Clubul aspirantelor - 51
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monica maria
Scris: Thursday, August 4, 2016 9:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/17/2016
crysyam30 wrote:
Neata fetelor!
Eu am trecut cu bine de HSG!yes yes yes
Au fost cateva momente cand a durut tare dar a trecut si important este ca sunt permeabile. Am avut parte de asistente super dragute si un doctoras si mai si ras
O sa citesc si eu acum care este exact procedura sa inteleg de ce a durut cand a trecut substanta aia.Mi-a explicat ce si cum dar eram prea nauca sa mai retin ceva. Am iesit un pic ametita de acolo. M-a durut burtica un pic si aseara si am un pic de spoting.

o zi minunata!

Ma bucur ca totul este bine la tine, in septembrie o sa fac si eu hsg si pana atunci citesc toate detaliile date de voi si de asemenea sfaturile tuturor!Cheek Kiss
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 12/11/2015
monica maria wrote:

Ma bucur ca totul este bine la tine, in septembrie o sa fac si eu hsg si pana atunci citesc toate detaliile date de voi si de asemenea sfaturile tuturor!Cheek Kiss

Multa Bafta!!! Cred ca depinde si unde nimeresti, unii iti fac calmante inainte si poate nu simti nimic. Ma gandesc ca poate eu aveam ceva pe "traseu" vreun chiag ceva si de aia m-a durut. Chiar daca te doare nu te speria dureaza durerea cateva secunde. Eu am iesit bine de acolo, a durat cu totul 12 min. Ai incredere ca fi bine! Cheek Kiss
monica maria
Scris: Thursday, August 4, 2016 9:55 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2016
crysyam30 wrote:

Multa Bafta!!! Cred ca depinde si unde nimeresti, unii iti fac calmante inainte si poate nu simti nimic. Ma gandesc ca poate eu aveam ceva pe "traseu" vreun chiag ceva si de aia m-a durut. Chiar daca te doare nu te speria dureaza durerea cateva secunde. Eu am iesit bine de acolo, a durat cu totul 12 min. Ai incredere ca fi bine! Cheek Kiss

Sa ne aduci cele mai bune vesti cat de curandCheek Kiss !
Rubynne
Scris: Thursday, August 4, 2016 10:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2016
andy07 wrote:
[youtube][/youtube]
Rubynne, cand ai facut pregnylul? Au trecut alea 36 de ore?

L-am facut marti dupa-masa...au trecut...
si totusi temperatura mea e micuta...dar nu ma mai jeneaza ovarele...in schimb dupa doua zile consecutive de amor si dormit prost ma simt terminata Hilar
Rubynne
Scris: Thursday, August 4, 2016 10:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2016
crysyam30 wrote:
Neata fetelor!
Au fost cateva momente cand a durut tare dar a trecut si important este ca sunt permeabile. Am avut parte de asistente super dragute si un doctoras si mai si ras
O sa citesc si eu acum care este exact procedura sa inteleg de ce a durut cand a trecut substanta aia.Mi-a explicat ce si cum dar eram prea nauca sa mai retin ceva. Am iesit un pic ametita de acolo. M-a durut burtica un pic si aseara si am un pic de spoting.

o zi minunata!

newclap yeyy...gata ai scapat! Acum poti ramane insarcinata fara griji ras !
Vezi ca se prinde mai repede acum, asa am auzit pupici
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 10:24 AM
Nivel

Rubynne wrote:

newclap yeyy...gata ai scapat! Acum poti ramane insarcinata fara griji ras !
Vezi ca se prinde mai repede acum, asa am auzit pupici

Cheek Kiss bine ar fi sa fie asa... dar stai sa vad ce zice dr. sa vad cum e cu ovulatia si cu gigeii sotului. pe 31 ma duc la el sa mi zica ce fac mai departe.
Flore
Scris: Thursday, August 4, 2016 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2015
crysyam30 wrote:
Neata fetelor!

o zi minunata!

Felicitari!!!Sa se prinda repede bobita!!computerlove
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 10:32 AM
Nivel

FlorentinaC wrote:

Felicitari!!!Sa se prinda repede bobita!!computerlove

Doamne ajuta!! Cheek Kiss
bby88
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:00 AM
Nivel

Inregistrat: 7/31/2015
crysyam30 wrote:
Neata fetelor!

o zi minunata!

