Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2015 Mesaje: 1205
| Rubynne wrote:Eu am fost la eco de monitorizare azi, z11. Am doi foliculasi, si pe stanga si pe dreapta, momentan sunt undeva in jurul a 11 mm...mai asteptam pana luni sa creasca frumos. Sper sa se repete scenariul de luna trecuta si sa creasca pana la 15mm in z14. Doamne ajuta sa creasca amandoi si sa prindem macar unu  . Poate dupa ziua mea vin cu vestea cea mare...cine stie! Ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute si pe noi! Va pup si va doresc un weekend relaxant si racoros! Doamne ajuta!!!! |
|

Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1852
| FlorentinaC wrote:Doamne ajuta!!!!
|
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| FlorentinaC wrote:Off imi pare rau  sa mergi sa faci un control sa fii sigura ca nu sunt polipi Voi face histeroscopie in septembrie, oricum treb sa o fac inainte de fiv. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/11/2016 Mesaje: 383
| Am revenit cu vesti, azi am fost sa fac hsg, a iesit super ok,trompe perfect permeabile, nu m-a durut deloc. am simtit doar jena cand mi-a prins colul , mi-a facut si un calmant inainte, deci am scapat super usor. Am mai bifat una pe lista. acum asteptam ovulatia , si saptamana viitoare merg sa fac eco sa imi confirme ovulatia si sa imi dea trimitere sa fac hormonii la urmatorul cm. si m-am programat pentru septembrie la Codreanu, la Gynera, sa vedem ce ne recomanda si ea. ajungem la fiv? sau mai incercam asa...la inceputul lui septembrie vreau sa repete si sotul spermograma, sa vedem daca are imbunatatiri sau nu dupa 2 luni de Profertil. |
|

| andy07 wrote: Voi face histeroscopie in septembrie, oricum treb sa o fac inainte de fiv.
Andy imi pare rau de z 1 tu unde ai de gand sa faci fiv? daca se ajunge acolo..poate pana atunci vine bebe natural |
|

| FlorentinaC wrote:Neata!! La mine e z28 si musafirii inca nu au aparut dar am mici dureri de burta...in schimb de ieri am o mancarime si o mica iritatie fara miros sau secretii..m am spalat cu bicarbonat...
off, sper ca nu e nimic grav si e doar de la caldura asta. |
|

| crysyam30 wrote:
Luna asta nu sunt sanse chiar daca fac hsg pt ca e pe partea care de obicei e anovulatorie (dreapta cred). Sotul ia de vreo 4 luni. Dr i-a zis sa ia intre 6-9 luni si dupa aia sa faca spermograma.
bafta multa la hsg, sa stii ca nu doare, sa nu iti fie frica...eu azi am murit de frica, dar a fost super usor . |
|

| florinamaria wrote:Neata fetelor! Nu am fost prea activa în ultima perioada, sunt prinsa cu treburi... la mine nimic nou, mâine începe perioada fertila, ma rog în fiecare luna sa se prinda si cam atât...
spor la bebelit, si sa fie cu ochisori ! Doamne ajuta ! |
|

| Rubynne wrote:Eu am fost la eco de monitorizare azi, z11. Am doi foliculasi, si pe stanga si pe dreapta, momentan sunt undeva in jurul a 11 mm...mai asteptam pana luni sa creasca frumos. Sper sa se repete scenariul de luna trecuta si sa creasca pana la 15mm in z14. Doamne ajuta sa creasca amandoi si sa prindem macar unu  . Poate dupa ziua mea vin cu vestea cea mare...cine stie! Ma rog la Doamne Doamne sa ne ajute si pe noi! Va pup si va doresc un weekend relaxant si racoros!
bafta multa Rubynne ! spor la bebelit, relax total si te asteptam cu vesti bune peste 2 saptamani |
|

Inregistrat: 12/11/2015 Mesaje: 455
| valicutza wrote:
bafta multa la hsg, sa stii ca nu doare, sa nu iti fie frica...eu azi am murit de frica, dar a fost super usor .
multumesc deocamdata sunt zmeoaica!!! nu mi-e frica!!! mai vedem miercuri in ce ape ma scald... eu doar sper sa nu fie probleme cu analizele si sa nu am trompele infundate. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor, eu nu stiu ce am. Mi-a venit anemic acum 12 zile si tot asa e de atunci... ieri a fost ceva slab slab dar azi dupa ce am bebelit de dimineata iar e rosu. Nu e mult e ca si cum vrea sa inceapa, dar eu ma asteptam sa se opreasca. Ma gandeam sa fac teste de ov. dar nu stiu daca e cazul.. |
|

| valicutza wrote:
off, sper ca nu e nimic grav si e doar de la caldura asta.
M am spalat de 2 ori cu bicarbonat si deja s a ameliorat...dar nu mi au venit inca uratii...am mai avut menstruatie la 29z asa ca e posibil sa isi faca aparitia azi |
|

| Buna dimineata,
vad ca nu prea ati fost ieri active, insemna ca aveti treaba cu bebelitul, multe fete se apropie de ovulatie zilele astea, asa ca spor si sa veniti cu vesti bune. de luni ne apucam si noi in forta , inca sangerez putin dupa hsg de ieri, sper sa se opreasca pana luni-marti. |
|

| valicutza wrote:Buna dimineata,
vad ca nu prea ati fost ieri active, insemna ca aveti treaba cu bebelitul, multe fete se apropie de ovulatie zilele astea, asa ca spor si sa veniti cu vesti bune. de luni ne apucam si noi in forta , inca sangerez putin dupa hsg de ieri, sper sa se opreasca pana luni-marti. E normal sa sangerezi 1-2 zile si daptamana viitoare bagati carbuni la greu!!! |
|

Inregistrat: 9/10/2015 Mesaje: 1883
| valicutza wrote:Andy imi pare rau de z 1  tu unde ai de gand sa faci fiv? daca se ajunge acolo..poate pana atunci vine bebe natural la Columna o sa fac. |
|
|