Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 12:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/11/2015
andy07 wrote:
Pe mine m-a durut la fel de tare la ambele. La HSG mi s-a facut un antialgic intramuscular si tot m-a durut.

Dar ca si rezultat ai fost ok? adica le ai permeabile? Intelesesem ca daca nu ai nimic nu doare. Mie dr nu mi-a zis nimic decat mi-a repetat de vreo 5 ori ca totul e bine. Eram nauca ieri si nu l-am mai intrebat daca a fost ceva pe ele sau daca a trecut greu substanta sau altceva...
bby88
Scris: Thursday, August 4, 2016 12:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/31/2015
crysyam30 wrote:

Dar ca si rezultat ai fost ok? adica le ai permeabile? Intelesesem ca daca nu ai nimic nu doare. Mie dr nu mi-a zis nimic decat mi-a repetat de vreo 5 ori ca totul e bine. Eram nauca ieri si nu l-am mai intrebat daca a fost ceva pe ele sau daca a trecut greu substanta sau altceva...

Daca ar fi fost ceva oricum nu aveau cum sa vada. Prin analiza asta ei pot spune doar daca sunt permebile (cand trece substanta) sau nu. Eu am intrebat de ce a fost asa dureros si dr care mi-a facut hsg mi-a zis ca probabil a fost ceva care s-a dus cand a insistat cu substanta in schimb ginecologul meu de la vremea aia a zis ca nu aveam nimic si ca probabil din cauza stresului m-a durut asaNuImiPasa Acum eu sunt in dubii. Poate cele care au facut si hsg si laparo pot spune mai multe. Medicul meu cel nou imi spunea ca am facut hsg degeaba pt ca asa afli doar daca sunt permeabile trompele dar nu si functionale...acum e posibil sa aiba logica si sa mai fie probleme la trompe care nu se vad la hsg dar poate e si strategie de marketing ca sa faca toate pacientele lui laparoscopie indiferent daca au facut sau nu hsg. Andy tu ce parere ai? parca le-ai faut pe amandoua
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 12:32 PM
Nivel

bby88 wrote:

Daca ar fi fost ceva oricum nu aveau cum sa vada. Prin analiza asta ei pot spune doar daca sunt permebile (cand trece substanta) sau nu. Eu am intrebat de ce a fost asa dureros si dr care mi-a facut hsg mi-a zis ca probabil a fost ceva care s-a dus cand a insistat cu substanta in schimb ginecologul meu de la vremea aia a zis ca nu aveam nimic si ca probabil din cauza stresului m-a durut asaNuImiPasa Acum eu sunt in dubii. Poate cele care au facut si hsg si laparo pot spune mai multe. Medicul meu cel nou imi spunea ca am facut hsg degeaba pt ca asa afli doar daca sunt permeabile trompele dar nu si functionale...acum e posibil sa aiba logica si sa mai fie probleme la trompe care nu se vad la hsg dar poate e si strategie de marketing ca sa faca toate pacientele lui laparoscopie indiferent daca au facut sau nu hsg. Andy tu ce parere ai? parca le-ai faut pe amandoua

Da ar fi o treaba sa ne zica fetele care au facut si laparo caum sta treaba. Eu faza aia cu sunt permeabile dar nu si functionale nu o inteleg...poate sunt mai grea de cap... adica daca trece substanta trece si gigelu... adica cum nefunctionale???
De Tutunaru am auzit ca are fixatie cu laparo (am citit pe forumuri).
andy07
Scris: Thursday, August 4, 2016 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Asa... am facut ambele chestii la 2 medici diferiti si filmul denla rafiografie l-am ma8 aratat unui al 3lea medic si toti mi-au zis ca sunt permeabile trompele. Se vede substanta pe filmul radiologic ca apar trompele ca 2 firisoare mai albicioase- asa mi-au aratat, mie mi-e greu sa vad asa ceva, apoi dupa HSG mi s-a facut eco transvaginal si a iesit proba Cotte pozitiva- adica substanta de contrast a trecut din trompe in adbomen.
La hycosy dr imi tot zicea ca vede substanta in trompe pe monitor. Deci... din 3 medici cred ca sounea unul altfel daca nu era asa, ca doar nu erau vorbiti intre ei. Singura chestie pe care nu am facut'o e laparoscopia, in rest cred ca am bifat toate explorarile pt infertilitate.
andy07
Scris: Thursday, August 4, 2016 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
scuzati greselile, sunt pe telefon si n-am timp si chef sa imi editez fiecare greseala, intelegeti voi ras
bby88
Scris: Thursday, August 4, 2016 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
crysyam30 wrote:

Da ar fi o treaba sa ne zica fetele care au facut si laparo caum sta treaba. Eu faza aia cu sunt permeabile dar nu si functionale nu o inteleg...poate sunt mai grea de cap... adica daca trece substanta trece si gigelu... adica cum nefunctionale???
De Tutunaru am auzit ca are fixatie cu laparo (am citit pe forumuri).