BravoooBravoo De durut doare cand exista mici aderente care impiedica trecerea substantei sau cand stai incordata si se contracta trompele impiedicand/ingreunand trecerea substantei. De asta se si spune ca uneori HSG poate da rezultate negative fara sa fie infundate trompele si tot de asta se recomanda inainte ceva care sa relaxeze muschii. Si pe mine m-a durut desi la inceput a fost ok si am crezut ca voi fi una din cele fara dureri...dr m-a anuntat ca nu intra deloc intr-o trompa si ca mai baga o seringa, a fortat putin si am avut dureri asa mari incat a trebuit sa se urce pe mine 2 asistente sa nu ma miscHilar M-a durut si dupa tare dar sangerari nu am avut. E bine ca ai rezultat bun. Acum vezi ce faci mai departe. Bafta multa si sa ma tii la curent si cu situatia sotuluiras
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:17 AM
Nivel

bby88 wrote:

BravoooBravoo De durut doare cand exista mici aderente care impiedica trecerea substantei sau cand stai incordata si se contracta trompele impiedicand/ingreunand trecerea substantei. De asta se si spune ca uneori HSG poate da rezultate negative fara sa fie infundate trompele si tot de asta se recomanda inainte ceva care sa relaxeze muschii. Si pe mine m-a durut desi la inceput a fost ok si am crezut ca voi fi una din cele fara dureri...dr m-a anuntat ca nu intra deloc intr-o trompa si ca mai baga o seringa, a fortat putin si am avut dureri asa mari incat a trebuit sa se urce pe mine 2 asistente sa nu ma miscHilar M-a durut si dupa tare dar sangerari nu am avut. E bine ca ai rezultat bun. Acum vezi ce faci mai departe. Bafta multa si sa ma tii la curent si cu situatia sotuluiras

Si eu ma gandesc ca a fost ceva pe acolo. De incordata nu am stat incordata. Mie imi arata pe monitor ca a iesit substanta.. ma rog o pata deschisa la culoare. De sangerat vad ca a fost ieri putin spoting, si azi doar cand ma duc la baie parca mai sunt niste urme roz deschis de tot. Oricum cand a terminat simteam ca se scurge ceva. M-au sters asistentele si m-au si curatat prin inauntru.... acuma nu stiu daca era de la substanta aia sau a iesit ceva de pe acolo. Era la un moment dat asistenta cu o siringa in mana (fara ac).
Ideea e ca a fost prima data cand am facut. Nu stiam la ce sa ma astept.
Si eu am crezut ca o sa scap fara dureri ca a bagat batul ala lung si subtire de sticla/plastic ce o fi fost el si a bagat substanta si pe urma l-a scos si se pregatea de eco trans si eu am zis ca gata am scapat.. da de unde atunci incepea distractia.
andy07
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2015
Ai facut histerosalpingografie sau histeronografie? Tu descrii histwrosonografia, nu HSG. Daca ti-a facut ecografie ca sa vada trompele si nu radiografie e histerosono.
Eu le-am facut pe ambele.
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:40 AM
Nivel

andy07 wrote:
Ai facut histerosalpingografie sau histeronografie? Tu descrii histwrosonografia, nu HSG. Daca ti-a facut ecografie ca sa vada trompele si nu radiografie e histerosono.
Eu le-am facut pe ambele.

histerosonografie am facut.astia la medlife doar din asta fac. e diferenta intre cele 2? ca si rezultat ma refer, la Hsg stiu ca radiaza la hycosy (parca asa se prescurta) e doar eco.
andy07
Scris: Thursday, August 4, 2016 11:58 AM
Nivel

Rezultatul e acelasi, se verifica aceleasi lucruri la ambele.
Hcosy e mai draguta ca HSG ras , ma rog, de fapt niciun a nu e de dorit, dar daca ar si sa aleg intre una din ele as alege Histerosono.
crysyam30
Scris: Thursday, August 4, 2016 12:00 PM
Nivel

andy07 wrote:
Rezultatul e acelasi, se verifica aceleasi lucruri la ambele.
Hcosy e mai draguta ca HSG ras , ma rog, de fapt niciun a nu e de dorit, dar daca ar si sa aleg intre una din ele as alege Histerosono.

Din ce am mai citit la hsg iti face calmante inainte, la hycosy nu. dar cred ca chestia cu durerea e aceeasi ca principiul e acelasi, numai ca le vede la una pe radiografie la cealalta pe monitor. zic prostii?
andy07
Scris: Thursday, August 4, 2016 12:09 PM
Nivel

Pe mine m-a durut la fel de tare la ambele. La HSG mi s-a facut un antialgic intramuscular si tot m-a durut.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.