. Recunosc ca pe mine m-a ajutat foarte mult acest forum. Am descoperit lucruri pe care nu le stiam, m-am descoperit pe mine si corpul meu. Au fost momente cand simteam ca cedez dar stateam si citeam aici cazuri mai disperate care reuseau si asta mi-a dat putere sa nu renunt. Nu stiu care a fost reteta care m-a ajutat pe mine cel mai mult. O sa astept sa treaca putin euforia momentului si o sa scriu ce am facut eu in tot acest timp. Poate, citind, va ajuta pe cineva sa simta ceea ce simt si eu acum. Dar stiu ca toti dr "cunoscuti" si "vestiti" nu au reusit sa imi spuna care este problema la mine, ci a reusit un dr de la o Policlinica de cartier. Poate nici faptul ca ajungi prea sus nu este un lucru bun. Chiar nu stiu. Dar in 5 luni acest dr a reusit sa resolve ceea ce altii nici nu au gasit.

Inca o data va multumesc din suflet pentru ca v-am gasit si pe mine m-a ajutat enorm de mult acest forum. Nu o sa parasesc nici pagina aceasta de forum si nici pe cea de facebbok pentru ca toate imi sunteti foarte dragi si va doresc ca in cel mai scurt timp posibil sa parasiti toate ideee de "aspirante" si sa mutam pagina aceasta la mamici. DistanceKiss DistanceKiss
Tania2105
Scris: Monday, August 22, 2016 3:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
Va rog frumos sa-mi spuneti daca v-ati mai confruntat cu asa ceva...Acum o luna si ceva in urma am facut AMH la Synevo si mi-a iesit ca aveam 2.03ng/mL deja era destul de mic, ca sa ajung la dr sa-mi spuna ca defapt ea crede ca eu am rezerva ovariana mult mai mica decat 2, dupa cum se prezinta ovarele mele si mi-a recomandat sa repet analiza la Bioclinica...Si surpriza, acum aflu ca defapt am 0.908 ng/mL Cray Cray Cray nu pot sa credCray Cum e posibil asa ceva? Valorile de referinta sunt identice la ambele laboratoareuff pale pale pale Sa fie asa o marja mare de eroare? Sunt complet devastata
Crissy
Scris: Monday, August 22, 2016 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Tania2105 wrote:
Va rog frumos sa-mi spuneti daca v-ati mai confruntat cu asa ceva...Acum o luna si ceva in urma am facut AMH la Synevo si mi-a iesit ca aveam 2.03ng/mL deja era destul de mic, ca sa ajung la dr sa-mi spuna ca defapt ea crede ca eu am rezerva ovariana mult mai mica decat 2, dupa cum se prezinta ovarele mele si mi-a recomandat sa repet analiza la Bioclinica...Si surpriza, acum aflu ca defapt am 0.908 ng/mL Cray Cray Cray nu pot sa credCray Cum e posibil asa ceva? Valorile de referinta sunt identice la ambele laboratoareuff pale pale pale Sa fie asa o marja mare de eroare? Sunt complet devastata

Off, chiar daca valorile de referinta sunt la fel difera modul in care este prelucrata proba de la un laborator la altul si de aici pot aparea diferente cum este la tine acum. Zilele asta mergi la dr sa-ti numere foliculii antrali, nu? Nu-ti pierde speranta, sunt sigura ca o sa reusesti cat mai curand sa ai cele doua liniute! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
bby88
Scris: Monday, August 22, 2016 3:57 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
Tania2105 wrote:

Offf scumpo imi pare rau...Cray Mai fa odata analiza sa vezi daca iese la fel. Iar daca e tot micuta valoarea apuca-te de FIV cum ai si spus si ai incredere ca va fi bine. Au fost femei cu AMH mult mai mic care au ramas natural deci tu sigur vei reusi daca mai faci si FIV in toamna.computerlove

Fetelor ma speriati cu asa valori.pale Eu AMH nu am facut niciodata pt ca medicii au considerat ca e inutil la varsta asta. Dar cand va vad si pe voi asa tinere si cu valori la limita inferioara ma cam bate gandul sa il fac asa de capul meu...
florinamaria
Scris: Monday, August 22, 2016 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 5/11/2016
Amalia, felicitari! Sarcina usoara si la termen!
La 8 am programare la medic, am niste emo?ii... sper sa fie totul bine.
Tania2105
Scris: Monday, August 22, 2016 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
bby88 wrote:

Offf scumpo imi pare rau...Cray Mai fa odata analiza sa vezi daca iese la fel. Iar daca e tot micuta valoarea apuca-te de FIV cum ai si spus si ai incredere ca va fi bine. Au fost femei cu AMH mult mai mic care au ramas natural deci tu sigur vei reusi daca mai faci si FIV in toamna.computerlove

Fetelor ma speriati cu asa valori.pale Eu AMH nu am facut niciodata pt ca medicii au considerat ca e inutil la varsta asta. Dar cand va vad si pe voi asa tinere si cu valori la limita inferioara ma cam bate gandul sa il fac asa de capul meu...

Azi sunt daramanata si nu pot sa gandesc lucid...De maine vad ce fac mai departe...Defapt stiu ca urmeaza FIV-ul si sper sa reusescCray Cray Cray Nu pot sa cred ca la varsta mea am AMH ul atat de mic Cray
clawdia
Scris: Monday, August 22, 2016 4:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/21/2014
Tania2105 wrote:

Azi sunt daramanata si nu pot sa gandesc lucid...De maine vad ce fac mai departe...Defapt stiu ca urmeaza FIV-ul si sper sa reusescCray Cray Cray Nu pot sa cred ca la varsta mea am AMH ul atat de mic Cray

Tania imi pare rauCray , fii tare si ai nadejdeHands , asa cum a zis si Bby, sunt femei care au ramas insarcinate natural si cu un AMH mai mic. caute pe net si te vei convinge. te pup fii tareCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.