Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| NIco311985 wrote: buna din nou nu am mai scris nimic cateva zile pentru ca nu stiu nici eu ce e cu mine de fapt .. am avut test pozitiv saptamana trecuta nu am ajuns la medic pentru ca nu am acte Le fac abia saptamana ce vine .. eu locuiesc in Madrid de o luna .. vineri am inceput sa sangerez exact ca menstra lunar a acelasi cantitate culoare durere ieri am mai facut un test tot pozitiv azi am facut un clear blue digital care zice insarcinata 1-2 saptamani nu mai stiu ce sa cred ce se intampla cu mine de fapt ? Simt ca o iau razna :( Mergi undeva nu sta asa! Poate iti da progesteron sau ceva.Eu sper sa nu se fi intamplat ceva rau si sa fie totul bine. Dar, te rog, mergi la un control! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Salutare fetelor! Pt. fetele care au trecut prin acelasi lucru ca si mine :(..Cat repaus sexual vi s-a recomandat dupa histeroscopie? |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| Seara buna! eu am fost ocupata toata ziua din pacate, cum ma logam sa citesc forumul, cum intervenea ceva si abia acum am reusit.
Hope, mie o saptamana mi-a zis repaus, din cauza acestui repaus ovulatia din luna respectiva a fost pierduta, dar ma rog, am avut alte ovulatii in alte luni si ani si degeaba :) inprincipiu, daca te simti bine, nu ai sangerare sau alta scurgere ciudata si esti/ai fost si pe antibiotic si nici partenerul nu are nimic (infectie vreau sa zic) puteti relua totul dupa o saptamana.
am vazut ca o gramada ati ovulat deja, si carlita, si Tania probabil si urmeaza Mire in curand la ce test are. sa speram ca august e o luan mai norocoasa, iulie asta cam subtire a fost... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/17/2016 Mesaje: 400
| andy07 wrote:Seara buna! eu am fost ocupata toata ziua din pacate, cum ma logam sa citesc forumul, cum intervenea ceva si abia acum am reusit. Hope, mie o saptamana mi-a zis repaus, din cauza acestui repaus ovulatia din luna respectiva a fost pierduta, dar ma rog, am avut alte ovulatii in alte luni si ani si degeaba :) inprincipiu, daca te simti bine, nu ai sangerare sau alta scurgere ciudata si esti/ai fost si pe antibiotic si nici partenerul nu are nimic (infectie vreau sa zic) puteti relua totul dupa o saptamana. am vazut ca o gramada ati ovulat deja, si carlita, si Tania probabil  si urmeaza Mire in curand la ce test are. sa speram ca august e o luan mai norocoasa, iulie asta cam subtire a fost... Iulie asta ne-a adus vreun test pozitiv? |
|

| NIco311985 wrote: buna din nou nu am mai scris nimic cateva zile pentru ca nu stiu nici eu ce e cu mine de fapt .. am avut test pozitiv saptamana trecuta nu am ajuns la medic pentru ca nu am acte Le fac abia saptamana ce vine .. eu locuiesc in Madrid de o luna .. vineri am inceput sa sangerez exact ca menstra lunar a acelasi cantitate culoare durere ieri am mai facut un test tot pozitiv azi am facut un clear blue digital care zice insarcinata 1-2 saptamani nu mai stiu ce sa cred ce se intampla cu mine de fapt ? Simt ca o iau razna :( cat te-a tinut sangerarea si cat de multa a fost? nu prea e bine ce spui. mergi odata la medic, la urgente nu-i nevoie de acte! |
|

| monica maria wrote: Iulie asta ne-a adus vreun test pozitiv?
hmm, nu stiu, cred ca doar luizika, dar cred ca la ea se prinsese tot din iunie, habar n-am, numai sa ne spuna cand a avut ultima menstruatie. |
|

| andy07 wrote: hmm, nu stiu, cred ca doar luizika, dar cred ca la ea se prinsese tot din iunie, habar n-am, numai sa ne spuna cand a avut ultima menstruatie.
Cred ca in luna iulie a uitat sa treaca barza si pe la noi, poate in august ne aduce teste pozitive! |
|

| AncaB7 wrote:Buna fetelor! Eu am testat astazi..si este tot negativ (ziua 48). Acum tot ce mai am de facut este sa ma duc la dr sa vad de ce intarzie atat  . Ma simt tare dezamagita... nu fi dezamagita, Anca! pt ca poate fi o lupta lunga, nu se stie niciodata. mergi si vezi care e problema si poate luna viitoare va fi cea norocoasa |
|

| monica maria wrote: Cred ca in luna iulie a uitat sa treaca barza si pe la noi, poate in august ne aduce teste pozitive!
da, dar sa se grabeasca ca mai au putin si pleaca in tarile vesnic calde |
|

| andy07 wrote:da, dar sa se grabeasca ca mai au putin si pleaca in tarile vesnic calde Eu cred ca raman cateva berze si pe iarna de samanta ! |
|

Inregistrat: 9/27/2014 Mesaje: 1182
| Hope, mie o saptamana mi-a zis repaus, din cauza acestui repaus ovulatia din luna respectiva a fost pierduta, dar ma rog, am avut alte ovulatii in alte luni si ani si degeaba :) inprincipiu, daca te simti bine, nu ai sangerare sau alta scurgere ciudata si esti/ai fost si pe antibiotic si nici partenerul nu are nimic (infectie vreau sa zic) puteti relua totul dupa o saptamana.
Da... Mie mi-a recomandat 4 saptamani repaus . Nu sangerez...n-am nimic.. Deja au trecut doua . |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2014 Mesaje: 136
| andy07 wrote: hmm, nu stiu, cred ca doar luizika, dar cred ca la ea se prinsese tot din iunie, habar n-am, numai sa ne spuna cand a avut ultima menstruatie.
Ultima menstra a fost pe 11 iunie, mai sus am atasat si poza cu bobita mea |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/14/2016 Mesaje: 55
| andy07 wrote:nu fi dezamagita, Anca! pt ca poate fi o lupta lunga, nu se stie niciodata. mergi si vezi care e problema si poate luna viitoare va fi cea norocoasa Multumesc! Doamne ajuta! |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| HOPE wrote:Salutare fetelor! Pt. fetele care au trecut prin acelasi lucru ca si mine :(..Cat repaus sexual vi s-a recomandat dupa histeroscopie?
Eu am stat o luna "in pauza".. nu mi-a zis exact,dar imi era mie teama. Plus ca asteptam sa refac si analizele pt enterobacter si ureaplasma..sa fiu sigura ca am scapat de ele. |
|

Inregistrat: 12/4/2015 Mesaje: 2525
| andy07 wrote:Seara buna! eu am fost ocupata toata ziua din pacate, cum ma logam sa citesc forumul, cum intervenea ceva si abia acum am reusit. Hope, mie o saptamana mi-a zis repaus, din cauza acestui repaus ovulatia din luna respectiva a fost pierduta, dar ma rog, am avut alte ovulatii in alte luni si ani si degeaba :) inprincipiu, daca te simti bine, nu ai sangerare sau alta scurgere ciudata si esti/ai fost si pe antibiotic si nici partenerul nu are nimic (infectie vreau sa zic) puteti relua totul dupa o saptamana. am vazut ca o gramada ati ovulat deja, si carlita, si Tania probabil  si urmeaza Mire in curand la ce test are. sa speram ca august e o luan mai norocoasa, iulie asta cam subtire a fost...
Mda,urmez,dar ma enervez ca e prea devreme. Endometrul meu sigur nu e pregatit pt asta... |
|
|