Mda...nici eu nu inteleg asta 100% desi s-a chinuit sa imi explice cate ceva :)). O sa il mai intreb cand merg la el. eu de facut oricum fac si laparo ca asta si urmeaza (hsg am facut acum jumatate de an, stimulari, monitorizari, hormonale....toate sunt bifate)..poate gasesc totusi ceva care nu se vede la eco mai ales daca ma gandesc sa fac si fiv cred ca e esentiala si laparo.
carlita
Scris: Thursday, August 4, 2016 1:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
crysyam, hai cu temperaturile ... vrem sa vedem cum arata graficul ca esti aproape de ovulatie ...
Mire, azi ti-ai luat temp?
Tania, ciudate temperaturi si la tine .... si a mea ma tine in sah.... NuImiPasa
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 1:04 PM
Nivel

carlita wrote:
crysyam, hai cu temperaturile ... vrem sa vedem cum arata graficul ca esti aproape de ovulatie ...
Mire, azi ti-ai luat temp?
Tania, ciudate temperaturi si la tine .... si a mea ma tine in sah.... NuImiPasa

nu am luat-o de cand a inceput ciclul asta. De maine dim iau, daca nu mai apare spoting Cheek Kiss
Lili Eu
Scris: Thursday, August 4, 2016 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
bby88 wrote:

Si eu am facut anul trecut in vara hsg si am avut dureri si am intrebat dc ma doare si dr a zis ca e posibil sa fi fost infundata trompa ca de la raceli puternice la ovare se face anexita si se firmeaza un lichid pe trompe care le infunda si asta e si cauza sarcinilor extrautetine!! Ufff am o mie de emotii sunt la dr astept sa vad ce face bebe Crazy computerlove
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 1:54 PM
Nivel

Lili Eu wrote:
Si eu am facut anul trecut in vara hsg si am avut dureri si am intrebat dc ma doare si dr a zis ca e posibil sa fi fost infundata trompa ca de la raceli puternice la ovare se face anexita si se firmeaza un lichid pe trompe care le infunda si asta e si cauza sarcinilor extrautetine!! Ufff am o mie de emotii sunt la dr astept sa vad ce face bebe Crazy computerlove

multa bafta!!! Cheek Kiss
Rubynne
Scris: Thursday, August 4, 2016 1:55 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
Buna fetelor...eu am ovulat...acuma sa vedem. Cu toate ca graficul nu imi arata inca asta...medicul asa mi-a zis.
am emotii Hands
Lili Eu
Scris: Thursday, August 4, 2016 2:01 PM
Nivel

Rubynne wrote:
Buna fetelor...eu am ovulat...acuma sa vedem. Cu toate ca graficul nu imi arata inca asta...medicul asa mi-a zis.
am emotii Hands
Lasa emotiile fi relaxata si lasa corpul sa faca ce are de facut! plimbate fati de treaba si te rog sa stai un pic departe de forum pt ca iti creaza emotii si nu face bine la bebe! la mine sincer a functionat si seara bea o cana de ceai de cretisoara pana vezi doua liniute!! eu iti tin pumni Hands computerlove
Lili Eu
Scris: Thursday, August 4, 2016 2:02 PM
Nivel

crysyam30 wrote:

multa bafta!!! Cheek Kiss
multumesc!! computerlove
carlita
Scris: Thursday, August 4, 2016 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Lili, asteptam poze cu bobita!!!
kikka, cum te simti azi? Mai ai greturi?
Dar tu, monica, ai vreun simptom? In continuare imi place graficul tau!!!grup
Lili Eu
Scris: Thursday, August 4, 2016 2:17 PM
Nivel

carlita wrote:
Lili, asteptam poze cu bobita!!!
kikka, cum te simti azi? Mai ai greturi?
Dar tu, monica, ai vreun simptom? In continuare imi place graficul tau!!!grup
o sa atasez cand ajung acasa, mai pe seara pt ca la ora 18:00 am programare la medicul de familie Lol computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.