Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stefy.any
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/29/2015
Lexy wrote:
Buna! Sunt noua, dar va urmaresc de câteva zile ?i sunte?i foarte puternice, dragu?e ?i ambi?ioase ..o adevarata inspiratieiloveyou . Eu sunt noun în domeniu :)) abea luna asta ne.am hotarât sa avem bebe...eu îmi doresc de ceva timp ..asa ca ne.am pus pe treaba. Azi e a 7.a zi de întârziere dar sincer îmi e frica sa fac testul...sunt atât de entuziasmata dar încerc ?i sa ma ab?in . Daca nu vine Rozica pana sâmbata ( doamne ajuta) voi face un test. ?i daca vine o sa încep ?i eu dupa ca voi fetelor cu temperatura ?i ?i un stil de viata mai sanatosras dar sper sa stea acolo ?i sa vina barzica în locul ei !
DistanceKiss

Lexy, bine ai venit! Iti doresc sa pleci cat mai repede la burtici!
Lexy
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/4/2016
?i eu sper!Love ?i voua va doresc la fel sa vina berzele cu bebici pentru toata lumea de aici ! yes computerlove grup
Alexis21
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 4/30/2016
Buna dragele mele!Cum sunteti?Eu nu am mai scris ca am avut ceva ocupatie si sincer....eram destul de demoralizata dupa testul ala fals pozitiv(si in ce fel!!!!),asa ca am preferat sa va mai citesc din umbra..
Eu sunt aproape de perioada de ovulatie dar nu mai vreau sa imi stresez sotul luna asta.O sa facem "la placere", vorba manelistului,si daca iese ceva bine, daca nu.....din septembrie ne ducem la medic.Vreau sa il las sa isi dea examenul in liniste si poate ii fac vreun cadou, ca si asa pe 23 august facem 8ani de casnicie.Ma indoiesc insa ca dupa 5 ani de incercari fix asta o sa fie luna noastra, nu cred ca avem noi asa noroc.
Alexis21
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:41 PM
Nivel

Lexy wrote:
?i eu sper!Love ?i voua va doresc la fel sa vina berzele cu bebici pentru toata lumea de aici ! yes computerlove grup

Draga mea, bine ai venit.Sfatul meu este sa faci testul.La 7 zile de intarziere cu siguranta iese si mama liniei.Orice test, mai putin barza.DistanceKiss
Lexy
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:43 PM
Nivel

nu stii de unde sare iepurasul!SimplyLove iti tin pumnii sa ai parte de acest cadou minunat si poate acum ca nu te mai gandesti / stresezi ..poate va fi luna cea mare computerlove
Alexis21
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:45 PM
Nivel

Lexy wrote:
nu stii de unde sare iepurasul!SimplyLove iti tin pumnii sa ai parte de acest cadou minunat si poate acum ca nu te mai gandesti / stresezi ..poate va fi luna cea mare computerlove

pffffffff.....iepurasul asta saretocmai de Paste:))))))))))))))))))))))
Lexy
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:46 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Draga mea, bine ai venit.Sfatul meu este sa faci testul.La 7 zile de intarziere cu siguranta iese si mama liniei.Orice test, mai putin barza.DistanceKiss
sper din tot sufletul ..eu am ovare polichistice si in urma cu cativa ani am avut si o intrerupere de sarcina ..deaia in sufletul meu a existat mereu frica ca nu cumva sa nu mai pot face copii...dar acum sincer imi e si frica deaia am zis ca mai am putin timp sa ma pregatesc si pt vestea negativa...dar daca nu vine sambata e ziua adevaruluiHands
Alexis21
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:52 PM
Nivel

Lexy wrote:
sper din tot sufletul ..eu am ovare polichistice si in urma cu cativa ani am avut si o intrerupere de sarcina ..deaia in sufletul meu a existat mereu frica ca nu cumva sa nu mai pot face copii...dar acum sincer imi e si frica deaia am zis ca mai am putin timp sa ma pregatesc si pt vestea negativa...dar daca nu vine sambata e ziua adevaruluiHands

Eu in locul tau l-as face fix acum!Sa scap de stres....de obicei cum esti?Rozica vine regulat?Si mie mi s-a spus asta cu ovarele polichistice acum vreo 3 ani....dar acum cred ca e in regula...de aproape un an am menstruatie regulata, nu mai am dureri....asta din intamplare.Am avut probleme cu mijlocul anul trecut si am facut niste injectii cu dexametazona(antiinflamator puternic).De atunci functionez la ceasul.La tine cum e?
Tania2105
Scris: Thursday, August 4, 2016 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
stefy.any wrote:

Tania cat te-au costat analizele? Cum ai procedat? Ti-au luat sange si gata sau ai facut mai multe investigatii...te intreb pentru ca si eu as vrea sa le fac in toamna...Ai primit un tratament ceva...sa inteleg ca nu sunt bune rezultatele tale? Nu prea ma pricep, te rog sa ma ierti!

