Clubul aspirantelor - 52
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 2:58 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2016
Amalia1982 wrote:

Colega de munca glumeste si spune k poate sunt gemeni

Doamne ajutaHands Hands
Iată testul de ovulație, de la ora 15!

Alexis21 attached the following image(s):
2016-08-19-15-30-31-487.jpg2016-08-19-15-30-31-487.jpg

Mire
Scris: Friday, August 19, 2016 3:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/4/2015
Alexis21 wrote:

Doamne ajutaHands Hands
Iata testul de ovula?ie, de la ora 15!

Alexis,nu vreau sa te descurajez.
Am facut si eu test de ovulatie inainte sa apara uratii.
Cu 2-3zile inainte,vreo 2teste parca.
Le atasez imediat...

Mire attached the following image(s):
image.jpegimage.jpeg

Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 3:46 PM
Nivel

Cel de Sus e facut ieri pe la 16:00, din mijloc azi pe la 10:30 ?i ultimul azi la 15.Arata ca ?i cum descreste. ...e drept ca am avut urina poate mai diluata....Am sim?it nevoia sa beau mult apa...plus ca de ieri pana azi primul test s-a închis considerabil la culoare...

Alexis21 attached the following image(s):
2016-08-19-15-44-54-136.jpg

Mire
Scris: Friday, August 19, 2016 3:51 PM
Nivel

Inregistrat: 12/4/2015
Alexis21 wrote:
Cel de Sus e facut ieri pe la 16:00, din mijloc azi pe la 10:30 ?i ultimul azi la 15.Arata ca ?i cum descreste. ...e drept ca am avut urina poate mai diluata....Am sim?it nevoia sa beau mult apa...plus ca de ieri pana azi primul test s-a închis considerabil la culoare...

Se vede ca e din ce in ce mai inchis,poate e totusi ceva la tine hearts
Eu zic sa faci rost de un test Viola ultrasensibil(de la Sensiblu)si iese sigur daca e bebe,sau mergi la beta.
Iti tin pumnii!computerlove
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 3:53 PM
Nivel

Mire wrote:

Alexis,nu vreau sa te descurajez.
Am facut si eu test de ovulatie inainte sa apara uratii.
Cu 2-3zile inainte,vreo 2teste parca.
Le atasez imediat...

Nu ma descurajezi! !!Nici nu am prea mult curaj!?tiu ca asta nu înseamna musai sarcina ?i de asta sunt îngrijorata! Fiindca eu am facut teste de ovula?ie mereu pana în ziua când sa vina roza ?i erau absolut toate negative!Nici macar o linie cât de slaba!Aveam progres ?i regres înainte ?i dupa ovula?ie. Adica îmi marca ovula?ia ?i apoi scadea pana nu mai aparea deloc!Dar acum nu e a?a ...?i mi se pare ciudat!
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 3:55 PM
Nivel

Mire wrote:

Se vede ca e din ce in ce mai inchis,poate e totusi ceva la tine hearts
Eu zic sa faci rost de un test Viola ultrasensibil(de la Sensiblu)si iese sigur daca e bebe,sau mergi la beta.
Iti tin pumnii!computerlove
Nu e mai închis! Primele doua teste sunt de ieri ?i azi diminea?a! Dar ,dupa ce le-am facut la 10 minute aratau ca ultimul de jos. Ele s-au mai închis pentru ca s-au uscat!Am sa vad deseara Cum arata ultimul test uscat.
bianca88
Scris: Friday, August 19, 2016 4:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/16/2016
Amalia1982 wrote:
Si a iesit Beta

67.68

Nu pot atasa poza k tremur toata si imi zice k e prea mare

Felicitari!!!! Ai cam 4 saptamani de la um??
Amalia1982
Scris: Friday, August 19, 2016 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2015
bianca88 wrote:

Felicitari!!!! Ai cam 4 saptamani de la um??

Multumesc. Sunt fix z30.

