Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| valicutza wrote:noi aseara am inceput bebeleala, mi-a fost un pic teama sa nu simt vreo jena dupa hsg, dar a fost ok. testul deja arata 2 liniute, dar inca e stearsa, deci se apropie, pe joi-vineri estimez eu. hai sa fie cu noroc august pentru toate Spor la treaba! Sa vina tot norocul inspre noi! |
|
| Felicitari! Sa fie o bobita zdravana si sa stea cumintica pana la 9 luni in burtica la mami! |
|
| monica maria wrote: Cred ca in luna iulie a uitat sa treaca barza si pe la noi, poate in august ne aduce teste pozitive!
Poate - poate ne aduci tu unul... frumos grafic ai luna asta !!! Pe cand marea testare? |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| carlita wrote:Iti tinem pumnii sa fie cu ochisori! Eu vad ca am ovulat, de-acum incepe asteptarea! Mire, azi nu ti-ai masurat temp? Ca nu ai trecut-o in grafic si e in atentie zilele astea!!! Multumesc Carlita! Sa fie cu II la tine! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| carlita wrote:Iti tinem pumnii sa fie cu ochisori! Eu vad ca am ovulat, de-acum incepe asteptarea! Mire, azi nu ti-ai masurat temp? Ca nu ai trecut-o in grafic si e in atentie zilele astea!!!
N-am mai masurat-o ca mi-a fost lene O masor maine dimineata. Am mai facut acum un test..diseara avem treaba Mire attached the following image(s):

|
|

| Mire wrote:N-am mai masurat-o ca mi-a fost lene Am mai facut acum un test..diseara avem treaba
Chiar ca aveti treaba Mire! Bagati carbunei! |
|
| andy07 wrote:Seara buna! eu am fost ocupata toata ziua din pacate, cum ma logam sa citesc forumul, cum intervenea ceva si abia acum am reusit. am vazut ca o gramada ati ovulat deja, si carlita, si Tania probabil  si urmeaza Mire in curand la ce test are. sa speram ca august e o luan mai norocoasa, iulie asta cam subtire a fost... Anna, monica si clawdia is aproape de testare! Zilele astea, in afara de Mire, cred ca ovuleaza si Ruby, si vali ... Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita si sa se repete surprizele din luna iunie ... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| Uratii ar trebui sa isi faca prezenta sambata, mie imi ramane doar speranta! |
|
| Mire wrote:N-am mai masurat-o ca mi-a fost lene O masor maine dimineata. Am mai facut acum un test..diseara avem treaba Tocmai acum te-a umplut lenea?!! Sper sa dispara pana diseara si sa fii fresh si la datorie! |
|
| monica maria wrote:Uratii ar trebui sa isi faca prezenta sambata, mie imi ramane doar speranta! Speranta avem toti, dar la tine e mare speranta luna asta ca arata mult mai bine graficul fata de alte luni! Ai facut/luat ceva ajutatoare? Ruby, |
|

| monica maria wrote:Uratii ar trebui sa isi faca prezenta sambata, mie imi ramane doar speranta! Tinem pumnii Monica Maria! |
|

| carlita wrote:Anna, monica si clawdia is aproape de testare! Zilele astea, in afara de Mire, cred ca ovuleaza si Ruby, si vali ... Sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita si sa se repete surprizele din luna iunie ...
facem galerie fetelor la testare si facem galerie fetelor la ovulatie
Sa dea Dumnezeu sa fie o luna plina de vesti bune ca luna iunie! |
|

|
Haha da.Poate se prinde acum,ca schimbam patul. Ieri si azi dormim la mama,iar de maine ne mutam pt 2sapt la ap nostru..pana reinchiriem.
|
|

| monica maria wrote:Uratii ar trebui sa isi faca prezenta sambata, mie imi ramane doar speranta!
Sa nu mai aparaaa!! Da'i incolo. La ce grafic frumos ai..ptu ptu!! |
|

| Mire wrote:Haha da.Poate se prinde acum,ca schimbam patul. Ieri si azi dormim la mama,iar de maine ne mutam pt 2sapt la ap nostru..pana reinchiriem.
|
|
|