Iti spun tot ce stiu cu mare placere, nu e nevoie sa iti ceri scuze...Am fost si am dat sange venos...Poti sa le faci in orice zi ale ciclului menstrual..Eu am dat aprox.780 lei, dar am mai facut cateva analize, daca tot am dat sange
Lexy
Scris: Thursday, August 4, 2016 6:02 PM
Nivel

Alexis21 wrote:

Eu in locul tau l-as face fix acum!Sa scap de stres....de obicei cum esti?Rozica vine regulat?Si mie mi s-a spus asta cu ovarele polichistice acum vreo 3 ani....dar acum cred ca e in regula...de aproape un an am menstruatie regulata, nu mai am dureri....asta din intamplare.Am avut probleme cu mijlocul anul trecut si am facut niste injectii cu dexametazona(antiinflamator puternic).De atunci functionez la ceasul.La tine cum e?

menstruatia 28..29 de zile ..dar am mai avut intrecut perioade de 3...4 zile intarziere si fix cand sa fac testul venea...cred ca si din cauza asta am emotii...dar acum este diferit ..am avut in urma cu 1 sap 2 o durere puternica de ovar si mijloc care a durat cateva secunde 1min ...iar acum nu am nici.un semn nici dureri de bura ( eu am dureri ft mari inainte si in menstruatie) doar mici senzatii de jena/ presiune uneori pe un ovar care dureaza cateva secunde ft putin...am sani umflati si durerosi dar s.a mai dus durerea aia puternica acum doar la sutien sau atingeri mai dor ( asta poate fi simptom si de menstruatie) si de 2..3 zile constipata...in rest nimic ...am citit ca atunci cand esti insarcinata simti asta cumva...eu nu prea simt nimicuff
Lexy
Scris: Thursday, August 4, 2016 6:05 PM
Nivel

a Si am avut o senzatie ciudata vreo 3..4 zile la rand ...senzatia aia de fluturi in stomat ..emotii..palpitatii....ne facand si ne vazand nimic impresionant ..
stefy.any
Scris: Thursday, August 4, 2016 6:07 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

Iti spun tot ce stiu cu mare placere, nu e nevoie sa iti ceri scuze...Am fost si am dat sange venos...Poti sa le faci in orice zi ale ciclului menstrual..Eu am dat aprox.780 lei, dar am mai facut cateva analize, daca tot am dat sange

Mersi! Aha...le-ai facut la Fundeni? Se pot face la orice clinica sau trebuie neaparat acolo?
Tania2105
Scris: Thursday, August 4, 2016 6:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2016
stefy.any wrote:

Mersi! Aha...le-ai facut la Fundeni? Se pot face la orice clinica sau trebuie neaparat acolo?

Nu, le-am facut la LABORATOARELE BIOCLINICA din Bucuresti. Cred ca le poti face unde vrei...Eu am vrut sa le fac la SYNEVO dar erau prea scumpe acolo
stefy.any
Scris: Thursday, August 4, 2016 6:16 PM
Nivel

Tania2105 wrote:

Nu, le-am facut la LABORATOARELE BIOCLINICA din Bucuresti. Cred ca le poti face unde vrei...Eu am vrut sa le fac la SYNEVO dar erau prea scumpe acolo

De ce e bine sa le facem? Ce relevanta au? Te intreb pentru ca nu stiu si nici nu am avut timp sa studiez problema...am vazut la multe fete ca au facut aceste analize. Tie ti le-a recomandat medicul?
bby88
Scris: Thursday, August 4, 2016 6:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
stefy.any wrote:
M-am uitat pe reteta de la gine si scrie duphaston 1/zi din ziua 13 pana in 22. Mai ia cineva duphaston? E ok sa il iau? oare nu imi deregleaza si mai tare organismul? Voi ce stiti?
Si mi-a mai zis de profertil...stiti cat costa?

Stefy dar nu ?i-a explicat pentru ce iti da? Monitorizari ai facut? Aveai cicluri lungi? Dufastonul luat prea devreme inhiba ovulatia de aceea trebuie luat din z1-2 dupa ovulatie. Poate ?i-a dat pt altceva ca sunt multe scheme de tratament dar trebuie întrebat pt ca ai mari ?anse ca in lunile in care il iei din z13 sa nu ovulezi.

Tania Eu nu ma pricep deloc la trombofilie. Imi pare rau daca sunt proaste rezultatele dar prive?te partea buna. Ca in sfâr?it ai aflat si poti trata. Poate acum cu tratament adecvat va veni bebecomputerlove

Lexy Bun venit si ?edere scurta aici. Fa un test. La 7 zile intârziere ar trebui sa fie 100% sigur in cazul unui ciclu regulat. Succesmajoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.