Atasez si poza cu Beta. Pt testele de sarcina cand ajung acasa

Amalia1982 attached the following image(s):
test.jpg

bianca88
Scris: Friday, August 19, 2016 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 4/16/2016
Alexis21 wrote:

Dupa cum arate testele esti dupa ovulatie..la mine exact asa a fost acum sunt la 7 zile dupa ovulatie si pe test e doar 1 liniuta
NicoN
Scris: Friday, August 19, 2016 4:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2015
andy07 wrote:

ce problema vede, nu vede nivelul de LH pe ecograf, de asta vorbeam: ai test test de ovulatie negativ intr-o perioada in care nivelul de LH ar trebui sa fie mare si sa pozitiveze testul de ovulatie. si e ciudat pt ca clomifenul asta face, creste nivelul de LH si FSH din sange. poate nu raspunzi cum trebuie la el.

Analizele toate cate le am facut au iesit ok, luna aceasta nu am facut analize...as putea sa nu raspund din moment ce am foliculi?
Crissy
Scris: Friday, August 19, 2016 4:27 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Hormonul numit LH cel responsabil pentru colorarea liniutei de pe testul de ovulatie este prezent in corp pe toata durata ciclului, iar concentratia lui variaza. In perioada ovulatiei nivelul lui creste pana la un prag maxim (ovulatia) si apoi fluctueaza, poate sa scada fie brusc, fie treptat. In momentul in care in corp apare hormonul de sarcina HGC nivelul LH creste si poate aparea a doua liniuta ca la ovulatie, adica la fel de intensa ca linia de test. Experimentul lui georgy urmarea cresterea nivelului LH in organism, inainte de testul de sarcina cel de ovulatie a fost 100% pozitiv.
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 4:30 PM
Nivel

bianca88 wrote:

Dupa cum arate testele esti dupa ovulatie..la mine exact asa a fost acum sunt la 7 zile dupa ovulatie si pe test e doar 1 liniuta

Nu am Cum sa ovulez acum.Am ovulat în ziua 17.Acum testele nu au fost niciodata pozitive!Plus ca mie în 3 zile trebuie sa îmi vina. Cum sa ovulez?
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 4:32 PM
Nivel

Crissy wrote:
Hormonul numit LH cel responsabil pentru colorarea liniutei de pe testul de ovulatie este prezent in corp pe toata durata ciclului, iar concentratia lui variaza. In perioada ovulatiei nivelul lui creste pana la un prag maxim (ovulatia) si apoi fluctueaza, poate sa scada fie brusc, fie treptat. In momentul in care in corp apare hormonul de sarcina HGC nivelul LH creste si poate aparea a doua liniuta ca la ovulatie, adica la fel de intensa ca linia de test. Experimentul lui georgy urmarea cresterea nivelului LH in organism, inainte de testul de sarcina cel de ovulatie a fost 100% pozitiv.

Foarte adevarat. Mai e adevarat ?i faptul ca testul meu de ovula?ie în ziua 10 dpo este mult mai intens decât cel al lui Georgy în ziua 10 dpo.În fine....timpul o sa decida
Crissy
Scris: Friday, August 19, 2016 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2015
Alexis21 wrote:

Foarte adevarat. Mai e adevarat ?i faptul ca testul meu de ovula?ie în ziua 10 dpo este mult mai intens decât cel al lui Georgy în ziua 10 dpo.În fine....timpul o sa decida

Nu trebuie sa compari cu intensitatea testelor ei ci cu ale tale, daca tot mergi pe drumul asta incearca sa le faci cam la aceiasi ora ca atunci cand iti urmaresti ovulatia. Mult succes!
Alexis21
Scris: Friday, August 19, 2016 4:39 PM
Nivel

Crissy wrote:

Nu trebuie sa compari cu intensitatea testelor ei ci cu ale tale, daca tot mergi pe drumul asta incearca sa le faci cam la aceiasi ora ca atunci cand iti urmaresti ovulatia. Mult succes!

Mmmm presimt ca o sa ma întâlnesc cu rozica!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.